Hello curke evo i nas.. Danas punih 28 tt.. 😍😍😍
Kako vrijeme leti.
Kaktusice drzi se, nama trudnicama je grozno, umjesto da uzivamo u trudnoci nas more razne brige.
😪😪😪
Cestitke ..Bas si upravu pored svih briga kako sto duze izdrzati ,flasica,cucli ,robe ,kolica mi jos muke mucimo sa virusom 😥Bice bolje nadati se …Imacemo svakako sta da pricamo nasoj djeci ..Bice to posebna djeca rodjena u posebno vrjeme 😍😍😍.Mora nesto i dobro da bude u svemu ovome ..
Hvala draga. 😍 Dobro kazes-bit ce to nasa posebna djecica. 😇😇😇
Što se robice tiče ja sam danas naručila iz h&m-a 2 kapice, 3 piđamice, 3 para čarapica i 5 hlačica, a od prije imam 5 bodića iz Lidla veličina 56 i 2 bodića 62, te desetak tetra pelena koje sam još u prvom mjesecu naručila preko Aliexpresa. Dobit ćemo još hrpu robice od rođakinje ali nek ja ovo imam spremno za svaki slučaj. I da kolica i jaje smo isto kupili iako su svi govorili zašto žurimo.
I od jucer me ziga neka bol oko bubrega, muz je dezuran ali kaze da je ludnica na ginekologiji i da bi me tesko itko pregledao. Odnijet ce on urin i urinokulturu u ponedjeljak a onda cu u pon privatno otici kod svog gina.
To ti je meni bilo, srecom 2dana i proslo, puno pij, na uzv bubrega ok, kazu trudnicki, oni se mrvicu povecaju
💙
Bebac milina od pogleda 💜
Dora odmah sam momentalno sjetila naše Kaktusice 🌺 Da, baš je medena 🥰 Upravo razvrstavam odjeću koju sam dobila od sestre 😍
Mrvičak mislim da je to sve normalno, tako da budi bez brige, budemo skupa našle neki pametan broj / količinu robice 😊 A ovo je divna vijest, mislim za jednu krafnu ili nešto baš finooo 😋😋😋
Rio i ja se mislim fokusirati na 56, a nešto malo imati spremno od broja 50. 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Meni se uopce ne vraca za Zg. Ostala bi ovdje u slavoniji na selu kod sveki. Tu je super izoliran a mozes oko kuce. Da nemam pregled u ponedjeljak stvarno bi ostala...ako se zakuhaju stvari mozda se i vratim ovdje.
Ena cestitam na 28tt 😉🙂
Polly zao mi je zbog tvojih i nadam se da ce sve biti ok 🙏
Sva sreca da smo mi kupili kolica i jaje taman pred ovo sve. Fali nam krevetic i komoda a robice za prvu ruku imam. Imam nesto sitno u velicini 50 pa onda vise toga u vel 56 i dalje 60... Poslala ni je sogorica tako da sam sto se robice tice vise manje spremna.
Stvarno se nadam da ce ovom ludilu za mjesec dana doci kraj i da mozemo mirno cekati nase bebice. I mene ovo sve uznemirava i trudim se sto manje citati.
Cuvajte se curke!
Nastupa opća karantena, ali ajmo trudnice, svi u domove zdravlja po doznake. Pa tko je tu lud!😡Treba vidjeti još u ponedjeljak zar stvarno nije moguće da nam to doktori pošalju mailom.
Ja imam ovakvu info: https://ibb.co/JR1r7JW
Glavno da ce Samobor zatvorit a to sto je na more dosla hrpetina stranaca i iznajmljeni su im apartmani i sto se ljudi secu po Bundeku i Jarunu kao da se nista ne dogadja, nema veze... Joj muka mi je od svega 🤦♀️ I sta ako mi nesto fali 3. dan? Nek krepam? Al necu moci van dok ne dodje 4. dan? Pa ni u Italiji nije tako. Smijes svaki dan izaci po stvari koje ti trebaju.
Ja imam ovakvu info:https://ibb.co/JR1r7JW
Glavno da ce Samobor zatvorit a to sto je na more dosla hrpetina stranaca i iznajmljeni su im apartmani i sto se ljudi secu po Bundeku i Jarunu kao da se nista ne dogadja, nema veze… Joj muka mi je od svega 🤦♀️ I sta ako mi nesto fali 3. dan? Nek krepam? Al necu moci van dok ne dodje 4. dan? Pa ni u Italiji nije tako. Smijes svaki dan izaci po stvari koje ti trebaju.
Ja mislim da to za sada nije tocno! Pa gdje to pise? I kako to misle 4.dan? Kako to misle kontrolirati?
💙
Bebac tako cu i ja, uglavnom sve 56 👍
Mimoza i moja mala od početka duža i veća za dva tjedna, tako da će vjerojatno biti bolji broj 56 / 62.. Hm, valjda osim ak doktori nisu fulali 😅
Amneris dobro si uočila, sestra kaže da je u H&M robica nešto veća.
Indy koliko je meni poznato, nakon 50 ide broj 56. Vidim da su curke uglavnom rekle da će 56 pripremiti. Ti si nešto sitno pripremi i 50 jer blizanci znaju nekada biti nešto sitniji, no ne mora uopće biti pravilo. Tako sam barem čula 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Italija nije bas dobar primjer za voditi se... sve se da izkontrolirat. Pa i inace nije da jurimo svaki dan u ducan
Sortiraj odgovore
Najstariji