Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    21. Ožujak 2020. 09:48

Mimoza vjeruj mi da su doktori još najgoreg ponašanja od svih nas, neodgovorni do bola!!
    Bebac 4 dana nakon kontakta je dobio temperaturu, kako i kažu da simptomi nastupaju. A zarazan je 24-48 sati prije pojave simptoma. 

• indy34
    21. Ožujak 2020. 09:53

CurlySue

Jutro curke, nadam se da ste danas sve bolje 😊
    Polly, jos jednom, drz nam se. 😘Lezanje na lijevom boku… Da ponovimo 😁 svi polozaji su ok dok vam ne smetaju, na ledima mozete stiskati suplju venu, sto vama smanjuje dotok krvi, no to cete osjetit jer ce vam polozaj postat nelagodan… Desni bok je ok, no s povecanjem trbuha moze vam stisnut jetru, sto opet moze dovest do bolova. Lijevi bok je najidealniji jer sprjecava istjecanje kiseline iz zeluca i time prevenira zgaravicu, a i maternica zbog polozaja organa ima vise mjesta. 😊 Eto, nadam se da ste zadovoljne odgovorom 😃Kilaza… Normalan prirast tezine racunaju kao 300tinjak g tjedno, i racunaju od pocetka trudnoce. Neke zene uopce ne dobiju na tezini u prvom tromjesecju i sve je individualno. Npr. kod debljih zena se prirast tezine sporo krece jer vec imaju 'zalihe' od ranije i tako… Ja sam u 25 tt na +4 s tim da sam 2kg dobila u zadnjih mjesec dana. Niki, ako si masovno imala mucnine, normalno je da je kilaza bila manja i tijelo je sad nadoknadilo gubitke, a i voda ima veliku ulogu ako si inace sklona tome. Reci ce ti sigurno da pripazis jer je bilo naglo, no ako je ogtt uredu, znaci da si je samo tijelo vratilo sto mu treba. 😉
    Ispricavam se na dugom postu, bas sam se raspisala. 🙈

Ovo za lijevi i desni bok se kod mene pokazalo 100 tacno .s tim da ja ne znam sta je sa nama sto imamo bebe i lijevo i desno 😆.al svakako kod mene je od pocetka je bio idealan polozaj lijevi bok ,na desno kad se okrenem mogu da izbrojim do 5 i kiselina mi je vec vani ..i to sam def.isprobala vise puta svejedeno sta jela ..zato sad idem linijom manjeg odpora pa sam odmah lijevo okrenuta ..

Alisanazemlji
    21. Ožujak 2020. 10:01

Dora, Vrapčić, Rio, Rose, hvala vam na utjehama. Divne ste ❤️🤗😘
    Meni se u zadnjih par mjeseci desilo baš mnogo promjena, i baš nekako to teško hendlam plus tu su ti i trudnički hormoni. A ova promjena sa globalnim zdravstvenim sustavom, izolacijama i sl nije donijela dobroga. Mene je zapravo strah za svoje roditelje. Oboje su 65+,majka je pušačica, a ima iza sebe karcinom dojke... Ona je sad okej, ali opet treba biti na oprezu. Voljela bih da im mogu više pomoći..
    Sigurna sam da će sa mnom i bebulinom biti sve okej.
    Jučer me frajerica po prvi puta tako trknula negdje ispod lijevog rebra dok sam ležala na desnom boku da me baš jako zaboljelo 💕
    Najviše me umiruju njezini pokreti i udarci... I trenutno uz moju pesicu mi je najveće veselje. 
    Trancie, Dora i Vrapčić, hvala vam na preporukama, mislim da ću se ipak odlučiti za solgarovo željezo. Pijem magnezij citrat od iste tvrtke i jako sam zadovoljna. Još mi je ginićka preporučila jedan sirup (nemrem se sjetiti kako se zove - negdje sam si sa strane to upisala), pa se još tokom dana odlučim za to umjesto solgara. Rekla je da mogu dobiti na recept, ali vidjela sam da se može dobiti i bez toga pa ću danas ako to prevagne otići po to u ljekarnu.
    Ancy,  zavidim ti. I ja bih voljela biti negdje na otvorenom ili u nekoj kućici sa dvorištem gdje ae mogu baviti aktivnostima poput vrtlarenja, dugog ispijanja sokića itd. ☀ 
    Ja živim na 13.katu sa malom lođicom pa mi to i nije neka utjeha... 
    Tea, zar se pratimo i po toj depri? 😘Draga, budi okej, i kao ja tješi se da je ovo sve privremeno i da ćemo uskoro dočekati naše bebice i biti veselije 💕

Dora,  divna vijest! Konačno si dočekala svoj pregled! A bebice su super! Pravi mali boksači 🥊💕
    Sad možeš uživati u vikendu! 

