Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    21. Ožujak 2020. 11:32

Rio, super ti je trbuščić, al nisi jedina s mislima, ja se ni ne slikam jer imam osjećaj da uopće ne raste 

Ja se oko 4 probudila za wc i do nekih 7 nisam mogla zaspati 

Kad sam se ustala sam kihnula i malo me zabolilo u plućima i naravno odmah panika i traženje simptoma korone 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    21. Ožujak 2020. 11:33

Rio13

Dana, Snoopy, Rose hvala vam curke moje ❤️
    Rose moram priznat da sam jako ljubomorna. Ja sam ajmo reci na rubnom djelu grada i Čiče nam je relativno blizu. Voljela bi malo s pasicom prosetati do jezera jer i meni i njoj fali, al imam nekakvih 20-30min za pjesacit do tamo + proc kraj Lidla sto mi se trenutno neda 🙄 sve se mislim da sjednem u auto s njom i zaletim se do tamo, al vjerujem da je hrpetina ljudi trenutno na Čiču. Imamo i svoj gruntic pa mi je opcija da se do tamo autom zaletim da sam malo u prirodi i curkica da se makne iz dvorista.

Da, mozda s autom jer ti je to dosta za hodati...mozda da si isla ujutro, oko 9 mozda jos nije bilo ljudi, ali sad ce biti svugdje...kod mene mir🙏

💙

Rose1
    21. Ožujak 2020. 11:35

Vrapčić123

Rio mislim da je trbuh taman ☺️ Lijepo izgledaš ❤️
    Dora evo kada ležim taj pritisak i bh su punoo blaže, menstrualni bolovi su tu, no blaži čini mi se. No jučer su bili neka čudnovata probadanja dolje lijevo, no imam neki dojam da je to od antibiotika ili možda od te infekcije, no sve će to uskoro proći ☺️☺️ Uglavnom sve je ok dok mala luduje u trbuhu i javlja se mamici 🥰 Kako si ti? Jel luduju bebe? ❤️💙

Glavno da je blaze, sad ce to sve ici na bolje, antibiotici brzo pocnu djelovati...miruj draga, i tako nemamo puno izbora

💙

dana130
    21. Ožujak 2020. 11:36

Rose divno, gustaj, u prirodi koliko god mozes ❤️ svekrva mi isla prema velom vrhu s psima, kaze brzo se okrenula nazad da je isto krcato. Eto jedino mozda ucka, dobro si me sjetila 😘  
    Rio, cini mi se da imamo iste zavjese u spavacoj, tj. Mi imamo i u djecijoj, ali vjer cemo stavit nele veselije kad beba dode.

Baby girl 💜

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 11:39

Fluffy kako si ti danas? Jel išta bolje?
    Zmya izgledaš jako lijepo, trbuščić je presladak 🥰
    Nikita bez brige draga, sve smo valjda u nekom trenu pomislile na tu fucking koronu i simptome koji možda i nisu simptomi 🙄🙈 I mislim da ti kihanje nije povezano s koronom 👍
    Kaktusica kako si ti danas? Jesi malo došla k sebi? Pusa 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 11:42

Rose predivna slika, uživajte u suncu i divnom vremenu ☺️ Kako su tvoje tegobe? Nadam se da je bolje... Ma da, antibiotik će to sve eliminirati 💪

Alisanazemlji
    21. Ožujak 2020. 11:44

Polly, citam lagano postove i dođem do ovog.
    Ne znaš koliko mi je žao i nadam se da će ti se tata uskoro oporaviti. Grlim virtualno💕
    Nažalost stanje je takvo i ima još zaraženih koji nisu evidentirani niti spomenuti u medijima... 
    I da, bit će još izazovnije, zato trebamo što više biti kod kuće. Ja sam svojim starcima naredila da negdje ne izlaze van. Dovoljno hrane imaju, a ako trebaju šta možemo seka i ja, šogor i moj dečko pribaviti. Prvenstveno mislim na šogora i dečka koji mogu ostaviti hranu ispred vratiju i sl.

Curka je ❤

Nikita206
    21. Ožujak 2020. 11:50

Vrapčić123

Fluffykako si ti danas? Jel išta bolje?
    Zmya izgledaš jako lijepo, trbuščić je presladak 🥰
    Nikita bez brige draga, sve smo valjda u nekom trenu pomislile na tu fucking koronu i simptome koji možda i nisu simptomi 🙄🙈 I mislim da ti kihanje nije povezano s koronom 👍
    Kaktusica kako si ti danas? Jesi malo došla k sebi? Pusa 😘

Vrapčić, nije kihanje da, kišem svakodnevno otkako sam trudna, ali je ovo prvi put da me zabolilo u plućima kod kihanja pa sam se zato zabrinula 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 11:53

Curke mi naručili krevetić, ormar i tepih iz Ikee koji smo već gledali više puta u živo. Tako da ćemo se imati čime zabavljati sljedeći tjedan kada stigne dostava. Kupili smo također pamučnu prozračnu dekicu i dvije navlakice za madrac. Sad ću se malo s tim zabavljati. Moram pregledati robicu koju sam dobila od sestre, pa vidjeti što bi maloj moglo pasati kada se rodi. Što smo ono zaključile: bodići dugi rukav, jel tako? Sve zapravo dugi rukav? Malo ću ovih dana vidjeti što je potrebno, pa lagano naručivati...
    Pitanje jedno: netko mi je bio dao preporuku da ne konzumiram vitamin c sa antibiotikom, no ne mogu se sjetiti tko, pa sorry 🙈... Jel tako? Jel to znači da u potpunisti izbacim konzumaciju agruma i voća s vitaminom C dok pijem antibiotik ili ne piti antibiotik sa sa vitaminom C u istom trenutku? Pa ako netko zna cijenila bih savjet 😊

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 11:56

Nikita  ja također kišem od kad sam trudna ☺️ A pluća su isto vezana uz trudnoću, mene to od početka nekako kao stišće ponekada, kao da onako manje mogu udahnuti. I to mi je bilo također od početka trudnoće. Doktor mi rekao da je to ok, da je često kod trudnica ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.