Hvala vam cure!!! 🥰🥰
Ja sam uzela prvo pola normabela od 5mg, al popodne cu svakako i drugu polovicu, trbuh mi se napokon poceo opustat..osjecam da sok popusta, toliko mi je sve nerealno i nisam sigurna jesam li uopce svjesna do kraja sto smo prozivjeli nocas/jutros..
Taj sin je sigurno zarazen, on je potvrdjen, ona zasad nema simptome i cujem da nece ni testirat zene koje su bile bas u direktnom kontaktu..prestravicno kad na vlastitoj kozi dozivis to sto sam mislila da teoreticari zavjere govore da se ne testira dovoljno, al zbilja ne testiraju, valjda da odrze te brojke i statistiku sto nize..jos od pollyne price mi je bilo jasnije da je tako, a ne ove sluzbene informacije..
Ja se jedino nadam da mozda ta osoba ne bude isto pozitivna ili da cemo se izvuc sa laksim simptomima ako dobijemo!
Nemojte plakat cure, dobro smo, zivu glavu izvukli, to je najbitnije!! Evo se i sunce probilo u Zgu, bit ce bolje! 😘😘
Mora biti bolje, jer gore od ovoga vise jednostavno ne moze. Kaze mi muz da uopce nisu stigli rrzultati ovih zaposlenika zbog situacije u Zg, ja mislim da je krcato zarazenih a nitko ne radi testove. Horor
Dora draga drži se, ne znam koje riječi ohrabrenja bih ti uputila... Zbilja se drži i svakako pij nešto za smirenje. 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav , nova sam tu ... zanima me vaše mišljenje ... ja i muž pokušajem već par mj s bebom ... i da nakon par mj napokon dobijem jedan ovakav test ... ali nije mi jasno Def imam 9 dana do sl menstruacije a test koliko mi se čini pozitivan ... zanima me dali je to normalno .. dali je se Ikom to desilo do sad ...
i da napomenem da sam jutros ponovo uradila test dje se linija vidi samo samo pod posebnim svjetlom drugačije ne .. molim da mi pomognete izludit će me ovo ... hvala vam unrapijrd i oprosti te na ovolikom dugom tekstu ♥️
Meni se još trese tlo pod nogama, kao da ne mogu stabilno hodati..Na svaki pokret i buku reagiram ko luđak. 😐 Kako ste vi ostale iz Zg?
Dora mislim da ce mu sada mama u karantenu i testiranje pa tek ako ona bude pozitivna se gledaju njeni kontakti i testiraju. Odnosno ide u samoizolaciju samo onaj tko je bio u neposrednom kontaktu s oboljelim. Moji roditelji su bili u kontaktu sa osobom koja se ispostavilo bila u kontaktu s zarazenim. Sada je ta osoba u karanteni, i tek ako bude pozitivna idu i moji, a ako i moji budu pozitivni tada idem i ja. Ne znam jesam li dobro objasnila.
Kaktusica užas živi... Užas. Samo ću to reći. Nadam se da će što prije stići rezultati. 🙏
Da odmaknemo malo od katastrofa...
Minions, test se preporuca radit 14 dana od odnosa ukoliko ne znas sa sigurnoscu kada bi ti trebala biti ovulacija. Cak i nakon ovulacije, kucni testovi ne pokazuju pozitivno prije cca 10 dana. Jedino sigurno ti je vadenje bete.
Dora i Kaktusica držite smi se cure, nadam se da će ta situacija biti s istim krajem kao i moja, i da te osobe s kojima ste vi ili vasi bliznji bili u kontaktu imaju negativan nalaz. Iz svrha ovoga ćemo izići puno jače, vjerujem u sve nas.
Yvette je napisala točnu proceduru. Da mi je ona frendica u samoizolaciji (poslana odmah nakon kontakta sa oboljelim liječnikom) imala pozitivan nalaz jučer, danas bi i mene i sve koji su njezini bliži kontakti testirali.
Yvette i Mrvičak hvala vam puno za proceduru, kako sam doslovno glavom bez obzira otrcala po stvari nisam nikakve ni upute ni nista dobila nego zovem sutra da vidim jel gotovo otpusno pismo i sto dalje i opcenito s trudnocom i pregledima, ali i oce nas netko zvat za tu koronu. Mi u medjuvremenu zbilja necemo nigdje jer mislim da bi to bilo jako neodgovorno, a ovako znamo da nismo s nikim imali kontakt pa da ne sirimo dalje ako i dobijemo..
Sortiraj odgovore
Najstariji