U Zagrebu je zasjalo sunce! 
    Treba izaći van, ali pamet u glavu, držati se socijalne distance- razmaka od 1m na otvorenom i kretati se po osamljenim područjima. Ja ću sa pesicom do jedne pustopoljine u blizini 🧤🤓💕😷

Curka je ❤

Alisanazemlji
    21. Ožujak 2020. 10:11

... Da, željezo u obliku sirupa se zove Ferohel?
    Ima li koja od vas iskustva sa tim preparatom? 

Curka je ❤

• anav05
    21. Ožujak 2020. 10:21

Alisanazemlji

Dora, Vrapčić, Rio, Rose, hvala vam na utjehama. Divne ste ❤️🤗😘
    Meni se u zadnjih par mjeseci desilo baš mnogo promjena, i baš nekako to teško hendlam plus tu su ti i trudnički hormoni. A ova promjena sa globalnim zdravstvenim sustavom, izolacijama i sl nije donijela dobroga. Mene je zapravo strah za svoje roditelje. Oboje su 65+,majka je pušačica, a ima iza sebe karcinom dojke… Ona je sad okej, ali opet treba biti na oprezu. Voljela bih da im mogu više pomoći..
    Sigurna sam da će sa mnom i bebulinom biti sve okej.
    Jučer me frajerica po prvi puta tako trknula negdje ispod lijevog rebra dok sam ležala na desnom boku da me baš jako zaboljelo 💕
    Najviše me umiruju njezini pokreti i udarci… I trenutno uz moju pesicu mi je najveće veselje.
    Trancie, Dora i Vrapčić, hvala vam na preporukama, mislim da ću se ipak odlučiti za solgarovo željezo. Pijem magnezij citrat od iste tvrtke i jako sam zadovoljna. Još mi je ginićka preporučila jedan sirup (nemrem se sjetiti kako se zove - negdje sam si sa strane to upisala), pa se još tokom dana odlučim za to umjesto solgara. Rekla je da mogu dobiti na recept, ali vidjela sam da se može dobiti i bez toga pa ću danas ako to prevagne otići po to u ljekarnu.
    Ancy, zavidim ti. I ja bih voljela biti negdje na otvorenom ili u nekoj kućici sa dvorištem gdje ae mogu baviti aktivnostima poput vrtlarenja, dugog ispijanja sokića itd. ☀
    Ja živim na 13.katu sa malom lođicom pa mi to i nije neka utjeha…
    Tea, zar se pratimo i po toj depri? 😘Draga, budi okej, i kao ja tješi se da je ovo sve privremeno i da ćemo uskoro dočekati naše bebice i biti veselije 💕

Dora, divna vijest! Konačno si dočekala svoj pregled! A bebice su super! Pravi mali boksači 🥊💕
    Sad možeš uživati u vikendu!

U Zagrebu je zasjalo sunce!
    Treba izaći van, ali pamet u glavu, držati se socijalne distance- razmaka od 1m na otvorenom i kretati se po osamljenim područjima. Ja ću sa pesicom do jedne pustopoljine u blizini 🧤🤓💕😷

Mi smo jutros sat vremena lunjali po kvartu, sreli 5 ljudi s psima i jos par u redu za pekaru.
    Do 9 smo bili doma i sad mirujem😊
    Vjerujem da si za mamu zabrinuta, meni je dida s kojem sam full vezana vec skoro mjesec i pol u krevetu, operacija kuka, polako se oporavlja.
    Moramo se držati uputa, proći će to sve🥰🥰

Rose1
    21. Ožujak 2020. 10:30

Polly

Hvala vam na podršci, od srca ❤️❤️ Mama isto pozitivna. Tata je dobio terapiju pa mu je pala temperatura, barem nešto… Ali da su pod nadzorom i skrbi, nisu. Time sam se i ja tješila, barem će brinuti o njemu u bolnici. Sve šta čitamo i slušamo u vijestima je toliko uljepšano.. Očito ako si zaražen si samo broj i bitno da si izoliran od drugih i da ne širiš dalje, a kako ćeš se oporavljat nije ih briga, to su barem pokazali u našoj bolnici u Karlovcu. Ne napravit nikome sliku pluća par dana ležanja sa plućnom bolesti graniči sa ludošću. Ma mora biti dobro, sportaš je, ne puši, nema nikakvih bolesti, mama isto tako pa se nadam da će i ovo ludilo proći.

