Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    21. Ožujak 2020. 14:17

Slazem se, podrzavam. Svi se malo previse zaj...u kod nas i zalosti me ljudska glupost!
    Potrebno je da svi ostanemo doma, bez obzira na samoizolaciju, ni setnje ni sume ni nista. Posaljimo dobar primjer i zastitimo jednu druge. #ostanidoma
    Teska su vremena al drzite se, niste same! ♥️

yvette
    21. Ožujak 2020. 14:17

Vrapčić123

Oprostite curke što ću ponovno o koroni, no sestra me sada zove i javlja, u Samoboru se od sutra ne smije nigdje izlaziti iz domova, dakle policija već patrolira i upozorava građane da u Samoboru od sutra kreće Policijski sat i da od sutra kreću teške kazne, uglavnom sve se zatvara osim ljekarni i trgovina s prehrambenim proizvodima, a u ostatku RH ne znam dal od sutra kao u Samoboru ili od ponedjeljka, ali evo ovo sam dobila pa vam šaljem https://ibb.co/gmSkxGK

Ja sam dobila neku snimku na vocapu gdje kazu da je od ponedjeljka. Ne znam jeli tocno, ali svi su to uveli pa cemo vjerojatno i mi, prije ili poslije. Iskreno jedva cekam. Ljudi se setaju bezveze, kazu da ako dodes dnevno u kontakt s 8 ljudi i tih 8 svaki sa jos 8 itd. itd. Da nema sanse da se ovo smiri.
    Pretpostavljam da cemo moci na preglede, to je nuzno. Mjera ide da sprijeci izlazenje ljudi kojima nije.

Rose1
    21. Ožujak 2020. 14:19

Mrvicak odlicne vijesti🥂🎉🎊🎉🥰🤗

💙

yvette
    21. Ožujak 2020. 14:21

Gledam sto je bilo...Mrvicak predobro, bas mi je drago, vjerujem da ti je pao kamen sa srca ❤

mimoza
    21. Ožujak 2020. 14:23

Amneris koliko sam citala na drugom forumu, velicine iz h&m su realne, a iz c&a su manji modeli. Ja nemam nista iz c&a, tako da ne mogu porediti, ali primjetim veliku razliku u robi koja je iste velicine iz drugih radnji. Vise ne znam ni gdje sam sto kupovala 😰
    Vrapcic to bi bila najbolja stvar koju mogu uciniti za drustvo. Zabrane i nikom nema van. Kod nas je to vec aktuelno i bez velikih kazni, nece uspjeti. Kako gledam s prozora, vecinom su vani ljudi 65-80+ godina. 

Trudy
    21. Ožujak 2020. 14:26

Dora drago mi je da je stigla hrana i da ste se najeli 👍
    Bebac ajme koji uzitak kod vas, i pjescanik i traktori ❤️
    Vrapcic ja ne mislim 50 pripremat. Moj se mali rodio s 49 cm, a s mj dana smo vec prerasli 56… 
    Mrvicak super za prijateljicu 🙂
    A za potpunu karantenu, ne mogu rec da nisam ocekivala…

Trudy
    21. Ožujak 2020. 14:29

Za robicu da, c&a je meni uvijek bio za broj manji nego pise. Znaci njihov 62 bi mi uglavnom odgovarao kao 56 itd. Pepco isto tako. H&m mi se cini da ima dosta realne brojeve. Zara mi isto uglavnom bude malo manja. Lidl ako je jedan broj, npr 56, onda bi mi odgovarao 56, ali dvobroji su mi uvijek za onu vecu velicinu, tj. 56/62 iz lidla mi je vise 62. 
    Nadam se da nisam previse zakomplicirala 🙂

m_maaree
    21. Ožujak 2020. 14:33

Mrvicak drago mi je za lijepe vijesti.
    Kod nas je uvedena zabrana kretanja djeci ispod 18 i statijim iznad 65,nikako u toku dana,rade samo apoteke i supermarketi.. Evo izgleda da ce uvesti i policijski sat od 8 navecer.. 
    Ja nisam nista jos kupila,sad me strah da se ovo ne produzi..Ali eto imamo krevetic i nosiljku od jetrve a od zave dvije pune veece robice cemo dobit jer njen mali trenutno ima 6 mjeseci.. 

Evo mi malo uzivamo na svjezem zraku jer od sutra javlja kisu..
    https://ibb.co/NNqX76Y

21. Ožujak 2020. 14:41

mimoza

Amneris koliko sam citala na drugom forumu, velicine iz h&m su realne, a iz c&a su manji modeli. Ja nemam nista iz c&a, tako da ne mogu porediti, ali primjetim veliku razliku u robi koja je iste velicine iz drugih radnji. Vise ne znam ni gdje sam sto kupovala 😰
    Vrapcic to bi bila najbolja stvar koju mogu uciniti za drustvo. Zabrane i nikom nema van. Kod nas je to vec aktuelno i bez velikih kazni, nece uspjeti. Kako gledam s prozora, vecinom su vani ljudi 65-80+ godina.

A znas li je li C&A ima dostavu? Ja sam od prijateljice cula da je robica iz h&m i c&a najbolja, iz pepca nikako. A sad, ne bi znala, ja sam njenoj maloj kupila neke sitnice u pepcu i djelovale su mi ok, ona kaze da se jako smanje nakon svakog pranja, ne samo prvog. Pa eto, da znate. 

kaktusica
    21. Ožujak 2020. 14:41

I od jucer me ziga neka bol oko bubrega, muz je dezuran ali kaze da je ludnica na ginekologiji i da bi me tesko itko pregledao. Odnijet ce on urin i urinokulturu u ponedjeljak a onda cu u pon privatno otici kod svog gina. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.