Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    21. Ožujak 2020. 10:53

Jutro cure, evo ja ko i vrapcic nisam dugo mogla zaspati jer sam jucer prespavala dosta po danu.
    Zuza da, tamo sam kod doktorice, ali ne zivim tamo. Koliko sam shvatila, ona ce odsad raditi jednom tjedno.
    Niki, ja sam na +10, visoka sam pa kazu da se ne vidi, ali u zadnjih 3 tjedna nisam dobila nista. Ima smisla ovo da je tijelo si samo nadoknadilo I napravilo zalihe jer sam i ja u pocetku povracala stalno.. ogtt mi je dobar.

Trudy
    21. Ožujak 2020. 10:53

Dora jel stigla dostava jucer? Nadam se da je 😉

m_maaree
    21. Ožujak 2020. 11:07

Jutro cure... Ja sam bas nikkva od sinoc od kako sam procitala pollynu objavu.. Mislim najvise na tatau koji je sam tamo a ne moze nam doci.. Ali evo pokusavam se malo trznut,odagnat misli na nesto ljepse.. beba mi je vrcava od jutros pa me to smiruje 😊
    Polly drzi se bit ce oni dobro ❤
    Sto se tice kilaze ja sam na pocetnoj prije trudnoce koja je bila jer sam gubila tijekom povracanja,ali evo sad vec jedem sve 🙈🙈 
    Hvala na odgovorima za lijevi bok.. 
    Danas nam svima zelim malo mirniji k ljepsi dan ❤❤

zmya
    21. Ožujak 2020. 11:15

Jutro krafnice! 
    Koji lipi dan vani! Mi se naspavali, malo nas grcevi muce pa nas boli pupa jako, ne mozemo naci Regulin u ljekarnama, cekamo neki sirup pa cemo vidjeti hoce li biti sto bolje. sinoc sam proplakala opet od ovih kriznih ligamenata kako se to isteze. 
    Nije puni tjedan jos al evo i nas danas, https://ibb.co/YdRh208
    Na +6,5kg smo. 
    Btw, velvet pepper od pon krece sa online prenatal satovima yoge!

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 11:16

Polly draga žao mi je. Držite se, drži se ti, pazi na sebe i bebicu... Vjerujem da će ti roditelji biti ok.. Samo pokušaj pozitivno koliko možeš 😘😘😘
    Carly Sue hvala na lijepom pojašnjenju vezano za sve ove trudničke detalje ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    21. Ožujak 2020. 11:20

Rose, ma kaos. Mi smo htjeli danas ic prosetst, ali odustalk, bit cemo na balkonu. Realno ne znam ni kamo bi otisla da nema ljudi, kostrane di smo uvijek je krcata, prema izvoru rjecine isto da ne pricam, gorski kotar, tj. Fuzine isto je isla obavijest da mole ljude da ne dolaze. O krku da ne pricam, govori mi frendics koja zivi tamo da su svi vikendasi dosli, opuatosili sve trgovine, plaze isto krcate, dosli na godisnji ljudi 🤦‍♀️🤦‍♀️ Ako nista, zbog nase sigurnosti bit ceno doma i dobro 😘
    Niki, ja sam za sad na +4, s tim da sam ako jednom povratila.
    Anavo, cini mi se da svi vodimo borbu s tim lijevim bokom 😂 mene je cak i muz pocro opominjat kad me vidi na desnom da se okrenem jer sam na pocetku toliko tupila o lijevom i ono na ledima ds zna gnjecit zilu, pa je, kad se beba pocela javljat, a ako sam na ledima pitao da mozde njoj to smeta pa se zato javlja, smijeh kako god 😂
    Trudy, super kad imas gdje prosetati, ja izadem iz zgrade i hrpa ljudi se okolo nasetava, tako da cu se za sad zadovoljiti s balkonom. Bas je netko komentirao na fejsu za to kako moraju na zrak, i zenskica je odgovorila kako su za vrijeme rata doslovno mjesecima bili zatvoreni u podrumu i prezivjeli su i nista im ne fali. Ne zelim nikoga uvrijediti, ali nekako imam osjecaj da ljudi danas ne znaju s djecom ni sto bi, niti se zaigrat, ono imamo djecu jer eto tako treba biti, a kad ih treba animirati ajme sto  cu sad i da je zato problem biti doma, mozda grijesim i nadam se da grijesim ali sve vise imam takav  dojam 🤷‍♀️
    Curly bas si nam lijepo sve slozila i za debljanje i za bok 😘
    Polly opet ponavljam, na vrijeme je primjeceno i bit ce sigurno dobro. Eto vec je i temp pocela padati, samo glavu gore i proc ce. Sreca pa imas razumne roditrlje koji su se jos i pazili i odradili sve sto i kako su mogli i nisu doveli druge u opasnost. Mozes biti bas ponosna na njih ❤️
    Mrvicak, bitno ds je migrena prosla. Znam da znas ali, pazi se i samo redovito mjeri temp 😘
    Rio bas je lijepi trbuh 🥰🥰
    Zmya ti si bas prava zgodnicka 😍😍

Baby girl 💜

21. Ožujak 2020. 11:21

Rio13

Curke, subota je sto znaci da je vrijeme za nase fotkanje 🤣 i dalje mi se trbuh cini malen 🤷🏻‍♀️
    https://ibb.co/b1fCGgH

Rio nije malen, tamn je..super mi izgledas 👌😘

Rose1
    21. Ožujak 2020. 11:25

Mrvicak drago mi je da ti je migrena popustila
    Dora hvala na pitanju draga, sve je isto, ali manje svrbi i mozda je manje izdignuto, ali mozda, vidjet cu kroz par dana, sporo ide, znsm da bi s kortikost.islo brze, ali nije bas preporucljivo pa jos malo cekam
    Rio ma taman trbuscic, preslatko🥰
    Zmya ja ne mogu vjerovati da si ti toliko trudna, ali mozda jer si i visoka pa bebica ima mjesta(bar mi se cinis visoka)top🥰
    Dana kod mene nema ljudi, evo slika od neki dan, ja izađem iz kuce direkt u sumicu
    https://ibb.co/2YM886L

💙

Vrapčić123
    21. Ožujak 2020. 11:28

Rio mislim da je trbuh taman ☺️ Lijepo izgledaš ❤️
    Dora evo kada ležim taj pritisak i bh su punoo blaže, menstrualni bolovi su tu, no blaži čini mi se. No jučer su bili neka čudnovata probadanja dolje lijevo, no imam neki dojam da je to od antibiotika ili možda od te infekcije, no sve će to uskoro proći ☺️☺️ Uglavnom sve je ok dok mala luduje u trbuhu i javlja se mamici 🥰 Kako si ti? Jel luduju bebe? ❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    21. Ožujak 2020. 11:30

Dana mozda platak, ucka, veli vrh jer uz more je krcato, ljudi bas ne shvacaju...i.kastavska suma krcata, ma sve...

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.