Odlicno sto je pala temperatura, bit ce sve dobro, misli pozitivno🙏drz se❤
    Korona se stvarno lako siri, cim jedan u obitelji, odmah se svi zaraze, strasno, a idioti uspoređivali s gripom

💙

Rose1
    21. Ožujak 2020. 10:33

CurlySue

Jutro curke, nadam se da ste danas sve bolje 😊
    Polly, jos jednom, drz nam se. 😘Lezanje na lijevom boku… Da ponovimo 😁 svi polozaji su ok dok vam ne smetaju, na ledima mozete stiskati suplju venu, sto vama smanjuje dotok krvi, no to cete osjetit jer ce vam polozaj postat nelagodan… Desni bok je ok, no s povecanjem trbuha moze vam stisnut jetru, sto opet moze dovest do bolova. Lijevi bok je najidealniji jer sprjecava istjecanje kiseline iz zeluca i time prevenira zgaravicu, a i maternica zbog polozaja organa ima vise mjesta. 😊 Eto, nadam se da ste zadovoljne odgovorom 😃Kilaza… Normalan prirast tezine racunaju kao 300tinjak g tjedno, i racunaju od pocetka trudnoce. Neke zene uopce ne dobiju na tezini u prvom tromjesecju i sve je individualno. Npr. kod debljih zena se prirast tezine sporo krece jer vec imaju 'zalihe' od ranije i tako… Ja sam u 25 tt na +4 s tim da sam 2kg dobila u zadnjih mjesec dana. Niki, ako si masovno imala mucnine, normalno je da je kilaza bila manja i tijelo je sad nadoknadilo gubitke, a i voda ima veliku ulogu ako si inace sklona tome. Reci ce ti sigurno da pripazis jer je bilo naglo, no ako je ogtt uredu, znaci da si je samo tijelo vratilo sto mu treba. 😉
    Ispricavam se na dugom postu, bas sam se raspisala. 🙈

Sve potpisujem😉

💙

Dora4
    21. Ožujak 2020. 10:41

Polly super da mu pada temp, jak je tata, bit ce dobro!
    Alisa hvala draga, ti mi nekako zvucis i djelujes bolje danas, drzi se, nadam se da ce te boravak na suncu dodatno dic!
    Mrvicak kako si ti, jel ti prosla migrena? Znas li ista za frendicu, si ti dobro, nemas nikakvih simptoma? 
    Indy drago mi je da se danas osjecas bolje!
    Kaktusice danas je novi dan, glavu gore!
    Znam cure da je bas uzasno i neizvjesno i covjek bi najradje stisnuo off gumbic i upalio se nazad kad sve prodje, ali pogotovo sad moramo izvuc dodatnu snagu i biti dobro za nase bebice!! Ona nas trebaju najvise!!🙏🏼🥰🥰 cuvajte se 😘

Dora4
    21. Ožujak 2020. 10:42

Rose, ima li pomaka sa osipom?
    Vrapcic i Fluffy u kojem ste nam stanju vas dvije? 

21. Ožujak 2020. 10:50

Dora4

Polly super da mu pada temp, jak je tata, bit ce dobro!
    Alisa hvala draga, ti mi nekako zvucis i djelujes bolje danas, drzi se, nadam se da ce te boravak na suncu dodatno dic!
    Mrvicak kako si ti, jel ti prosla migrena? Znas li ista za frendicu, si ti dobro, nemas nikakvih simptoma?
    Indy drago mi je da se danas osjecas bolje!
    Kaktusice danas je novi dan, glavu gore!
    Znam cure da je bas uzasno i neizvjesno i covjek bi najradje stisnuo off gumbic i upalio se nazad kad sve prodje, ali pogotovo sad moramo izvuc dodatnu snagu i biti dobro za nase bebice!! Ona nas trebaju najvise!!🙏🏼🥰🥰 cuvajte se 😘

Migrena nestala, hvala Bogu. Lijepo sam spavala pa mi je i to pomoglo. Nije mi se još javila, ali sve me strah da je među ovim novim slučajevima. Ja nemam nikakve naznake, hvala Bogu ❣️ osim kupanja male vražice Dorice i bolnih prepona zbog ležanja. Već se gegam kao patka 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.