Cure moje, nadam se da ste vi i vasi bliznji svi dobro?
Prije nego se raspisem, DOBRO SMO!!
ono sam vam pisala stojeci ispod stoka vrata, prozori i lampe popucali, zidovi komadici se onako krenuli odvaljivat, mislila sam da novi dio bolnice koji grade je pao na nas il nesto koliko je preintenzivno bilo, valjda kako je jos i na brdu pa dodatno..citala upute sestrama sta treba jer je struje nestalo i malo su se i one i mi uspanicile, ugl, sve izletile van bose u pidjamama ispred bolnice, vani snijeg, svi izbezumljeni, cure koje su rodile placu jer su bebe ostale gore, a u tom trenutku nitko nije bio siguran sto je s njima i jel itko od osoblja gore..pokusavas ostat sabran, a onda krene drugi potres i opci stampedo, svi prema cistini ispred na parking gledamo oce li bolnica past na nas..horor drage moje, tipkam muzu i svojima, a prste ne osjetim od leda! Na kraju nakon 2.otrcala gore po carape na 2.kat i brzo nazad..trbuh tvrd ko kamen, molim Boga da ne pocnem radjat os stresa!! Doktor nam govori tko moze neka ide kuci bez obzira na uputu da se polako pocnemo vracat u sobe i da ce proc vizita i rec sto dalje…ugl, javila muzu da krene prema bolnici, otrcala s trbusinom nazad gore spakirat sve jer nisam znala ako sve ostavim kako cemo po to i papiri sve mi stoji gore, ugl, naletila na svog dr., on mi taman govori da se spakiram i bjezim van i da cemo se cut, taj tren treci potres, sva vrata i prozori lupaju, on me smiruje, a ja vec na rubu zivaca, divna teta servirka mi je pomogla sve stvari iznijet van jer kako je jucer bila dostava imala sam 3 torbe stvari 🙈 muz me pokupio i jos smo sat i pol bili na parkingu ispred zgrade jer nas je bilo strah uc unutra..sad smo u stanu, u stanu se doslovno figurica nije pomakla nekim cudom, ne znam kako zbilja, zapadni dio grada smo, stara zgrada..
Hvala Bogu da je sve ok. Sada se samo moramo moliti i biti zajedno. Ljudi se već organiziraju, dijelit će se hrana i topli čajevi. Hrvatsko srce se uvijek pokaže u najtežim uvjetima., 🙏❣️
Ivcy vidim da si pitala o kojem je dr riječ. Ne bih širila ime doktora jer tako netko može širiti i imena mojih roditelja, a to nema niti smisla. Samo znam da je oralni kirurg. Za dalje ne znam jel li i koga zarazio u bolnici, nadajmo se da nije.
Dora popij si nesto za smirenje ako imas, sve vi zapravo. I ja bi da imam, bas me jako pogodilo ovo sve, bilo je nestvarno koliko se treslo! Nama je i sad jedan zid nakrenut, nadam se samo zbuka, a ne unutra. Nek stane na ovome i bit ce sve dobro.
Ne ponovilo se, a kako citam bude se ponovilo.
Dora draga, srce mi puca od tuge što ste ti o druge trudnice jutros proživjele tamo u bolnici☹️ Čuvaj se i smiri se. I ovo će proći...
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Drage cure iz Zagreba, uzasno je sve ovo gledati, a pogotovo doziviti. Molim vas da se smirite i prvenstveno mislite na svoje zdravlje i zdravlje svoje bebe. Proci ce i ovo. Sve je to neko iskusenje od Boga. Dora, Vrapcic, Mila, fenjer, Zmya i ostale djevojke iz Zagreba (nisam sve zapamtila) u mislima ste nam. Hvala Bogu da je ziva glava, materijalno se da nadoknaditi. Saljem vam puno zagrljaja 😢❤️❤️
Polly nemas pojma koliko mi je drago cuti da je tata vec bolje, a da mamu nije ni sastavilo!! Drzite se draga! 😘😘😘
Ostale cure isto, pazite se i vjerujem da ce dat dragi Bog da ovo samo bude upozorenje svima nama da ne shvacamo zivot i ljude oko sebe olako vec da budemo sto humaniji jedni prema drugima! 🙏🏼🥰
Drage moje pa sta se ovo događa... Sve se moralo poklopit bas sada.. Mi trudne, pa ovaj virus. Pa sad da situacija bude jos gora i potres.
Strasno.
Rekaonbi covjek da ovo moze vidjeti samo u filmu, kad ono.. Bez rijeci sam.
Cure iz Zg drzite se i cuvajte se koliko god mozete..
Dora,Polly drago mi je daje sve uredu .Dora pokusaj da se smiris,vjerujem da si dozivjela sok od svega toga ..I ostale cure zelim vam da ostanete pribrane ..Meni je tako lose od svih ovih vjesti u slika ,a ne zelim da znam kako je vama koje ste u centru zbovanja ..Molim se Dragom Bogu za sve vas 😘😘
Kako sam se rasplakala Dora, ne mogu ni zamisliti kako ti je u tom trenutku bilo, jos pored avwga i taj sin od zaposlenice...pa jebemu misa. Ako ti treba razgovor slobodno nazovi mqlada sam.i ja totalno labilna i na rubu zivcanog sloma pa ti ne bi bila ne znam kakva podrska ali suosjecam svim srcem ❤
Dora citam i suze mi dolaze, za sve vas cure u Zg a posebno one u bolnicama. Strasno za prozivjet, kao da ovaj virus nije bio dovoljan stres. Samo da ste sve dobro probajte se smiriti makar Normabelima, puno je to. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji