Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    22. Ožujak 2020. 22:27

Teska dana danas. Evo javljam se nakon sto sam milion puta oplakala, a svaki put kad vidim one inkubatore s bebicama kako sele. Ajme ajme. Ne mogu doc sebi...
    Pa onda kad vidim kako su pljeskali u beogradu i sarajevu za zagreb,odma plač.. 
    Jos me sve pogodi jer sam daleko od svoje zemlje i svoje obitelji. 

Alisanazemlji
    22. Ožujak 2020. 23:02

Bok cure!
    Ja se jednostavno nisam mogla javiti cijeli dan. Još uvijek sam tjeskobna. Sad sam trenutno kod sestre. Dečko, ja, i pas smo inače na 13.katu. Nikad u životu se nisam osjećala tako neugodno i prestravljeno kao  danas ujutro i činilo se da traje cjelu vječnost. Drmali smo se i ljuljali. Vrlo brzo smo izletjeli van i nakon kraćeg vremena smo bili na polju jer nemamo auto osjetili i drugi potres... 
    Mene je bilo strah vratiti se u stan na 13.kat, pa smo bili vani. Smrzla sam se, još sam čekala dečka da dođe iz lidl-a sa hranom. Onako sva preplašena i izgubljena sa psom. Jeli smo na livadi jer je sve bilo zatvoreno. Kad se sve smirilo, odlučila sam otići kod roditelja jer su na drugom katu. Bila neko vrijeme tamo, a kako je tamo nestalo struje, naposljetku sam otišla kod sestre koja isto živi u blizini 
    Dečko je otišao u Centar provjeriti stan u kojem je živio prije i u njegovom stanu srećom nije bilo materijalne štete. 
    Morala sam popiti normabel koliko me sve ovo uznemirilo. I popit ću sad prije spavanja iako sumnjam da ću moći tako lako zaspati.
    Cure koje ste ovo proživjele, pustite si neku laganu glazbu u pozadini ili zvuk koji vas opušta čisto da ne osluškujete zvukove vjetra i sl. zbog straha od novog potresa...
    Sve vas i vaše bebice, puno puno grlim.. ❤️
    I stvarno se nadam nekim boljim vremenima. 
    Trebaju biti, kad se rode naše bebice ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    22. Ožujak 2020. 23:38

Dora, sad sam tek uspjela pročitati što si sve prošla.. Ali budi sretna jer si sad sa mužićem sa kojim ae osjećaš sigurnije. I bebice su super...
    Ja stvarno vjerujem da će doći bolja vremena premda sam i ja povremeno u negativi... Trebamo izdržati još par mjeseci ❤️

Curka je ❤

23. Ožujak 2020. 01:17

Kod nas nema spavanja, i dalje svako malo trese. Ako ima jos takvih mama da znate da niste jedine! 
    Bebe ce nam biti mali heroji koji su prezivjeli koronu i potrese! ☺️

