Zmya mame znaju najbolje i sigurna sam da je tvoja u pravu!
Svako zlo za neko dobro, nadam se da ce se ljudi unormaliti i da ce nam djecica zapravo doci na bolji, humaniji, obazriviji svijet 🥰🤗
Cestitam na zaokruzenom 29.tt!!! 🥳🥳💙
Rose sigurna sam da ce se smislit neki nacin da se moze dobit lijecnicku pomoc, mozda nece svatko sa uraslim noktom (premda i to je grozna stvar i kad te nesto boli/smeta tebi osobno je to najgore sto moze bit taj tren) moc doc do lijecnika, ali uvjerena sam da ce se za hitne slucajeve i rizicne skupine osmislit neko rjesenje i da cemo dobiti pomoc!
Jos nista ne znam, moj ginic me nece vodit sigurno jer sam po previse faktora visokorizična i on sa mnom nece imat posla osim papirologije 🙄 al kad je takav cak ni ne zelim..
Danas malo kasnije cu zvat bolnicu, pretpostavljam da ce napisat otpusna pisma i dati upute kad da se javim i sto u medjuvremenu..gotovo sam sigurna da ce bit dalje mirovanje doma zbog te cijele situacije i sa eventualnom koronom i saniranja stete od potresa i da cu morat na cesce preglede u bolnicu, ne ono sad svaki tjedan, ali sigurno ne razmaci po mjesec dana jer treba pratit to otvaranje, odnosno ja se iskreno nadam i dalje stagniranje! Bojim se da nije otislo dalje od jucerasnjeg stajanja, trcanja po stepenicama, sjedenja i stresa opcenito 🙈😬 ali sam odlucna u tome da nema losih misli i gotovo! Novine vise ne otvaram, telku palimo samo za filmove i serije, dovoljno informacija dobijem preko vocapa i muz se informira o svemu, ja moram smanjit dozu info koje dolaze do mene 🤪
Trudy op op i ti nam znaci stizes u jutarnju smjenu? 🤭 zmya zna sve tajne joge i odrzavanja fit linije..bas je nekidan spominjala neke nove videe!
Kaktusica i Vrapcic su neka medjusmjena zadnje vrijeme..🤨😋😘😘
Indy svidja mi se Viktor 🤗 kako si nam ti sa alergijom, ne znam kakvo je vrijeme kod vas? 😘😘
Trudy je, Velvet Pepper Studio pocinje danas, pon sri u 17h. Jednom sam isla na probni prenatal sat prije Kine i bilo mi je super.
Iako doma radim sama neke vjezbice mislim da bi mi ovako u grupi bilo lakse za opustiti se i malo se podruziti, ipak je drugacija energija. Tako da mislim da cu se joinati danas, il svakako danas nesto napraviti, nisam se tjedan dana razgibala, a itekako bi mi dobrodoslo malo jogi osvjezenja ♥️
Dora haha tajna je da napravis krafne i buhtle i onda zbog griznje savjesti potrudis se rekreirati. Pojedem 500 kalorija potrosim 100. Skoro pa ravnoteza! 😂
Zmya mame znaju najbolje i sigurna sam da je tvoja u pravu!
Svako zlo za neko dobro, nadam se da ce se ljudi unormaliti i da ce nam djecica zapravo doci na bolji, humaniji, obazriviji svijet 🥰🤗
Cestitam na zaokruzenom 29.tt!!! 🥳🥳💙
Rose sigurna sam da ce se smislit neki nacin da se moze dobit lijecnicku pomoc, mozda nece svatko sa uraslim noktom (premda i to je grozna stvar i kad te nesto boli/smeta tebi osobno je to najgore sto moze bit taj tren) moc doc do lijecnika, ali uvjerena sam da ce se za hitne slucajeve i rizicne skupine osmislit neko rjesenje i da cemo dobiti pomoc!
Jos nista ne znam, moj ginic me nece vodit sigurno jer sam po previse faktora visokorizična i on sa mnom nece imat posla osim papirologije 🙄 al kad je takav cak ni ne zelim..
