Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    21. Ožujak 2020. 14:42

Vrapcic hvala ti 🥰
    Mrvicak, ajme bas mi je drago da je frendica negativna, bas si me obradovala u ovom crnilu vijesti.
    Bebac krasno vam je, malo zavidim iskreno 😍
    Vidim da ste u bodicima. Ja sam isto planirala nes sitno 50, a u lidlu sam uzela onih 5 bodica, velicina 50/56 pa mi djeluje da ce to biti jos najbolja opcija za pocetak. Iako ni, tih 5 nisu svi isti 😂 evo primjer zuti i ovi pokraj su manji 😂
    https://ibb.co/ccJ65dM
    A za izlaske, sta rec. Ljudi su na godisnjem 
    https://ibb.co/txfdqL3

Baby girl 💜

dana130
    21. Ožujak 2020. 14:45

Kaktusice, vjerujem da ti je jako tesko, ali probaj nekako gledati pozitivno, muz i ako nedaj boz je pozitivan ce se izljeciti, a maknuo se od vas za dobrobit svih, covjek je reagirao u skaldu sa svim, koliko god ti tesko bilo, proc ce i ovo. Sad trebamo samo biti cim jaci svi, znam da je nama ovo lako reci, ali moramo pozotivno misliti. 
    Indy, koliko znam nema 52 velicina, vec 50,56,62

Baby girl 💜

Amneris
    21. Ožujak 2020. 14:47

Trudy

Za robicu da, c&a je meni uvijek bio za broj manji nego pise. Znaci njihov 62 bi mi uglavnom odgovarao kao 56 itd. Pepco isto tako. H&m mi se cini da ima dosta realne brojeve. Zara mi isto uglavnom bude malo manja. Lidl ako je jedan broj, npr 56, onda bi mi odgovarao 56, ali dvobroji su mi uvijek za onu vecu velicinu, tj. 56/62 iz lidla mi je vise 62.
    Nadam se da nisam previse zakomplicirala 🙂

Nisi i konačno da imam sve o tim brojevima na jednom mjestu.💕
    Mene brinu malo te fakin doznake. Čula sam se jučer sa sestrom od soc. ginićke i ona kaže da u hzzo u Ri treba fizički papire ubacit u neku kutiju tako da bi trebalo doći po te doznake. Zar se stvarno u ovim uvjetima nisu te stvari mogle rješavati elektronskim putem?!

21. Ožujak 2020. 14:51

dana130

Vrapcic hvala ti 🥰
    Mrvicak, ajme bas mi je drago da je frendica negativna, bas si me obradovala u ovom crnilu vijesti.
    Bebac krasno vam je, malo zavidim iskreno 😍
    Vidim da ste u bodicima. Ja sam isto planirala nes sitno 50, a u lidlu sam uzela onih 5 bodica, velicina 50/56 pa mi djeluje da ce to biti jos najbolja opcija za pocetak. Iako ni, tih 5 nisu svi isti 😂 evo primjer zuti i ovi pokraj su manji 😂
    https://ibb.co/ccJ65dM
    A za izlaske, sta rec. Ljudi su na godisnjem
    https://ibb.co/txfdqL3

Daaa, meni je mama kupila 56/62 i isto njih 5 svaki svoje velicine hahahaha ali dobro. (cuj to- meni 😂) Manjih brojeva nije bilo kad je uzimala. Ali djeluju mi dobro i dosta su rastezljivi tako da ce posluzit duze vremena. 

• indy34
    21. Ožujak 2020. 14:52

dana130

Kaktusice, vjerujem da ti je jako tesko, ali probaj nekako gledati pozitivno, muz i ako nedaj boz je pozitivan ce se izljeciti, a maknuo se od vas za dobrobit svih, covjek je reagirao u skaldu sa svim, koliko god ti tesko bilo, proc ce i ovo. Sad trebamo samo biti cim jaci svi, znam da je nama ovo lako reci, ali moramo pozotivno misliti.
    Indy, koliko znam nema 52 velicina, vec 50,56,62

Hvala na odgovoru .sad sam bas gledala upravu si ..otkud meni ideja da ima 52 🤔.bila sam upravu ja se bas ne razumem u brojeve .al sam gledala u C&A imaju tako super izbor .tako sladku robu i nekako bas imaju i male skroz brojeve ...Tesko je odluciti i znati koliko cega nam treba 

dana130
    21. Ožujak 2020. 14:56

Fenjer dovro je, ja sam mislila da su moji neki s greskom 😂
    Indy jedno vrijdme sam radila s robom pa mi oatale te velicine u glavi 😁

Baby girl 💜

ena0206
    21. Ožujak 2020. 15:02

Hello curke evo i nas.. Danas punih 28 tt.. 😍😍😍 
    Kako vrijeme leti. 
    Kaktusice drzi se, nama trudnicama je grozno, umjesto da uzivamo u trudnoci nas more razne brige. 
    😪😪😪

• indy34
    21. Ožujak 2020. 15:08

ena0206

Hello curke evo i nas.. Danas punih 28 tt.. 😍😍😍
    Kako vrijeme leti.
    Kaktusice drzi se, nama trudnicama je grozno, umjesto da uzivamo u trudnoci nas more razne brige.
    😪😪😪

Cestitke ..Bas si upravu pored svih briga kako sto duze izdrzati ,flasica,cucli ,robe ,kolica mi jos muke mucimo sa virusom 😥Bice bolje nadati se ...Imacemo svakako sta da pricamo nasoj djeci ..Bice to posebna djeca rodjena u posebno vrjeme 😍😍😍.Mora nesto i dobro da bude u svemu ovome ..

Trudy
    21. Ožujak 2020. 15:30

Cure evo sad sam se cula s doktoricom, zbilja karantena od ponedjeljka. Izlaz svaka 4 dana do ducana..

Trudy
    21. Ožujak 2020. 15:31

Nadam se da cemo smjet na preglede..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.