Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    21. Ožujak 2020. 16:51

Rose1

Trudy

Ena sretno 🥳
    Ja sam napisala to za ducan, takvu info sam dobila od 2 doktora..

Pa mora biti onda tocno, ma neka uvode sto god samo nek se situacija dovede u red

Pa ja vjerujem da ako su mi oni rekli, a treca doktorica potvrdila da je zbilja tocno... Ma neka, prezivjet cemo. Ali zbilja ne razumijem te koji znaju da su potencijalno zarazni i izlaze, to mi je misterij no.1. Dala bi im kaznu 100000 kn pa nek se misle hoce li izac.
    Vjerujem da ce trudnice smjet na preglede, tj. dobila sam info da nastavljaju s tim, tako da smo ipak donekle povlastene. 
    Ja srecom 31.imam pregled pa mislim i doznake onda uzet da ne idem dva put. I nadam se da ne moram u hzzo, jos cu se raspitat prije.

Rose1
    21. Ožujak 2020. 16:51

Dora4

Rose gledam potpis i nije mi jasno sto se dogadja, kako smo sad odjednom od danas isto trudne 🙈🙈
    Hahahah djecu ce muz ucit matematiku ocito..samo da ne bude ko u onom videu ako ste vidjele ovih dana, kao prvi dan online nastave kad onaj ćaća skroz ludi na malog sta treba i kako treba racunat 😬😂
    Zmya, jel vam se smirio jetlag? 😘

Draga hahahaha bas si me nasmijala😂🤣😂ti 26+4,a ja 24+6mala igra brojevima😂🤣😂🤣❤❤❤

💙

Trudy
    21. Ožujak 2020. 16:53

mimoza

Dora i ja volim te disney likove 🤗 imam jos jedan paket bodica od winnea kratkih rukava, al se ne vide na slici. To je pravo jeftino u primarku.

Evo jos jedne obozavateljice disneya 😉 moj muz poludi 😁

Rose1
    21. Ožujak 2020. 16:53

Trudy

Rose1

Trudy

Ena sretno 🥳

Pa mora biti onda tocno, ma neka uvode sto god samo nek se situacija dovede u red

Pa ja vjerujem da ako su mi oni rekli, a treca doktorica potvrdila da je zbilja tocno… Ma neka, prezivjet cemo. Ali zbilja ne razumijem te koji znaju da su potencijalno zarazni i izlaze, to mi je misterij no.1. Dala bi im kaznu 100000 kn pa nek se misle hoce li izac.
    Vjerujem da ce trudnice smjet na preglede, tj. dobila sam info da nastavljaju s tim, tako da smo ipak donekle povlastene.
    Ja srecom 31.imam pregled pa mislim i doznake onda uzet da ne idem dva put. I nadam se da ne moram u hzzo, jos cu se raspitat prije.

I ja 26.na pregled pa cu doznake, ali ogtt sumnjam da cu raditi...nadam se da ce ambulanta biti prazna, nije mi svejedno ni ici, uzas😱mislim da se moze mejlati hzzo, tako su cure pisale

💙

• indy34
    21. Ožujak 2020. 16:56

mimoza

Fenjer c&a ima dostavu. Tako da mozes sve online naruciti.
    Ena sretan ulazak u 7.mjesec 🥰
    Evo ovako kod nas trenutno jedan dio ormara izgleda. Jos nisam ni etikete skinula. U narednim tjednima planiram sve oprati i popeglati.https://ibb.co/BKdWtpJ

Tako lijepe stvari si kupila .super su 😍svidja mi se mnogo i ja sam danas dosla do ideje mozda reko da pocnem pripremati bar dase odlucim gdje cu sa beby stvarima ni to jos nisam odlucila ..ja sve nesto cekam a mozda bi trebalo dase aktiviram ..

