Drage moje, i ja sam u mislima i molitvama s vama 🙏🏻 Javljajte situaciju koliko možete!
Cure moje, nadam se da ste vi i vasi bliznji svi dobro?
Prije nego se raspisem, DOBRO SMO!!
ono sam vam pisala stojeci ispod stoka vrata, prozori i lampe popucali, zidovi komadici se onako krenuli odvaljivat, mislila sam da novi dio bolnice koji grade je pao na nas il nesto koliko je preintenzivno bilo, valjda kako je jos i na brdu pa dodatno..citala upute sestrama sta treba jer je struje nestalo i malo su se i one i mi uspanicile, ugl, sve izletile van bose u pidjamama ispred bolnice, vani snijeg, svi izbezumljeni, cure koje su rodile placu jer su bebe ostale gore, a u tom trenutku nitko nije bio siguran sto je s njima i jel itko od osoblja gore..pokusavas ostat sabran, a onda krene drugi potres i opci stampedo, svi prema cistini ispred na parking gledamo oce li bolnica past na nas..horor drage moje, tipkam muzu i svojima, a prste ne osjetim od leda! Na kraju nakon 2.otrcala gore po carape na 2.kat i brzo nazad..trbuh tvrd ko kamen, molim Boga da ne pocnem radjat os stresa!! Doktor nam govori tko moze neka ide kuci bez obzira na uputu da se polako pocnemo vracat u sobe i da ce proc vizita i rec sto dalje...ugl, javila muzu da krene prema bolnici, otrcala s trbusinom nazad gore spakirat sve jer nisam znala ako sve ostavim kako cemo po to i papiri sve mi stoji gore, ugl, naletila na svog dr., on mi taman govori da se spakiram i bjezim van i da cemo se cut, taj tren treci potres, sva vrata i prozori lupaju, on me smiruje, a ja vec na rubu zivaca, divna teta servirka mi je pomogla sve stvari iznijet van jer kako je jucer bila dostava imala sam 3 torbe stvari 🙈 muz me pokupio i jos smo sat i pol bili na parkingu ispred zgrade jer nas je bilo strah uc unutra..sad smo u stanu, u stanu se doslovno figurica nije pomakla nekim cudom, ne znam kako zbilja, zapadni dio grada smo, stara zgrada..
Cure u zg nadam se da ste sve okej ❤️
Gledam slike i ne vjerujem, ovaj prizor pred bolnicom me bas slomio 😕
Navodno se i u ri osjetilo, ja nisam nista. Svima ste nam u mislima, bas nemam sto pametno za napisati...
Baby girl 💜
Stanje se smiruje, normalno je da bude jos podrhtavanja sljedecih par dana... Nije ugodno nimalo, ali sad treba ostati pribran i super je ako kraj sebe imate nekog smirenog da vam pomogne. 😊 Zene iz rodilista su zbrinute polako tako da se i ta situacija smiruje. 😉
Sljeme je veliki epicentar, uvijek bio, uvijek bit... I tu ne mozemo puno, al zato su starije zgrade kvalitetnije gradene jer se o tome vodilo racuna, danasnje bas i nisu... Istok zagreba i cijela podsljemenska zona su u vecoj opasnosti od ostatka grada, tu su danas i najvece stete 😟
Ispricavam se na ovakvom postu, ali meni racionalizacija uvijek pomogne da se smirim, a sada i da smirim ovo malo cudo u sebi koje luduje od 7 ujutro. Nadam se da ste sve nasle neki nacin da se oraspolozite, makar i nekom krafnicom 😊😉
Ono zasto sam prije svega jutros napisala da cu smanjit mobitel i da nisam oka sklopila ..izgleda da je sin neke zaposlenice zarazen u susjednom odjelu, a svi svuda prolaze i u kontaktu su i mi svi koristimo jedan zajednicki sanitarni cvor..i nije jos nista sluzbeno pa ne znam ni jel smijem ista pisat o tome, ali lako moguce da smo i mi sve zarazene, a to znaci i osoblje i muzevi koji su donosili stvari na razmjenu i van sebe sam bila, a onda jutros potresi..mi cemo ostat sad strogo zatvoreni doma, mama ce donijet ispred vrata juhu i nesto za pojest za 3 dana, dalje cemo vidjet sto i kako 😭
Osjecam se mrvu sigurnije jer sam s muzem, a neopisivo olaksanje sto sam odradila pregled u petak i molim dragog Boga da sad od stresa ne krene neko daljnje otvaranje il nesto jos gore sacuvaj Boze..
Nadam se da ste vi ste dobro...da mi je netko rekao da cu bit trudna i to ovako visokorizična i da ce apokalipticno bit i sa tim virusom i sa potresima stvarno ne bi vjerovala...
Cuvajte se i pazite!!! Volim vas sve i hvala na podrsci i sto ste tu, ljubac svima 😘😘😘😘
Jutro cure. Evo da vam nakon silnih stresova. Tata je bolje nakon terapije, smanjila mu se temperatura, mama ju niti nema. Ide na bolje 🍀 Nas je jutros u Karlovcu jako treslo, krevet nam se ljuljao po pola metra lijevo desno, baš sam se jako uznemirila, stres na stres dolazi. Popila normabel pa se nadam malo zaspati jer sam psihički baš onako nikako 😔 Čekamo bolje dane, nadam se da će ubrzo i da će sva ova sranja proći. Čuvajte se i vi, neću biti baš aktivna na forumu jer mi stalno mobitel zvoni, svi me zovu zbog roditelja pa mi ga bude dosta više. Hvala vam na brizi, puse vam šaljem ❤️
Ono zasto sam prije svega jutros napisala da cu smanjit mobitel i da nisam oka sklopila ..izgleda da je sin neke zaposlenice zarazen u susjednom odjelu, a svi svuda prolaze i u kontaktu su i mi svi koristimo jedan zajednicki sanitarni cvor..i nije jos nista sluzbeno pa ne znam ni jel smijem ista pisat o tome, ali lako moguce da smo i mi sve zarazene, a to znaci i osoblje i muzevi koji su donosili stvari na razmjenu i van sebe sam bila, a onda jutros potresi..mi cemo ostat sad strogo zatvoreni doma, mama ce donijet ispred vrata juhu i nesto za pojest za 3 dana, dalje cemo vidjet sto i kako 😭
Osjecam se mrvu sigurnije jer sam s muzem, a neopisivo olaksanje sto sam odradila pregled u petak i molim dragog Boga da sad od stresa ne krene neko daljnje otvaranje il nesto jos gore sacuvaj Boze..
Nadam se da ste vi ste dobro…da mi je netko rekao da cu bit trudna i to ovako visokorizična i da ce apokalipticno bit i sa tim virusom i sa potresima stvarno ne bi vjerovala…
Cuvajte se i pazite!!! Volim vas sve i hvala na podrsci i sto ste tu, ljubac svima 😘😘😘😘
Ajme strašno, pa ovome nema kraja!! Čuvaj se, bit će sve dobro i nikuda ne mrdajte 🍀🍀❤️
Cure moje drage nadam se da ste sve dobro, pa sta se ovo dogada Boze moj.
Placem otkad sam vidila slike iz zagreba, mame sa bebama u narucju, trudnice, srce mi je puklo na sto komada. Nadam se da su svi dobro. Dok ovo tipkan oci su mi pune suza, pa sta je ovo? Samo da ti mali pacici budu dobro.
Daaj Boze da se sve smiri dok dode nase vrime.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji