Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    22. Ožujak 2020. 14:58

Kod nas je problem sto kao nema dovoljno testova... Ma place mi se od muke i bijesa kad se sjetim koliko novaca stave u dzep od kruzera i ulaznica pd prodaje karata sa zidina, koje milijone vrte a onda nemaju za nekoliko  tisuca testova 🤬 Kolike vile su si si lokalni politicari izgradili od maznjavanja svega i svacega a bolnica u dugovima grca, to mi se gadi. Cim je dojtor zarazen mene je strah tko je sve bio u doticaju jer on ocito nema pojma od koga je pokupio. Strava i uzas eto!
    Ni meni se od silnog stresa nije javljala curka a onda sam se smirila i pricala joj i za 5 min sam osjetila udarce, sad cu je nagraditi s malo linolade 🥰
    Drage moje sve, pokusajte se umiriti koliko god mozete, nama se danima tresli tlo kad su bili oni potresi u Albaniji, meni je iz regala popadala par finih boca vina, viskija, pala slika sa zida i razbilo se staklo, bas je bilo uzasno ali najgore je proslo. Definitivno je najgore panicariti, ja sam tad legla pored kreveta s malim i cekala bi da ljuljanje prodje. Bit ce sve u redu, mora biti. Saljem vam svima virtualni zagrljaj i veeeeeliki normabel smirenja 😘😘

Rose1
    22. Ožujak 2020. 14:58

Dora4

Yvette i Mrvičak hvala vam puno za proceduru, kako sam doslovno glavom bez obzira otrcala po stvari nisam nikakve ni upute ni nista dobila nego zovem sutra da vidim jel gotovo otpusno pismo i sto dalje i opcenito s trudnocom i pregledima, ali i oce nas netko zvat za tu koronu. Mi u medjuvremenu zbilja necemo nigdje jer mislim da bi to bilo jako neodgovorno, a ovako znamo da nismo s nikim imali kontakt pa da ne sirimo dalje ako i dobijemo..

Neces ju dobiti🙏🙏🙏ni ne misli o tome...mozda ni medicinska sestra/mama nije zarazena. Drzi mi se i budi pozitivna koliko mozes❤

💙

yvette
    22. Ožujak 2020. 15:09

Dora shvacam, ni mi nigdje ne idemo. Pisala sam da sam danima u kuci. 

Maggy_1
    22. Ožujak 2020. 15:16

Vrapčić123

Meni se još trese tlo pod nogama, kao da ne mogu stabilno hodati..Na svaki pokret i buku reagiram ko luđak. 😐 Kako ste vi ostale iz Zg?

Vrapčić ja isto tako, stalno se trzam, osluškujem. Legla sam da ću odspavati, ma nema šanse ☹️

• anav05
    22. Ožujak 2020. 15:18

Maggy_1

Vrapčić123

Meni se još trese tlo pod nogama, kao da ne mogu stabilno hodati..Na svaki pokret i buku reagiram ko luđak. 😐 Kako ste vi ostale iz Zg?
    Vrapčić ja isto tako, stalno se trzam, osluškujem. Legla sam da ću odspavati, ma nema šanse ☹️

Sada ce sigurno biti puno ovih malih podrhtavanja, dok tektonske ploce ne nasjednu. Zg na jednoj ploci, ako nista drugo, nema klizanja jednu od drugu pa bi trebalo biti sve u redu🙂

yvette
    22. Ožujak 2020. 15:19

Dora dobro ti kazu, neces dobiti. Navodno vecina ljudi ako i dode u doticaj , imunoloski sustav se izboriti.  Koliko sam shvatila ta sestra nije s vaseg odjela nego je bila u doticaju sa sestrama sa vaseg? 

tea1401
    22. Ožujak 2020. 15:25

Pozdrav curke.
    Bas je bilo koma jutros, budjenje i kaos...nama je cak i popucao zid u hodniku na jednom mjestu..ja sam od soka pocela vristat jer sam bila van sebe..
    Poslije sam se krivila, a i sada sto sam tako panicno reagirala zbog bebe..nadam se da je s njom sve okei❤
    Nadam se da ste vi sve dobro, mora ovaj dan proci da dodemo k sebi..
    Cuvajte sebe i bebace🥰

Anja🌸🌸

Žuža
    22. Ožujak 2020. 15:34

Ja vec imam PTSP. Na svaki malo veci sum mi srce stane na sekundu i cekam hoce pocet trest. Rekla sam da mali spava ove noci s nama. Mozda onda uspijem zaspat na koji sat. Sada mislim da necu uopce spavati. Kod nas su svi auti vani na ulici. Nikad nam ulica nije bila tak zatrpanana autima. 
    Ovaj moj junior je toliko aktivan. Siroce, valjda sam ga bas uznemirila. Sad samo lezim jer cim ustanem evo vec kontrakcija. 

Dora4
    22. Ožujak 2020. 15:39

Sa nasim sestrama i doktorima i pacijenticama koje su istom hodniku kao mi, a sve pacijentice su bile na istom sanitarnom cvoru cijelo vrijeme..nadam se da necemo, nastavljam doma s mjerenjima temperature i nadam se da nece nista doc!
    Tea i ostale koje brinete oko reakcija, probajte se sad smirit, za vrijeme treceg potresa sam stajala pod stokom sa svojim doktorom koji me bas umirio i rekao da ce bit sve dobro, bebe su jake i osjete uznemirenost, ali ne razumiju tu histeriju i paniku, strah na nacin kao mi..i kad se mi opustimo onda se i one smire..prezivjele su zene i ratove i gora rusenja zgrada od bombardiranja i strahove i djeca ispala super!! 
    Ostanite pozitivne zbog svojih beba, celicimo ih za zivot, bit ce to jake i snazne bebe, kasnije ljudi!! 🙏🏼😍💙💜

yvette
    22. Ožujak 2020. 15:45

Dora nekako vjerujem i nadam se da ce sve biti ok.
    Opet razmisljam, ne moze bas sve na vas ❤🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.