zmya
    21. Ožujak 2020. 16:57

Nama se smirije lagano jetlag, rano mi se spava al se rano i ustajemo, jos koji dan bit ce to okej. A za izlaske nemam pojma, mi smo s aerodroma uletili u stan i ni makac. Dofurali su nam frendovi prekjucer kutije sa hranom ored vrata i pobjegli ca. 
    Mislim da u Spanjolskoj imaju neke kartice, povecana je policijaka kontrola i uzima se sve sa osobnom, evidencija i to je to. A racunam nekako da postoji ono malo razuma u ljudima i da ce pokazati malo emptije, nije ovo vrijeme za varat sustav vec za prilagodbu jednom izvanrednom stanju kako bi se zastitili. 
    Izlazak je iz komforne zone al to je za nase dobro. Ja evo ne znam sta ce bit od pregleda kad izadem iz karantene, mozda nazovem sv duh za vadenje krvi zbog stitnjace, iako je bolje stat doma, brojke ce odletit ionako sljedecih 10tak dana hjoooj

Trudy
    21. Ožujak 2020. 16:58

Rose1

Trudy

Rose1

Trudy

Ena sretno 🥳

Pa ja vjerujem da ako su mi oni rekli, a treca doktorica potvrdila da je zbilja tocno… Ma neka, prezivjet cemo. Ali zbilja ne razumijem te koji znaju da su potencijalno zarazni i izlaze, to mi je misterij no.1. Dala bi im kaznu 100000 kn pa nek se misle hoce li izac.

I ja 26.na pregled pa cu doznake, ali ogtt sumnjam da cu raditi…nadam se da ce ambulanta biti prazna, nije mi svejedno ni ici, uzas😱mislim da se moze mejlati hzzo, tako su cure pisale

Ajde onda javi tu kako bude, da znamo mi iz Ri sta nas ocekuje 😉

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 16:59

Leonie hm, tko bi ih znao kako su to oni naumili... No nadam se da će misliti na nas trudnice općenito.
    Trudy, Mimoza moj muž mrzi rozo. Non stop me moli da malu ne oblačim samo u rozo 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    21. Ožujak 2020. 17:00

Nadam se da mi se vi sve drzite i da ste dobro! 
    Mislim na vas i drzim fige da ovo prodje sto prije. 
    Kaktusice, Polly, Dora, ma sve curke, slijede sigurno jos tezi dani, saljem vam pozitivne vibre ♥️

Dora4
    21. Ožujak 2020. 17:03

mimoza

Dora i ja volim te disney likove 🤗 imam jos jedan paket bodica od winnea kratkih rukava, al se ne vide na slici. To je pravo jeftino u primarku.

Znam, mislis da nisam primjerila u onom paketicu stoje u lijevom dijelu ormara, jel? 😬 ja sam se isto tako narajcala da cemo do ljubljane u primark jer je zbilja bagatela, a pamuk prefin!! No, sad je tako kako je i prioriteti su se izmijenili pa jedino molim Boga da izdrzimo sto duze u komadu i da budu zivi i zdravi pa cemo do Primarka u neko bolje vrijeme 😊 
    Vjerovatno nisam normalna i slobodno to mislite, ali ja sam se evo prestala sekirat sto nemam apsolutno nista od opreme i robe i svega, a stizu 2 bebe...dakle, ako je baka mogla rodit usred polja sama sa sobom, koga jarca se ja sekiram jer nemam 20 bodija u ovoj il onoj velicini, bit ce zamotani u rucnike, mlijeko ce morat nadoc jer druge hrane nema, a van cemo izac ako treba i bez autosjedalica ako ih ne bude bilo moguce kupit, naprosto tu brigu pustam zasad u Bozje ruke jer na nista ne mogu utjecat i to sve nije zadesilo samo mene nego sve pa me u tom smislu tjesi sto cu naprosto radit sto i drugi rade. Zdravlje prije svega, dakle apsolutno sve drugo je manje bitno!! 💪🏼
    Kad smo vec kod bebica, moje se tako lijepo koprcaju i akrobacije rade da je to zbilja milina i DAR 🥰🥰 
    Uzivajte u svojim mrvicama i kad vas obuzmu tjeskobne i teske misli sjetite se da se upravo u vama dogadja cudo zivota i prirode, sve ce biti u redu, izgurat cemo i bez vitaminskih dodataka i na minimalno hrane (kazem ja prepunog zeludca) jer mi to mozemo, nasa tijela to mogu, za to smo stvorene takve kakve jesmo!! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.