Dora, kontrakcije me držale baš grčevito dok smo satima sjedili (ja sam ležala) u autu nakon potresa. No to je vjerojatno od stresa ili od lošeg položaja u autu. 😐 Kako si mi ti?
Curke oprostite ako kojoj nisam odgovorila danas. Ako je nešto bitno pitajte opet jer sam ful pogubljena danas. 😘
Ma kakvo ispričavanje, svima nam je danas u ludi dan, ne brini.
Mi smo ok, moja mala luda ima trening, od sinoc nije prestala lupati, ali neka, drago mi ke da ju osjetim i znam da je sve ok.
Kako si ti?
Cure, nadam se da ste dobro! Evo meni je ovo treca upala mjehura u ovih 7 mj. U petak me bolilo kao lagani menstr. bolovi i bol u ledjima vise na desno. Cesce sam mokrila al sam mislila da je to od pritiska bebe.Isla sam na hitnu jer sam se bojala da nisu trudovi.Napravili mi CTG i snimali imam li trudove.To je sve bilo ok.Urin i mokraca pokazali urinoinfekt.Dali mi antibiotik Urifos i sad pijem brusnicu caj.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Uz to sam pocela imati suhi kasalj( doduse i inace ga imam kad se prehladim) ali mene je strah da nisam di pokupila koronu iako max pazim i dezinficiram, a vanka sam bila do ducana.Uz stalno dezinficiranje ruku.Ogroman mi je strah za bebu, za stariju malu, sebe, muza...
Lola vjerujem da ti je za poluditi s tim bakterijama, bss mi je zao☹rijesit ces ti to💪
Ne brini, malo si se prehladila, sad sve ludimo i umisljamo. Drzi se
💙
Mislim da svi pusemo na hladno. Mene glava boli 2 dana, osjecam sinuse, prije toga sam 10ak dana kasljucala. Kod nas nema korone niti ja idem igdje ali redovno mjerim temperaturu i panicarim. Nema temperature da napomenem.
Zna netko sto smijem za sinuse? Kuham djumbir I imam onaj aqua maris sprej ali imam osjecaj da su zacepljeni...
Ana drago mi je da ste dobro i da se bebi javlja 🥰 Ja sam dobro, u strahu doduše kao i svi iz očitih razloga. Osim bolova u bubregu lijevom po novom, sve ok. Beba se javlja što je bitno 😍
Lola eto u istoj smo gabuli, samo ja imam još i gljivičnu infekciju. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ja u četvrtak bila na hitnoj. 😐 A jesi imala masku? U dućanu i na hitnoj?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vučica ja sam čula za đumbir da je dobar no to već piješ... Drugo ništa ne znam, sorry 😐
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ana drago mi je da ste dobro i da se bebi javlja 🥰 Ja sam dobro, u strahu doduše kao i svi iz očitih razloga. Osim bolova u bubregu lijevom po novom, sve ok. Beba se javlja što je bitno 😍
Lola eto u istoj smo gabuli, samo ja imam još i gljivičnu infekciju. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ja u četvrtak bila na hitnoj. 😐 A jesi imala masku? U dućanu i na hitnoj?
Na hitnoj sam imala i rukavice i masku i bila jedina doli.Prosli tj nisam bila u ducan vec onaj prije. Al prije 7-8 dana me malo grlo zabolilo- doslovno par sati i otada mi je nos pun guste sluzi.Oprostite na opisu.
Sortiraj odgovore
Najstariji