Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    22. Ožujak 2020. 13:00

Mrvicak kako sam procitala sve zaostatke doslovno u jednom dahu sada ne mogu naci tvoj post. Jesi li kontakirala koga vezano uz kontrakcije i jesu li to dali kakav naputak osim da pijes nirmabel, svako koliko se smije u tim situacijama, kako znati jesu li kontrakcije zabrinjavajuce itd. 

Leonie90
    22. Ožujak 2020. 13:07

Dora hvala Bogu da si dobro, nadam se sa ce biti sve u redu i bas sam pomislila dok sam citala kakva sreca i kakva sudbina eto da si pregled imala u petak.
    Polly bas mi je drago da ti se tata oporavlja.
    Cuvajte se svi, i ja sam pomislila jutros da bi popila normabel da imam. Sad sam malo odspavala, a samo pomislim na one ljude koji nemaju sada gdje..

22. Ožujak 2020. 13:13

yvette

Mrvicak kako sam procitala sve zaostatke doslovno u jednom dahu sada ne mogu naci tvoj post. Jesi li kontakirala koga vezano uz kontrakcije i jesu li to dali kakav naputak osim da pijes nirmabel, svako koliko se smije u tim situacijama, kako znati jesu li kontrakcije zabrinjavajuce itd.

Iste su kao što su bile. Imala sam Normabela kod kuće s početka trudnoće koje mi je baš ginek. prepisala. Odmah sam popila pola jednoga od 5. Da su baš kritične, znate da sam paničar, otišla bih na hitnu bez obzira na situaciju, ali ovo je ok. Ovako mi je bilo prije dva tjedna. Očito stres utječe jako na maternicu.

Trudy
    22. Ožujak 2020. 13:14

Jao Dora pa jos i ta korona 😲😕 stvarno se nadam da nitko nije zarazen 😟
    Mrvicak, Rio i druge cure iz Zagreba drzite se 😘 ako bude potrebno uzmi te si normabel na vas bar malo smiri.
    Polly drago mi je da tati ide na bolje, nadam se da ni mami nije nista strasno 😘

22. Ožujak 2020. 13:20

Cure moje, drago mi je da ste sve vi i vase obitelji dobro, ne mogu vjerovati sta se dogadja.
    Cuvajte se!

DanijelaBB
    22. Ožujak 2020. 13:34

Dora i sve cure iz Zg i okolice… čuvajte se i pazite na svoje bebice 💓

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

m_maaree
    22. Ožujak 2020. 13:50

Dora i ostale cure iz zg drago mi je da ste dobro.. Ovo ne uzas,mene je bas potreslo da sam se ispovracala i evo popila sam apurin.. Cuvajte se i drzite i mislite na bebe.. 

Trancie
    22. Ožujak 2020. 13:53

Ajme ovo je prestrano sta se dogadja! Prestala sam gledat tv i sve jer ne mogu vise to podnjet! A mogu mislit kako je vama u Zagrebu!!!
    Dora neka tebe doma, drzi se , vjerujem da si pod velikim atresom kao i sve ostale cure iz Zg! 
    U mislima sam s vama!!! 
    Zmya tebi bi bilo bolje u Kini, ode kod nas luduje od korone sad i ovi potresi - ajmeeee !!!
    Polly bas mi je drago da su ti roditelji bolje i nadam ae da ce sto prije ozdravit! ❤️🙏
    Cure druge drzite ae, sve moramo izdrzat za ova nasa cuda 🥰

Vrapčić123
    22. Ožujak 2020. 13:54

Curke drage ne volim se nikada nametati, ne volim nikome nametati vjeru ni slično, niti mi to ikada pada na pamet, no molite se dragom Bogu da se sve ovo zlo oko nas smiri i da nas i bebe naše sačuva. Puno mislim na sve vas i šaljem vam veliki zagrljaj. Bit će naše bebe žilave, to sam sigurna. Šaljem vam puno pusa svima 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    22. Ožujak 2020. 14:07

Vrapcic mila, drzi se i ti ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.