Lola ja na žalost vjerujem da smo mi užasno isprepadane od svega. Da je korona sigurno bi bilo nekih gadnih simptoma. I kažu da je temperatura česta ili obavezan simptom, nisam sigurna.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic, normalno je da te boli nakon silnog stresa i kontrakcija, misici sad malo drugacije reagiraju pa si se mozda malo pretegla. Ne mora biti bubreg (znas ako probadaju leda u visini struka) 😉
S druge strane, ako je upala bila jaca, mozes osjetit laganiju bol kako antibiotik siri djelovanje. 😊
Samo se utopli dekicom na tom dijelu i popij brusnicu.
Vucica ja sam prije dva mj imala sinusitis i doki mi je efedrin kapi za bebe prepisala i inhakacije. Kupila sam inhalator tada i inhalirala se 3x dnevno + te kapi sam kapala kako se i bebama kapa. Probaj prokuhat vidu ako nemas inhalator, nad posudu i pokrij se rucnikom oa udisi to. Aqua maris sam i ja koristila, al mi nije bas pomagao.
Hvala Rio, u normalnim okolnostima bi otisla kod doktora ovako ne mogu... Probat cu sad kad skuham caj to sto si rekla
Vucica, inhalacije nad obicnom parom, kamilicom... pomaze i topli tus ili kraca kupka. Od sprejeva aqua maris strong, i ako imas mogucnost, kupi u ljekarni ono za ispiranje nosa/sinusa... Ona posudica i sve...
Ja sam se prije inhalirala na tusol uljne kapi i to je spas za sinuse, al ne znam moze li se to sad u trudnoci s obzirom na sva etericna ulja koja su unutra.
Carly Sue hvala ti. Utoplila sam se i ležim. A pomislila sam možda da je i od antibiotika. A valjda će se smiriti. 🤞🤞🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vucica, inhalacije nad obicnom parom, kamilicom… pomaze i topli tus ili kraca kupka. Od sprejeva aqua maris strong, i ako imas mogucnost, kupi u ljekarni ono za ispiranje nosa/sinusa… Ona posudica i sve…
Ja sam se prije inhalirala na tusol uljne kapi i to je spas za sinuse, al ne znam moze li se to sad u trudnoci s obzirom na sva etericna ulja koja su unutra.
Ostala Sam bez kamilice a gledamo sto manje izlazit... Googlam malo pa vidim da se preporucuje slana voda za parenje. Mogu to probati, od cajeva imam samo mentu i svjezi djumbir...
Vucica, bitno da je para u pitanju, kamilica, sol, dumbir... samo dodatno olaksavaju zbog svojih protuupalnih ili umirujucih svojstava. 😊
Vrapcic mislim da ti je mozda i od auta, nije to ko lezanje doma..mi smo sjedili, ja lezala u autu ispred zgrade nakon sto me muz skupio pa bar jedno sat i pol dva, a kako sam prethodno stajala ispred bolnice punih 2h i jos trcala gore na 2.kat po stvari i sve, tamo me cijeli dan toliko probada kroz rodnicu ko nozevima, pritisak mi je da sam pitala muza oce povirit jel se mozda malom glava vidi pa se skoro sirocic srusio u nesvjest od ideje..izracionalizirala sam si i jasno mi je da je od stajanja i auta kasnije..nadam se da ce sutra bit bolje +ne znam bas ocu zaspat nocas, ali ceka me moj divni udobni madrac! 💪🏼 tako da, prati, ali vjerovatno antibiotik radi svoje i kombinacija aftershocka od jutra i cjelodnevnog podrhtavanja je dovela do toga! Zelim da ti sto prije bude bolje draga!!
Lola stvarno ne vjerujem da je korona, poslusaj cure za inhalaciju, mislim da bi ti to stvarno moglo pomoc!!
Vucica, bitno da je para u pitanju, kamilica, sol, dumbir… samo dodatno olaksavaju zbog svojih protuupalnih ili umirujucih svojstava. 😊
Ne znam za sinuse ali lice mi je happy :)
Hvala ti 😘
Mamice drage, bas je tezak dan iza nas, ali moram vam rec da sam toliko ohrabrena i sretna sto vas sve imam, toliko ljubavi i podrske koju dajemo jedna drugoj, nevjerovatno mi je da vas nijednu ne poznajem, a do svake mi je toliko stalo!! 🥰
Sretna sam sto dijelimo i ove teske trenutke koji se dogadjaju na siroj slici, ali i ove na osobnoj razini i sto smo tu jedna za drugu i kad je stvarno tesko, a onda naravno sreca i radost, uzbudjenje kad se nekoj nesto lijepo dogadja! 💗
Zelim vam da se pokusate sto je brze i lakse opustit u svim ovim nedacama i nevoljama i znamo da ce ih biti jos, ali budemo hrabro i zajedno i to sve izgurale, nase male mrve koje su svaki dan sve vece i jace nas motiviraju iznutra, a ljetne krafnice izvana!! 😊 Drzite se divne moje prijateljice!! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji