Ma naravno da ne jurim svaki dan u trgovinu, dapace. I otkako je poceo ovaj kaos ni ne idem van. Ako odem odem prosetat po ulici kad nikog nema. Ovih dana ni nisam isla jer sam isto imala dosta tih bh kontrakcija pa sam kao odmarala doma. No smatram da nemogucnost da si odem u ljekarnu po nesto ako mi treba sad nema smisla. Jer mi treba sad, a ne za 3 dana. Ali da se razumijemo, ja jesam za vece kontrole, jesam za to da se zabrane druzenja, jesam za da se ocisti Jarun i Bundek i plaze i trgovine. Ali da ostanemo u nekim granicama normale. Al ko mene pita... Kako kazu, tak cu se ponasat. Simple!
Mislim ja sam za apsolutnu karantenu, vec ju je odavno trebalo uvesti. Samo do ducana, ljekarne, pregled i doma. Mjere su odavno trebale biti stroze!!! Uvodimo tek kad se prosiri, trebalo je ranije reagirati.
Ali nije mi jasno kakva je to informacija s 4.danom?!
💙
Indy moooolim? Nema tu oces neces, jest ce sto im dam, svako svoju sisu i bok!! 😬😋
Slazem se za nastavak pisanja i nakon poroda, vjerovatno nece bit ovakav obim poruka i vremena, ali sigurna sam da cemo nac sekundicu jedne za druge i razmjenu informacija o nasim krafnicama!
Bebac super, a sjenica/kucica ce dobro doc i za napravit hlad kad je jako sunce! Ogradu obavezno pa si mirna i ne strepis oce ikad izletit il ne, nije vrijedno zivaca ne imat ogradu😬
Kaktusica draga, a sto bi ti zamjerile, mislim da smo manje vise sve na rubu zivaca s tim raspolozenjima i strahovima, mene cijeli dan pere uzasan strah i strepnja oko te neizvjesnosti i nekontrole nad stvarima pa se sredim zbog bebe onda me opere brutalan strah i nemoc sto ako svi doktori budu zarazeni i nitko ne bude mogao provest porod, sto ako bebe dodju prijevremena sto je realno i posve izgledno, a ne bude nikog strucnog da se pobrine za njih, onda se opet skuliram i gledam fotkice cvjeteka ispred kuce kod mame pa red straha za nju, jao ma uzas, razumijem te i saljem najveci zagrljaj i pusice 🥰 zajedno smo jace i izgurat cemo!!!
Drzi mi se i s tim novim bolovima, nadam se da mozda samo mala gurka i bubreg, a ne da je neka nova situacija i problem..kako ti se muz drzi?
Maaree medeni trbuscic i majica 😊
Amneris ja sam se jucer posteno nasekirala oko doznaka jer mi brat radi blizu doma zdravlja i zvala sam pitat jel moze doc po te glupe doznake(znam da su neke cure vec dobile za ovaj mjesec+u bolnici sam na mirovanju i sigurno nastavljam s komplikacijama, dakle neupitno je da ce bit produzetak bolovanja), otkantala me da sam dovoljno dugo na bolovanju da znam da se to radi iza 25., mislim halo, koronaaaaa, daj ih prije, mrzim kad ljudi uopce ne gledaju neke novo nastale okolnosti nego ko magarcine po svome, ono drzava se gasi, al macka ceka 25. jer je to pravilima 🤯🤪 pola sata dobre sekiracije, a onda poslala sve u krasni, 25. sigurno necu niti jedina trudnica s tim pitanjem i kako svi, tako cu i ja..premda sam citala na sluzbenim drzavim stranicama da se gradjani mole da sve sto mogu rijese preko e gradjana i da se intenzivno radi na tome da osposobe sustav da se i doznake mogu online preuzet i onda dalje mailat di treba pa se nadam da ce uspjet do napravit.
Poanta je da se probas ne uznemiravat jer neko rijesenje moraju osmislit i kad ga kazu smo svi u istoj kasi pa cemo bit pametnije sto i kako!
Ena draga cestitam na zaokruzenom tjednu i sluzbenom ulasku u 7.mjesec 🥳🥰
Fenjer c&a ima dostavu. Tako da mozes sve online naruciti.
Ena sretan ulazak u 7.mjesec 🥰
Evo ovako kod nas trenutno jedan dio ormara izgleda. Jos nisam ni etikete skinula. U narednim tjednima planiram sve oprati i popeglati. https://ibb.co/BKdWtpJ
Mislim da tako Spanjolci rade, al to je opet u svrhu smanjenja guzvi u ducanima i samo nekakvo limitiranije funkcioniranje. Vidite da ovi u samoizolaciji krse, mjere nitko se ne pridrzava, tuzna sam evo.
Ena sretno 🥳
Ja sam napisala to za ducan, takvu info sam dobila od 2 doktora..
Takodjer sam dobila prvo audio zapis da krece karantena pa ovaj screenshot crvenog kriza da nije istina, ali i nekoliko videa policije po ilici i oko zrinjevca (Zg) kako voze i zaustavljaju se pored ljudi i na razglas se cuje Nastupa karantena, krenite kucama! Jezivo, ali ocito potrebno jer kako je dana poslala, ljudi misle da su dobili placene slobodne dane i uopce nisu svjesni kojoj opasnosti izlazu sebe i sve oko sebe!
Sortiraj odgovore
Najstariji