Danas malo kasnije cu zvat bolnicu, pretpostavljam da ce napisat otpusna pisma i dati upute kad da se javim i sto u medjuvremenu..gotovo sam sigurna da ce bit dalje mirovanje doma zbog te cijele situacije i sa eventualnom koronom i saniranja stete od potresa i da cu morat na cesce preglede u bolnicu, ne ono sad svaki tjedan, ali sigurno ne razmaci po mjesec dana jer treba pratit to otvaranje, odnosno ja se iskreno nadam i dalje stagniranje! Bojim se da nije otislo dalje od jucerasnjeg stajanja, trcanja po stepenicama, sjedenja i stresa opcenito 🙈😬 ali sam odlucna u tome da nema losih misli i gotovo! Novine vise ne otvaram, telku palimo samo za filmove i serije, dovoljno informacija dobijem preko vocapa i muz se informira o svemu, ja moram smanjit dozu info koje dolaze do mene 🤪
Slazem se s tobom, ne treba nista citati, to i ja pokusavam, ali ne ide, a i uvijek me netko nazove, posalje nesto i eto informacija. Ti lijepo odmaraj i budi kao uvijek pozitivna❤. Definitivno bolje da si doma, a tamo ces odlaziti u razmacima koje odrede. Javi nam danas sto kazu
💙
Jutro curke, kako ste danas?
Rekla je moja mama, veliki ljudi dolaze sa najavom, ova 2020 je posebna i ove nase male krafnice ce biti takvi - posebni, drugaciji ♥️
Tjedan 30ti, eto nas!
Baš lijepo rečeno🥰🥰
Bravo za 30i!
Trudy op op i ti nam znaci stizes u jutarnju smjenu? 🤭 zmya zna sve tajne joge i odrzavanja fit linije..bas je nekidan spominjala neke nove videe!
Kaktusica i Vrapcic su neka medjusmjena zadnje vrijeme..🤨😋😘😘
Indy svidja mi se Viktor 🤗 kako si nam ti sa alergijom, ne znam kakvo je vrijeme kod vas? 😘😘
Bolje Hvala Bogu nema kise koju su najavili al je vjetrovito i hladno ..al sam ja za svaki slucaj odlucila uzimati tablete ujutro i sad sam ko nova ..al se nadam dace to dase zadrzi i nekad kad ugrije i dace teblete da djeluju ..Tako da zasad nemam hvala Bogu tegoba ..a tako zelim i vama svima drage moje 😘da nam posle ove sve frke i kaosa dodje sto pre Sunce i bolje vrjeme
Zmya hahaha a jel ti ostala koja buhtlica i jutros za dorucak? Jao da navratim (rekla si da si blizu) ako cu morat do bolnice po papire, ostavi ispred vrata..ja tebi za uzvrat mogu teglu krastavaca (znaci svi mi donose krastavce u posjetu, hahaha, americki filmovi imaju malo previse utjecaja cini mi se jer se meni nijednom nisu jeli krastavci tijekom trudnoce hahaha)? 😂🤭 fini su, domaci slavonski, oni mali hrskavi u teglici sa kojom ljutom papricicom 😁 ajde ajde!!
Kavicu cu danas s takvim gustom popit curke, zadnju sam zveknula prije 18 dana 😮 mislim da cu prvo jednu kratku pohlepno ispit u 2 guca, a onda jednu veeeliku...iiiijoooooj dok ovo tipkam sam se sjetila da imam i ledovog slaga koji sam dobila dan prije onog ludog odlaska u bolnicu iiiii sladoled kornet koji znam da muz nije pojeo jer specificno taj ne voli (zato je upravo i kupljen bas taj, prasica sam, priznajem)!!!!
Kako ce ovo bit dobar pocetak dana!!! Juuupiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳☕
Da, evo i mene u jutarnjoj smjeni 🥺
Zmya to je na facebooku, youtubu?
I ja pokusavam "filtrirat" informacije i ogranicit citanje al isto me svaki dan netko zove i izvjesti, tako da nisam bas puno postigla..
One buhtle jucer ju izgledale savrseno zmya 😉 dora nisi trebala podsjecat na to 😁 joj ja imam osjecaj da sam po cijele dane u kuhinji 😲
Dora uzivaj u kavici i sladoledu 😉 ako je itko zasluzio, to si onda ti 😊
Idem sad na igranje 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji