Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    22. Ožujak 2020. 09:30

Strasnooo, zenice drage saljem vam punoooo strpljenja i snage ❤️❤️ovo je za ne vjerovati. 
    Dora draga drzi se. Nadam se da ste zbrinuti kako tako, a da su bebice dobro ❤️
    Bas mi se place uhhh. 
    Stvarno tek sad mozda shvatimo cijeniti svaki trenutak u kojem smo prvenstveno zdravi i sigurni 😕

DanijelaBB
    22. Ožujak 2020. 09:34

Ko zna šta nam se još sprema...osjećan se na momente kao da ovo nije stvarno već samo gledan neki film katastrofe

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Ninnek
    22. Ožujak 2020. 09:36

Cjelu noc nisam spavala jer me kukovi ubijaju, al potrese ujutro prespavala jesam. Mama me zvala sva u panici ako smo dobro (zivimo 20min udaljeni). 
    Mislim da se majka priroda naljutila jako na nas. 
    Ima koja cura iz Čk? Jucer sam saznala da u bolnici do daljnjeg nema pregleda trudnica, ni Ctg, ni onih pregleda koje su pred porod. Mozes uc u bolnicu samo ako ti je pukao vodenjak ili su poceli trudovi. Nadam se da ce se smiriti situacija do 6.mj

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

DanijelaBB
    22. Ožujak 2020. 09:39

Hvala Bogu dječak je još živ, reanimiraju ga 🙏🙏🙏

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

kaktusica
    22. Ožujak 2020. 09:39

U kojoj je bolnici Dora ? Nadam se da je dobro, ovo bi svakoga slomilo. Drzite se zene, u mislima sam s vama ❤❤❤

zmya
    22. Ožujak 2020. 09:41

Ona je u vinogradskoj

Rose1
    22. Ožujak 2020. 09:52

Ninnek

Cjelu noc nisam spavala jer me kukovi ubijaju, al potrese ujutro prespavala jesam. Mama me zvala sva u panici ako smo dobro (zivimo 20min udaljeni).
    Mislim da se majka priroda naljutila jako na nas.
    Ima koja cura iz Čk? Jucer sam saznala da u bolnici do daljnjeg nema pregleda trudnica, ni Ctg, ni onih pregleda koje su pred porod. Mozes uc u bolnicu samo ako ti je pukao vodenjak ili su poceli trudovi. Nadam se da ce se smiriti situacija do 6.mj

Ma nisu normalni, netko nas mora pregledati, nadam se da ce bar privatnici raditi ako sve zatvore. Ja imam 26.kod mog socijalnog u Rijeci

💙

Maggy_1
    22. Ožujak 2020. 09:52

Rio13

Kaktusica mislim da je na sv. Duhu, nesto mi tako zvoni da je tamo al nisam sigurna.

Da Dora je na Sv. Duhu, nadam se da će se uskoro javiti. 

kaktusica
    22. Ožujak 2020. 09:55

Nadam se da je ok, bas se brinem

Rose1
    22. Ožujak 2020. 09:56

Maggy_1

Rio13

Kaktusica mislim da je na sv. Duhu, nesto mi tako zvoni da je tamo al nisam sigurna.

Da Dora je na Sv. Duhu, nadam se da će se uskoro javiti.

Da, i ja sam tako zapamtila. Vjerujem da je dobro🙏rekla je da ce se malo maknuti od mobitela. Mogu misliti kako joj je☹ ma joj cure, drzite se🙏❤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.