Stvarno grozno 😟 nadam se da ce se uskoro sve smirit da mozete uc unutra i da je bilo sto manje stete 😘
Dora nadam se da si dobro 😘
Gledam ove slike i ne vjerujem. A pogotovo kad sam procitala da ce zene radjat u autima 😞😞
Ja sam na zapadu grada. Prepala sam se kao nikada u životu. Vani je postapokaliptično, ljudi su baš u strahu. Moj muž je smiren i pribran, sreća da je takav jer sam još uvijek izvan sebe. Drage cure nadam se da ste dobro, vi koje ste u starijim zgradama, bilo bi dobro da odete negdje na sigurno, makar neko vrijeme
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Fenjer, Maggy, Leonie tako i mi. Boli Trbuh sve oteklo, spremili stvari u slucaju nuzde, taman mislim okej i onda opet zatutnji. Mi smo na Tresnji i sva ova manja podrhtavanja od 3-4, sve se osjeti dosta. Nadam se da ste vi ostali po Zg dobro. 🙏🏻
Ninnek ja sam iz čk, šogorica je taman pred porod i da, nema više pregleda ni ctg-a, rekli su joj kad dobije trudove nek samo dođe. I ja se toplo nadam da ce se sve smiriti do ljeta mada moj gin. ima u ordinaciji ctg i tamo se to odrađuje tj. njegove pac. ne moraju u bolnicu pa barem imam neku sigurnost osim ako i ti zabrane…
Nadam se da nece i oni koji imaju privat ctg zabranit. Jer cemo stvarno bit ko nase bake, do zadnjeg nista necemo znati sto je sa bebom 🙈
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Zagrepcanke, drzite mi se, mislimo na vas ❤️❤️🙏🙏
Mimoza, nadam se da ce meni i urinokultura i brisevi pokazati da je sve ok.
Ja gledam snimke ispred Petrove kako ju premještaju i plačem. Ovo je grozno.
Ja gledam snimke ispred Petrove kako ju premještaju i plačem. Ovo je grozno.
I mene je dotuklo jadne bebice u inkubatorima na vojne kamione stavljaju i u dr bolnicu. Evo pisem i place mi se 😥
Nama su dali uputu da ne korisrimo lift a mi smo na 13.katu. Kako cu se uspeti nemam pojma al moram skupiti najosnovnije stvari, muz nema pojma di mi se sta nalazi tako da moram ja gore. Ako prezivim javim se 🙄.
Inace u Zg se u pon ocekuje snijeg, do srijede bi moglo snijega napadati do 20cm.
Sta smo napravili od nase planete... Katastrofa.
Cure drzte se. Jel se Dora javila?
Ja isto mislim kako cemo imati toj našoj djeci pričati; mama je najprije bila zatvorena u stanu zbog nekog virusa, a onda smo izletili van zbog potresa.
Svakako vjerujem da nitko nije ocekivao ovakvo nesto...
Ali bit ce to sve ok, nasim mrvicama je najbolje unutra na sigurnom❤
Cure iz Zagreba i okolice , drzite se. Ovo sto vidim na tv-u je strasno. Nadam se da ste sve dobro, cuvajte svoje najmilije, svoje obitelji.
Nazalost mislim da nam priroda salje upozorenje za sve lose sto smo joj radili!
Sad trebamo biti jaki i pozitivni.
Strasno je vidjet sve one mame pred bolnicom, bebice male..uzas eto i sad mi suze idu.
Moji su u karlovackoj zupaniji i osjetili su, ja sam u licko senjskoj i nisam nista osjetila ali da me strah je, uzasno me strah!
DORA, molim se za vas!!!🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji