Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    21. Ožujak 2020. 13:55

Vrapčić123

Curke koliko vas misli pripremati robicu broj 50 recimo? Tovje za ful male bebe ili? Ili ćete odmah krenuti sa brojem 56?

Ne znam koliko mozes da se oslonis na moje misljenje jel sam prvi put trudna i odmah blizanci..Ja iskreno da kod mene nece da budu dvoje bebe nebi ni razmiljala o 50.br.i sad sam dobila par komasa 50 al se nisam na to fokusirala al mislim daje posle 52 pa 56 nek me neko ispravi ti brojevi me izludjuju ..tako da ako se ne varam i postoji 52 ja bi pocela od 52 

Dora4
    21. Ožujak 2020. 13:58

Ne znam nista oko robice pa se na te upite i komentare ne osvrcem, ali pratim pobozno sve sto pisete 🤭
    Mrvičak 🥳🍾🍰🥂🎂 jaooo da znas koliko si mi uljepsala dan, kunem ti se vise nego sve sto sam smazala iz mekica prijepodne!! Kako mi je neopisivo drago, grlim te puno puno!!! 🎀🎉🎊🎈
    Bebac predobro, ajme ovaj privatni pjescanik je mrak 😍 odusevljena sam!! 

yvette
    21. Ožujak 2020. 14:01

Dana meni je super siva boja za kolica, neutralna je i super se slaze sa svim bojama 👍🏻
    Vrapcic ja nemam nista 50, 56 imam jako malo, bazirala sam se na 62. Nedavno je Ana Marija pisala da nisu bas tolike razlike medu velicinama, i ja se tome nadam. Osim toga neda mi se kupovati sve duplo i za 56 i 62.
    Radije cu kombinirati. Mi smo veliki oboje pa ocekujemo da ce i bebolino biti veci, a ako mu i bude mrvu veca robica- nece mu biti nista ionako prebrzo prerastu te brojeve.

• indy34
    21. Ožujak 2020. 14:08

Dora4

Ne znam nista oko robice pa se na te upite i komentare ne osvrcem, ali pratim pobozno sve sto pisete 🤭
    Mrvičak 🥳🍾🍰🥂🎂 jaooo da znas koliko si mi uljepsala dan, kunem ti se vise nego sve sto sam smazala iz mekica prijepodne!! Kako mi je neopisivo drago, grlim te puno puno!!! 🎀🎉🎊🎈

Aj Dora mi necemo mnogo dase petljamo nama svakako sve duplo..al nama ce sigurno trebati par dana 50 ..meni je mislim malo lakse jel su istog pola ..Da se molimo dragom Bogu da mozemo da dojimo jel tolike flasice i hrana ,mene iskreno panika hvata .Znas postoji mogucnost da ne podnose istu hranu 😆.pa jos to ..Al iskreno mene to sve veseli .Vjerujem u sve nas ,tako da ja sve u svoje vrjeme ..Nadam se da grupa ostaje i kad rodimo ,jel ko ce da nas podrzava ako ne mi izmedju sebe jel ja ne vjerujem dace ko imati zivaca od nasih za nas i razumjevanja kao sto bi imale mi ..Koje u isto vrjeme prolazimo isto ..

Nikita206
    21. Ožujak 2020. 14:09

Curly, Dana, ja ipak odlučila uzeti taj Twistshake set, svejedno sam planirala uzeti par bočica za svaki slučaj, a s obzirom na sve ostale stvarčice koje se dobiju mislim da se isplati iskoristiti sad ovu akciju. Nadam se da će biti ok na kraju i da ću bar većinu moći iskoristiti 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Bebac24
    21. Ožujak 2020. 14:09

Dora4

Moj mali ceka da rucamo pa da idemo opet po sladkace u mek 😊😊
    Daa lani nagovorila muza da mu napravi, ako sad buse i on doma u karanteni zakonski onda cu ga nagovoriti da mu napravi kucicu iznad 😊sad zatvaramo sa zicom da nam brekic ne ide bas prema cesti jer smo mi na samoj glavnoj cesti 😕
    A strah me da mali nebi potrcao za njim. Do sad u 5 god nikad prema cesti nije isao ali sad je bolje sprojeciti nego da se sta desi uh

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 14:10

Oprostite curke što ću ponovno o koroni, no sestra me sada zove i javlja, u Samoboru se od sutra ne smije nigdje izlaziti iz domova, dakle policija već patrolira i upozorava građane da u Samoboru od sutra kreće Policijski sat i da od sutra kreću teške kazne, uglavnom sve se zatvara osim ljekarni i trgovina s prehrambenim proizvodima, a u ostatku RH ne znam dal od sutra kao u Samoboru ili od ponedjeljka, ali evo ovo sam dobila pa vam šaljem https://ibb.co/gmSkxGK

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    21. Ožujak 2020. 14:11

Ja mislim da nemam nista 50, najmanje mi je 56, ali pratim vas pa cu vidjet hocu li kupovati ista 50.
    Ustvari jos nemam nista za izlazak, pa mozda bi za to uzela 50.. inace smo oboje isto visoki.
    Od ponedjeljka nam izgleda krece prava karantena. Nadam se da cemo moci na preglede..

kaktusica
    21. Ožujak 2020. 14:13

Ja pokusavam sve ovo ignorirati sto se dogadja s koronom, pokusavam se skonentrirati na ono sto pisete ali ne mogu, um radi 100 na sat, fali mi muz, mi zatvoreni... Jedan doktor iz nase bolnice je zarazen, sad ce vjerojatno svi morati na testiranje, i muz takodjer. Psihicki sam malo dobro a onda me ulovi teska tuga i onda mi dodje da samo spavam i placem. Nemojte zamjeriti molim vas

Leonie90
    21. Ožujak 2020. 14:14

E da Vrapcic, tako sam i ja vidjela- za SMB nisam znala da pocinje od sutra. Brine me jedino moj pregled u srijedu, valjda ce doktorica raditi.
    Ma ja smatram da je tako i bolje, jer se previse to malo pocelo siriti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.