Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    22. Ožujak 2020. 15:46

Cutke nadam se da ste se malo primirile, Dora ti se posebno cuvaj! Polly drago mi je da ti je tata bolje. Meni bebac cijeli dan luduje u stomaku i rokaju me kontrakcije, cak mi ih ni magnezij ni normabel nije uspio smiriti al ide na bolje. 
    Kad ovo sve prodje psihijatri ce imati pune ruke posla, sve je ovo previse 🙄

Vrapčić123
    22. Ožujak 2020. 15:52

Dora draga jesi se malo primirila? Drži mi se... 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    22. Ožujak 2020. 15:55

Slazem se, bit ce civilnog ptsp-a ko u prici..
    Kaktusica tocno znam, ja isto od toga da se smirim do toga da poludim jer se grade arene, stadioni, bazeni, stupici i ostale bandiceve idiotarije, a bolnice pucaju po savovima, lijecnici i svo osoblje je debelo potplaceno! 
    Uglavnom, pijem kamilicu, ne mogu se opustit dovoljno da zaspem, ali smirujem se, muz je divan, mislim da bi zbilja pukla na zivce da sam sad ostala u bolnici nakon svega jutros..premda torba i sve je spremno i ne raspakiravam..

zmya
    22. Ožujak 2020. 16:02

Trancie hehe da, bolje bilo ostat u Kini, mi taman otisli tamo prije kineske nove godine kad je krenulo od tamo, eto tamo proslo dosli doma i sad ovdje. Pa show program!
    Jeste se vi ostale curke uspjele smiriti? Nisam pila normabel, zgrabila sam teglu nutelle, pojeli rucak nekako sam se umirila iako sam totalno siznula bila!
    Jedino dobro danas je da me od tog stresa silnog potjeralo na WC napokon otkad sam dosla! 

22. Ožujak 2020. 16:05

anav05

Maggy_1

Vrapčić123

Meni se još trese tlo pod nogama, kao da ne mogu stabilno hodati..Na svaki pokret i buku reagiram ko luđak. 😐 Kako ste vi ostale iz Zg?
    Vrapčić ja isto tako, stalno se trzam, osluškujem. Legla sam da ću odspavati, ma nema šanse ☹️

Sada ce sigurno biti puno ovih malih podrhtavanja, dok tektonske ploce ne nasjednu. Zg na jednoj ploci, ako nista drugo, nema klizanja jednu od drugu pa bi trebalo biti sve u redu🙂

Ali nije lako ni ova podrhtavanja procesirati, svakih pola sata se istok grada zatrese, naravno ni blizu kao jutros, ali na svako podrhtavanje moj dragi i ja trcimo prema van. Bas grozno cure moje, mene moja beba toliko lupa da mi je i neugodno koliko kako mlati, znam da je to sve od stresa, ali bar ju osjetim i znam da je dobro. Bas je situacija koma, stalno neka s*anja! 🤕

22. Ožujak 2020. 16:06

zmya

Trancie hehe da, bolje bilo ostat u Kini, mi taman otisli tamo prije kineske nove godine kad je krenulo od tamo, eto tamo proslo dosli doma i sad ovdje. Pa show program!
    Jeste se vi ostale curke uspjele smiriti? Nisam pila normabel, zgrabila sam teglu nutelle, pojeli rucak nekako sam se umirila iako sam totalno siznula bila!
    Jedino dobro danas je da me od tog stresa silnog potjeralo na WC napokon otkad sam dosla!

Hahahahha ja sam isto nakon par dana uspjela na wc 🙈🙈🙈

• indy34
    22. Ožujak 2020. 16:13

Drage cure nisam blizu al voljela bi na neki nacin da mogu da vam pomognem.Ona slika od jutros me toliko uznemirila da ne znam stavila sam sebe u tu situaciju i nemoguce je da ne pogledas sve to a da se ne uznemiris a vama kao je .Ja sam kao Zmya od muke teske uhvatila se Nutele ..Dora drzi se nedaj se ....kao i sve ostale cure iz Zg.jednostavno nije al mi sad zaista ne mozemo na sve da uticemo..Bice ova godina izgleda teska al sad nekad na pola akobogda mi cemo da se veselimo Bog ce da nas nagradi sa nadim velikim i zdravim bebama i vjerovatno ce bigi kako kazu svi koji rode sve se zaboravi i to cemo ..😘😘

• anav05
    22. Ožujak 2020. 16:20

zmya

Joj,ludo skroz.
    Nisam ni ja pila nista, ručala, pojela neke fine Loacker kekse, moja mala ima karate trening koliko se rita.
    Vec vidim da cemo jedan dan obilaziti sve sportove u Zg dok si ona ne nadje pravi😅
    Bravo za wc!

Vrapčić123
    22. Ožujak 2020. 16:24

Cure jel vi osjetite kako i dalje trese? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    22. Ožujak 2020. 16:29

Da bemu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.