Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    21. Ožujak 2020. 12:12

Vrapcic, bilo je za brusnicu i vitamin c, za antibiotik nemam pojma da ima veze 🙈
    Ja sam upravo s twistshake narucila cijeli set bocica 😂🙈 imaju popust pa ako neka jos nije odlucila koje ce marke kupovat, pogledajte si. Sve bocice su anti colic i mislim da se isplati. 

Rose1
    21. Ožujak 2020. 12:13

Vrapčić123

Rose predivna slika, uživajte u suncu i divnom vremenu ☺️ Kako su tvoje tegobe? Nadam se da je bolje… Ma da, antibiotik će to sve eliminirati 💪

Oni bolovi zbog kojih sam bila na hitnoj prosli odmah nakon par dana, tako da sam cca 2tj sto se toga tice ok...a osipic po starom, manje svrbi, pokusavam ne mislit o njemu

💙

Rose1
    21. Ožujak 2020. 12:15

Vrapčić123

Curke mi naručili krevetić, ormar i tepih iz Ikee koji smo već gledali više puta u živo. Tako da ćemo se imati čime zabavljati sljedeći tjedan kada stigne dostava. Kupili smo također pamučnu prozračnu dekicu i dvije navlakice za madrac. Sad ću se malo s tim zabavljati. Moram pregledati robicu koju sam dobila od sestre, pa vidjeti što bi maloj moglo pasati kada se rodi. Što smo ono zaključile: bodići dugi rukav, jel tako? Sve zapravo dugi rukav? Malo ću ovih dana vidjeti što je potrebno, pa lagano naručivati…
    Pitanje jedno: netko mi je bio dao preporuku da ne konzumiram vitamin c sa antibiotikom, no ne mogu se sjetiti tko, pa sorry 🙈… Jel tako? Jel to znači da u potpunisti izbacim konzumaciju agruma i voća s vitaminom C dok pijem antibiotik ili ne piti antibiotik sa sa vitaminom C u istom trenutku? Pa ako netko zna cijenila bih savjet 😊

Lijepooo, to ce te zaokupiti...mislim da smo rekli za pocetsk dugi rukav, a to mi i prijateljica savjetovala, ona rodila u 7mj i bilo ful toplo

💙

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 12:21

Rio ma da, imati ćemo zanimaciju tako da super 👍
    Carly Sue aaa, dakle ne smijem piti jedno i drugo zajedno? Da nebi poništilo djelovanje brusnice? A vitamin C mogu odvojeno od brusnice piti? E sve mi se pobrkalo, na sreću nisam u životu puno puta pila antibiotika pa mi sad sve to novo... 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 12:24

Rose ma budeš ti i ovo eliminirala uskoro 💪💪💪

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    21. Ožujak 2020. 12:24

Rio kuzimo se 😘
    Vrapcic, bas cete imat lijepo zanimaciju.
    Mi smo jucer narucili kolica, s obzirom da nema bez kao u sarijim modelima, mi smo se odlucili za svijetlo sivu 🥰 https://ibb.co/P1LpT34
    Cure koje bocicd preporucujete, ja sam nesto gledala, isto na akciji tommee tippee,a i citala sam da su dobre, isto su anti colic i cijeli set. Vidim ne celiku razliku oa ni nez za koje bi se odlucila i da li mi je uopce potreban cijeli set🤔
    https://ibb.co/dB8dPx5
    https://ibb.co/dPgy6vv

Baby girl 💜

Ivcy1306
    21. Ožujak 2020. 12:25

Pozz cure! 
    Polly, drzi se draga.
    Nadam se da ce ti roditelji biti dobro, tj.moraju biti dobro!  Zna li se ime tog lijecnika jer sam se sva ustrtarila sad.  I sama sam bila u karlovcu, na svarci, na transfuziji, pa mama mi isla na svarcu itd.iskreno uzas!!! Pada mi na pamet da sama otkazem svoj pregled kod ginekologa 9.4.,jer opet bi morala za karlovac  a strah me! Stvarno me uzasno strah svega! 
    Iskreno ja sam se iznenadila koji je to nemar ljudi, nasetkavaju se, boli ih briga za sve.. 
    Jedna od nasih susjeda koja zivi inace u rijeci i samo ljeti zna doci tu na selo u liku, otisla je sa deckom u veneciju i naslikavala se ko idiot kakav, sva ponosna. 
    Iskreno ne znam jesu li oni medju tim slucajevima zaraze u rijeci ali nebi me cudilo. 
    Uglavnom, cure cuvajte se. 🙏

Trudy
    21. Ožujak 2020. 12:34

Dana mi se bas dosta igramo s njim, jer nema on toliko paznje jos uvijek da bi se sam igrao. A jako voli bit aktivan- penjat se, skakati sl. i zapravo mi je to veci problem jer po stanu nema bas gdje ispucat tu energiju. Mi smo ionako rano vani, moguce da i zbog toga nema puno ljudi. A o kastavskoj sumi sam bas razmisljala da bi se mogli zaletit, al nis onda ako je krcata.. imamo zapravo i tu jednu livadu na kojoj nikad nikog nema (ne znam zasto 😳 ) pa mozemo i to u nekoj kriznoj situaciji iskoristit.. bas mi prijateljica koja je na vezici kaze da tamo oko nje isto bude brdo ljudi po vani. Evo nas dio grada je prilicno discipliniran..
    Zmya trbuh je ono, wow 😲😉 moj je 3x veci a manje sam trudna 😁
    Idem sad radit rucak. Inspirirale ste me s tim pizzama pa cemo i mi danas malo omastit brk 🙂 

Leonie90
    21. Ožujak 2020. 12:35

Cure bas ste zgodne. Zmya kako ti je mali slatki trbuh- ja sam oduvijek mislila da ce i meni biti takav, ali nije 😂
    Dana kolica su top. 

Trudy
    21. Ožujak 2020. 12:36

Za bocice nemam nekih preporuka. Moj nije htio pit iz bocice, ja nisam inzistirala. Tako da imam sad jednu/dvije doma, al nekako mislim da mi nece trebat. Mi smo odmah na casu bili presli. Ni dude ne planiram kupovat, ni to nismo koristili jer nije htio 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.