Dora4
    23. Ožujak 2020. 05:59

Jutro curke!! ☀️☕
    Tonka micek, kako je prosla noc u bolnici, jesi dobro? 😘😘
    Zaraa draga, nadam se da si se uspjela smirit i da se bebica javila, napisale su vec cure, to je reakcija na stres, probaj sa slatkim, hranom, hladnom vodom, lijevim bokom..moji malo polude i od svjeze cijedjenog soka od narance 😉😘😘
    Javi nam se, mislim da  i ti bilo mrvu lakse da si opet s nama u drustvu cesce jer sve prolazimo isto pa te to odmah pshiholoski umiri da nije tvoje neosjecanje bebe specificno za tebe i nema razloga za paniku..drzi se draga!! 😘
    Alisa micek, kako je prosla noc kod tebe? 
    Uzasno mi je zao sto prolazimo zbilja nevidjeni stres sve skupa, tolike kolicine bi bilo tesko podnijet i bez da smo trudne i u brizi ne samo za zivote bliznjih i sebe vec i novi/e zivot/e koji rastu u nama! Meni se cini da me zbrojenu i pozitivnu ovih dana, kad se samo gomilaju lose vijesti, drze upravo i jedino bebaci ida osjecam silnu odgovornost da izdrzim sve samo da oni budu dobro..prijateljica mi zivi na 14.katu, isto se nije usudila vratit se u stan skroz do popodne, tako mogu mislit kako je tek bilo tebi na 13.jer je ista stvar, a jos i trudna! 
    Pokusajte si poslozit u glavi da je to bilo jucer i nadamo se da je sto se potresa tice zbilja najgore iza nas, bilo ih je i popodne i tijekom noci, ali su brzo protutnjali i mrvicu je lakse jer sad znamo da ce ih biti jos neko vrijeme pa nas nece bas toliko iznenaditi, a stvarno bi trebali biti manji pa cemo i lakse to podnijet! Bit ce sve dobro 😘😘
    Ena znam da je tesko biti daleko od doma, pogotovo u drugoj drzavi, ali drzi se, budi jaka za bebilija, nadamo se svi da ce ovo ludilo sto prije proc i da cemo se  vratit koliko toliko normalnim zivotima i bez vecih posljedica 😘😘
    Lijep pocetak novog tjedna svima!! 
    Tko nam danas zaokruzuje tjedne? 🥳🥰

zmya
    23. Ožujak 2020. 06:12

Jutro curke, kako ste danas?
    Rekla je moja mama, veliki ljudi dolaze sa najavom, ova 2020 je posebna i ove nase male krafnice ce biti takvi - posebni, drugaciji ♥️
    Tjedan 30ti, eto nas!

Rose1
    23. Ožujak 2020. 06:14

Jutro cure, nadsm se da ste se uspjele naspavati i da ce dsnas biti mirniji dan
    Hvala na cestitkama za25tj
    Kaktusica nemoj brinuti, bit ce sve ok, nadam se da si se umirila 
    Alisa i sve druge cure nadam se da ste bolje, da ste se malo primirile, danas je novi dan i nadam se puno bolji od prethodnog
    Dora ti se trebas cuti sa svojim ginekom iz bolnice ili kako? Ili kod svoje moras?Kako sad dolje voditi trudnocu? Bas nam se sad sve potrefilo, pisao je netko da se u cakovec uopce ns moze u bolnicu...ma strasno, i sta kad nesto trebamo???

💙

Rose1
    23. Ožujak 2020. 06:16

zmya

Jutro curke, kako ste danas?
    Rekla je moja mama, veliki ljudi dolaze sa najavom, ova 2020 je posebna i ove nase male krafnice ce biti takvi - posebni, drugaciji ♥️
    Tjedan 30ti, eto nas!

Slazem se s tvojom mamom!!!❤❤❤💪💪💪
    Čestitam na 30.tj🎉🎉🎉🎊🎊🎊🥰🥰🥰

💙

Trudy
    23. Ožujak 2020. 06:28

Dobro jutro cure 😘
    Drago mi je da ima jos budnih 😁 od kad nema vrtica nema vise ni spavanja do 7, sad se budimo prije 6 😵 ja naravno do 1 ne mogu zaspat. Moram iduci put ipak uzet nesto od gin za spavanje.
    Cestitke cure na punim tjednima 😊
    Btw, zmya, jesi ti onu neku prenatal jogu spominjala da pocinje online? Rado bi pocela s necim opet

• indy34
    23. Ožujak 2020. 06:29

Dobro jutro .Nadam se da ste imale mirnu noc i da ste sve dobro .Zara jel se javila bebica ??Zmya nase bebe ce def.biti posebne i ako bogda veliki ljudi koji ce da sluze svojoj drzavi i budu korisni..🥰🥰A mi uvjek ponosne na nase heroje ..razmisljam da jednom od sinova dam ime Vikor ..ipak posle svega oni ce biti najveci pobjednici . Zelim vam svima ugodnu nedelju ,oni koji zaokruzuju nedelje sretno samo dalje tako ..😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.