Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 13:14

Dora jako mi je drago da si se najela pošteno i da ti je stigla klopa 🎉🎉🎉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    21. Ožujak 2020. 13:21

Vrapcic premedena je majcica sa kaktusicicima 😍
    Mimoza ma kakvi slikat, tako prozdrljivo i pohlepno sam jela da nisam cula ni vidjela da muz zove provjerit jel doslo sve do mene 😝🙈
    Hahaha hvala curke, aj konacno da i ja napisem da sam sita 😍🤰🏻🤗

• Bebac24
    21. Ožujak 2020. 13:23

https://ibb.co/gvHBBHy ovo je moj trenutni pogled. Gledam kako rade i suncam se 😍

21. Ožujak 2020. 13:27

Curee, lijepa vijest. Frendica je negativna. Još koji dan samoizolacije i vraća se poslu. Lakša sam 20 kg odmah. 🥂🥂🥂Ovo je baš vijest za proslaviti.
    Vidim da ste u bočicama, kolicima, dudlicama.. U prvoj trudnoći sam koristila sve od aventa i nuk-a, sada iskreno ne znam što bih.
    Dojit ću sigurno, ali svakako treba biti pripravan i to sve imati kod kuće. Sjećam se kada sma došla iz Petrove s Davidom kući da je odmah dobio dudu. Budio se jako rijetko i ja ne znam što su neprospavane noći, a dobila sam ga dugo. Znam da ima protivnica i duda i boca (David bocu nije baš prihvaćao pa je najviše pio iz male čaše kad bih se izdojila i ostavila ga nekomu na čuvanje), ali mislim da je vrednije imati odmoru mamu. 

21. Ožujak 2020. 13:30

Dora nek si se ti nama najela!!! Drago mi je zbog tebe ❣️👏

21. Ožujak 2020. 13:30

Vrapčić123

Dana kolica su predivna 💜💜💜
    Fenjer mislim da ću uglavnom robicu gledati dugi rukav, no nešto ću pripremiti kratki također. Količinski nemam pojma koliko treba bodića i svega, meni prva beba, pa nisam baš sigurna, nisam ti baš od neke pomoći, no imamo tu mamica koje će nam dati tu info 😊🥰 Ali kao Rose svakako neću pretjerivati s robicom.
    Snoopy javili mi na mail da bi dostava trebala stići 24.3 pa ćemo vidjeti 🙄🙈
    Curly hvala ti na savjetu, hoću svakako iz ostaviti pa sam mirna! 👍

Meni nije prva beba pa ne znam koliko čega kupiti 🤦‍♀️🙈😬

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 13:31

Curke koliko vas misli pripremati robicu broj 50 recimo? Tovje za ful male bebe ili? Ili ćete odmah krenuti sa brojem 56?

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    21. Ožujak 2020. 13:38

Mrvicaaak bas mi je dragooo 😊😊
    Vrapcic nista necu uzumati 50 jer mi je mali bio 53 i odmah nosio 56br.

mimoza
    21. Ožujak 2020. 13:43

Vrapcic ja sam kupila 56 i 62, a mislila sam za izlazak iz bolnice kupiti 50 velicinu, mada se sad dvoumim. Muz i ja smo oboje visoki, a i beba je vec duza za 2tj, tako da nemam pojma. 

Amneris
    21. Ožujak 2020. 13:54

I ja se dvoumim između 50 i 56 za izlazak iz bolnice. Gledala sam neke predivne kompletiće u H&M, ali 56 mi se baš čini nekako veliko. Ima li i inače H&M malo veću robicu? Meni isto beba malo veća pa ne znam ni sama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.