Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2020. 12:38

Rose1

Vrapčić123

Curke mi naručili krevetić, ormar i tepih iz Ikee koji smo već gledali više puta u živo. Tako da ćemo se imati čime zabavljati sljedeći tjedan kada stigne dostava. Kupili smo također pamučnu prozračnu dekicu i dvije navlakice za madrac. Sad ću se malo s tim zabavljati. Moram pregledati robicu koju sam dobila od sestre, pa vidjeti što bi maloj moglo pasati kada se rodi. Što smo ono zaključile: bodići dugi rukav, jel tako? Sve zapravo dugi rukav? Malo ću ovih dana vidjeti što je potrebno, pa lagano naručivati…
    Pitanje jedno: netko mi je bio dao preporuku da ne konzumiram vitamin c sa antibiotikom, no ne mogu se sjetiti tko, pa sorry 🙈… Jel tako? Jel to znači da u potpunisti izbacim konzumaciju agruma i voća s vitaminom C dok pijem antibiotik ili ne piti antibiotik sa sa vitaminom C u istom trenutku? Pa ako netko zna cijenila bih savjet 😊

Lijepooo, to ce te zaokupiti…mislim da smo rekli za pocetsk dugi rukav, a to mi i prijateljica savjetovala, ona rodila u 7mj i bilo ful toplo

Koliko traje taj "samo za pocetak"?? 🙈 koliko ces ti naruciti dugih/kratkih bodica?? Radije bi narucila duge nego oblacila kratke pa jos dugu majcicu preko, to mi je vise slojeva, ne znam. 

dana130
    21. Ožujak 2020. 12:39

Rio, bas cu malo prouciti i te,hvala ti 😘
    Trudy, drago mi je da uspijete izac van, znam da je to bitno djeci, ali onda makar malo razuma ukljuciti. Previse sam njurgava danas 😂
    Ja sam na vezici, pa ne moram nista reci, rekla ti je sve prijateljica, drago mi je da je bar tvoj dio grada dicipliran. 

Baby girl 💜

Rose1
    21. Ožujak 2020. 12:40

fenjer

Rose1

Vrapčić123

Curke mi naručili krevetić, ormar i tepih iz Ikee koji smo već gledali više puta u živo. Tako da ćemo se imati čime zabavljati sljedeći tjedan kada stigne dostava. Kupili smo također pamučnu prozračnu dekicu i dvije navlakice za madrac. Sad ću se malo s tim zabavljati. Moram pregledati robicu koju sam dobila od sestre, pa vidjeti što bi maloj moglo pasati kada se rodi. Što smo ono zaključile: bodići dugi rukav, jel tako? Sve zapravo dugi rukav? Malo ću ovih dana vidjeti što je potrebno, pa lagano naručivati…
    Pitanje jedno: netko mi je bio dao preporuku da ne konzumiram vitamin c sa antibiotikom, no ne mogu se sjetiti tko, pa sorry 🙈… Jel tako? Jel to znači da u potpunisti izbacim konzumaciju agruma i voća s vitaminom C dok pijem antibiotik ili ne piti antibiotik sa sa vitaminom C u istom trenutku? Pa ako netko zna cijenila bih savjet 😊

Lijepooo, to ce te zaokupiti…mislim da smo rekli za pocetsk dugi rukav, a to mi i prijateljica savjetovala, ona rodila u 7mj i bilo ful toplo

Koliko traje taj "samo za pocetak"?? 🙈 koliko ces ti naruciti dugih/kratkih bodica?? Radije bi narucila duge nego oblacila kratke pa jos dugu majcicu preko, to mi je vise slojeva, ne znam.

Hahaha, ja ti jos nis ne kupujem, reci ce iskusnije cure...prijateljica ce mi nesto dati, ali necu pretjerivati sigurno, oni to za cas prerastu

💙

dana130
    21. Ožujak 2020. 12:41

Leonie hvala 🥰
    Trudy sad vidim tvoj komentar za bocice, mislim da mi onda definitivno nema smisla bas kupovat ove setove, pogotovo ako nam ne bude trebalo, 1,2 bi uzela za svaki slucaj da se nade. Hvala😘

