Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    21. Ožujak 2020. 17:05

U pravu si Dora snadje se covjek u nevolji kad situacija zahtijeva!
    Moja baba pokojna je rodila tatu i strica, blizance, kao 5 i6 dijete u 45oj godini a dok nije pocela radjat nije ni znala da su dvi bebe!

zmya
    21. Ožujak 2020. 17:06

Aj sad ti nadji 20 bodija 56 kratkih u jos 20 dugih i cega vec ne, aj ti ti operi na izvoru dok nije bilo pelena ovakvih 

mimoza
    21. Ožujak 2020. 17:12

Indy mi smo toliko dugo cekali bebu, mislim da sam odmah nakon pozitivnog testa pocela s kupovinom haha a posto radim sa starim ljudima i imamo super odnos, dobili smo mnogo robice na poklon. Kazu da im dolazi praunuk 🥰 Pogledaj sta ima online i pocni se spremati pomalo.
    Dora u pravu si. Nijedna materijalna stvar ne moze se porediti s onim osjecajem kad te beba lupi ili kad je vidis na monitoru kako se koprca i kazu ti da je sve u redu. Robica i ostalo se moze naruciti i stoci za par dana kuci i sve imas, zato nemas ni potrebe da brines. A mislim da ti je AS obavezna prilikom izlaska iz bolnice. Mnogo bolnica ima to pravilo. Tu je muz, neka ih nadje, ali to moze jos cekati, ni mi je nemamo.

Rose1
    21. Ožujak 2020. 17:19

Trudy naravno, javim😉
    Dora slazem se s tobom, ja jos nemsm nista osim krevetica koji smo nedavno dobili i sigurna sam da cu se snaci i nabaviti na vrijeme ono osnovno...uopce se oko toga ne sekiram...glavno da su bebice dobro, ostalo je nebitno

💙

Trudy
    21. Ožujak 2020. 17:20

Vrapčić123

Leonie hm, tko bi ih znao kako su to oni naumili… No nadam se da će misliti na nas trudnice općenito.
    Trudy, Mimoza moj muž mrzi rozo. Non stop me moli da malu ne oblačim samo u rozo 😂😂😂

Imam jednu prijateljicu koja je rekla da nikad nece rozo oblacit curici 😁 mala je vecinom u rozom jer jednostavno je i vecina robe za curice roza.. a pogotovo kad netko drugi kupuje kao poklon, obavezno rozo 😁
    Evo da se i ja malo oraspolozim, dobro da sam sacuvala dvihe kutije bajadera za crne dane 😂 znala sam da ce kad tad bit kriza 😁
    Dora sve cete stic kupit/posudit ne brini 😘 pa da imas i 5 bodija za svakog, nis, prat ces cesce i to je to. Ma sve ce to sjest na svoje mjesto 😉

Trudy
    21. Ožujak 2020. 17:22

Hvala Rose 😘

• indy34
    21. Ožujak 2020. 17:27

zmya

U pravu si Dora snadje se covjek u nevolji kad situacija zahtijeva!
    Moja baba pokojna je rodila tatu i strica, blizance, kao 5 i6 dijete u 45oj godini a dok nije pocela radjat nije ni znala da su dvi bebe!

Ovo ti vjerujem moj muz ima sestre blizanke koje su rodjene 87 i necete vjerovati moja svejrva nije znala dasu dvije bebe dok nije pocela da radja 😂.Dora uspecemo i sve sto ne budemo imali  i stigli da kupimo i ne treba nam ..Mi smo samo nazalost jedno veliko potrosacko drustvo ..al vjerujem mnogo stvari nam i ne treba 

ena0206
    21. Ožujak 2020. 17:29

Ancy, Dora, Mimoza, Trudy, Vrapcic cure hvala. 😍
    Mimoza preslatka mi je robica. Obozavam sve na winnie.. 😍😍😍😍

yvette
    21. Ožujak 2020. 17:36

Ena cestitam na okruglih 28 😍
    Amneris stvarno smo kao u srednjem vijeku, tu spominju neku karantenu, a onda zakompliciraju s birokracijom. Ja moram ici po nalaz krvne grupe u pon, kazu da ne moze mailom 🙄 Stvarno to ne mogu shvatiti...

Dora4
    21. Ožujak 2020. 18:20

Dan po dan i samo jako!! 🙏🏼💪🏼
    Svea tvoja prica me uvijek bas dirne i bas ohrabri maksimalno 🎀🥰
    Yvette mozda da opet u pon probas nazvat, gledam tu kod nas kako se doslovno iz sata u sat dobivaju nove upute, mozda se jucer nije moglo, ali do ponedjeljka bude jedino tako mailom moguce!! Nemas sto izgubit probat nazvat opet 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.