Baby girl 💜

21. Ožujak 2020. 12:44

Rio mi zivimo blizu sumice i svako jutro idemo tamo sa psima, u stanu smo i nemamo izbora. Ako nekoga sretnemo zaobidjemo ga/ih samo iz daleka dobro jutro i to je to. Mada mogu ti reci u zadnjih par dana popodne ima manje ljudi u centru grada tj.prazan je a sumice pune ljudi tako da prosetam sa psom do grada sto inace stvarno ne volim jer nisam tip od guzvi. Inace imamo svoj djir i vikendima idemo u prirodu gdje satima ne sretnemo nikoga a posto ja sada nesmijem hodati 15 km kao prije muz ide s pasicom bez mene ☹ 
    Vrapcic sta ikea i dalje prima naruzbe i dostavlja?
    Nikita nam ima alergiju a da ni nezna, prvo oko sada kihanje.. 🤣
    Dana svidjaju mi se kolica, koja su to? 
    Mi nismo kupili jos nista za maloga..

yvette
    21. Ožujak 2020. 12:45

Dana kolica su vrh !
    Rio hvala, i ja tebi cestitam na okruglom tjednu 🎊🎉
    Zmya kosa 😍
    Curke trbuscici su vam predivni ! 

• CurlySue
    21. Ožujak 2020. 12:45

Vrapcic, probaj istu pricu kao s probiotikom, razmak par sati, da se ne poniati djelovanje, ili jednostavno par dana izostavi vitC.
    Rio, 50-70% na twistshake 😂🙈
    Dana, ja sam uzela sad cijeli set (spremnik, termosica, 3 velicine bocica, 4 dude(po uzrastu), vezice, gricke za zube) za 300 kn na twistshake. Imaju dobre recenzije, siroke su i anti colic pa vjerujem da ce bit dobre. 😊

Nikita206
    21. Ožujak 2020. 12:47

Haha Snoopy, jedino možda alergiju na trudnoću, jer kihanje, šmrcanje, curenje nosa traje otkako sam trudna 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    21. Ožujak 2020. 12:51

Mrvicak super da je proslo, a s ovim drugim stvarima si vec navikla, to ces izdrzat 😬😘 
    Nadam se ako ona i bude zarazena da nije uspjela tebe zarazit 🙈
    Rio i Zmya diiiivne ste 😍😍👏🏼
    Maaree drzi se draga, nadam se da je tvoj tata u samoizolaciji, sigurna sam da pazi na sebe, zbog svih vas i bebice koja vam stize 💖
    Rose ajde nadam da ce, premda sporo, ali ipak bit pomaka, znam da su ti kortici zadnji izlaz..divna mi je ova tvoja suma! Podsjeca me jako na nasu kod mame, koja je to privilegija zivjeti tako blizu sume i biti u prirodi!! 🌳🌱

Snoopy, Nikita, Yvette, Leonie i ostale kojima nisam nista pametno napisala 
    Dana lijepa su kolica, svidjaju mi se ovi pretinci na kosari, cine se bas prakticni 😊
    I tek nakon par citanja sam shvatila da si na vežici, a ne na vezici haha jos gledam zasto tepas sto si online ( na vezi ) 😂😂🤭
    Trudy evo primopredaja obavljena, cimi i ja se ubile u mekicu, mislim da cu cak preskocit rucak, odmah i sladoledi i kaveeeeee i sve 😍💖 najela sam se ko prasica 🐽 klinci se zaigrali, izgleda kao da plesem trbusni, a samo lezim izvaljena 😋😆
    Vrapcic tebi krenuli djelovat antibiotici, bit ces nam ko nova vec u ponedjeljak, veselo cvrkutat 🐦 hm cini mi se da je kaktusica pisala to za vitamin c i antibiotik, sorry ako sam zamijenila s nekim drugim..aha sad vidim curly kaze da je to bilo za brusnicu i vitamin c..jao trudnickog li mozga!!
    Super za stvari koje ste narucili 🥰
    Ivcy stvarno nisam pametna sto bi ti rekla za pregled, a da se strpis, uvijek mozes otkazat i dan dva ranije, ne moras tu odluku vec sad donijet, zbilja imas vremena, mozda se do onda odgovor i sam iskristalizira!
    Fenjer prvih dva mjeseca bebice nemaju razvijen centar samoregulacije topline, znaci ne osjecaju jednako toplinu kao mi i zato se tih prvih tjedana preporuca svakako dugi rukav bez obzira na vanjske temperature po kojima sebi gledamo sto cemo odjenut 
    Nikita cini mi se da je nasa dijagnosticarka snoopy iz krim laba na tragu neceg s ovim dijagnozama oko alergije 🤨
    Rio i Yvette cestitam na punim tjednima 💖💖👏🏼

Rose1
    21. Ožujak 2020. 12:53

Dana top kolica. Koja su to? Ja sam mislila isto neka siva Tako, Jane ili Anex. S anex nitko nems iskustvs, a meni se opisu cine super. Prvo mislila Peg Perego. Ma vidjet cu i ako koja budu na akciji...

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.