Dobro jutro svima ,ja cu danas da bude pravi egosita i da kazem da sam jutros najsrernija na svjetu jel pada kisa.Juce sam skoro cjeli dan spavala i smrzala i pokusavala da samu sebe motiviram al bas mi je bilo tesko ..Niki i sama si rekla dasi ostala trudna sa 56.kg.to ti sve govori ,zato se mozda debljas vise,sto isto ne mora da znaci ,ja sam pre trudnoce imala visak al bas visak i nisam nikako povracala i dosad sam dobila oko 8 kg.sto kaze Dr.je ok.jel je svaki pregled bilo +2 .OGtt mi je bio super moja sestra koja je kao ti ostala trudna sa 56 se udebljala 20 kg ima sad bebu 6 mjeseci nema tih kg.vise a mi cemo tek sad svi u 3 djelu da pocnemo da dobijamo vise na kilazi ..Samo polako i meni je dr.rekla imas bebu ,placentu ...voda ...sve je to tesko ...nemoj to da te brine ..zelim vam svima lijep dan ja cu da uzivam sad u mojoj kafi i u ovoj kisi 😘
Zuza da, ja skidam. Pa rekla bih da nam dobro ide. Popiski se tu i tamo u gacice, ali mozda jednom dnevno. Na dnevnom spavanju vise ne piski (piskio je 3 dana), a za nocno mu jos ipak stavim pelenu, mislim da cu tako jos jedno tjedan dana. Jedino kakat ne zeli ic na wc, al rjesit cemo i to valjda s vremenom 🙂
Polly bas strasno. Ali sreca u nesreci sto se na vrijeme saznalo i reagiralo, tako da cvrsto vjerujem da ce s tatom biti sve u redu ❤️
Mene zbilja ljute ovi neodgovorni ljudi, a jos vise ivi koji ih brane. Gledam jucer u ri, kantrida krcata ljudi po plazama i kad netko pocne osudivati, nade se neki pametnjakovic da treba biti na zzraku, da ne mogu djeca biti u kuci, da, ali odi negdje gdje nema nikoga,a uostalom nedaj boze zaraze ili neke druge bolesti, onda ce moc biti svi doma. Mene cak i veseli ovo zahladenje sto najavljuju, bar ce onda ljudi bit doma.
Takoder zelim svima dobro jutro i koliko toliko lijep dan bez stresnih situacija 😘😘
Uzas, i mene to ljuti, bas jako, toliko sam se jucer iznervirala kad sam vidjela plaze krcate. Roditelji ne znsju sto ce s djecom???ma halo!!! Idioti… I da, veseli i mene zahlađenje jer ce ljudi valjda ostati u kucama.
Ni meni nije jasno. Mi odemo s psom prosetat po naselju, ne sretnem nikoga, osim mozda nekog na drugoj strani ceste.
Ja sam odlucila ugasit facebook, jutros sam ga maknula jer ne mogu vise gledat ni citat nista o tome, dosta mi je. Necu Ni portale ni vijesti otvarat, treba mi malo odmaka od svega😕
Za kg, ja iskreno pratim samo kod ginekologa, do sad sam bila na +3, a nekako vjerujem da ce sad krenut ako cemo bit uglavnom u stanu… Ne toliko od kolicine hrane, koliko od nedostatka kretanja.
Ja odem ispred kuce, sjednem malo, prosetam tu u sumu, a ljudi se ponasaju ko da su na godisnjem, a djeca na praznicima
Niki na +4 sam
💙
Jutro.
Polly jako mi je teško čuti to. Baš mi je žao zbog tate i mame, tata će se oporaviti, vjerujem iskreno u to. Ti se pokušaj smiriti koliko možeš jer ova situacija nije u rukama nikoga, uvijek će biti kršitelja samoizolacije koji virusi izlažu nas ostale,a testiranja nikada dosta.
Jučer su mi i testirali frendicu, evo čekamo rezultate jer je počela kašljati prije tri dana. 😬
Niki ja sam na plus 5.5. U prvoj trudnoći sam najviše kg dobila do 7.mjeseca, pa je onda stalo
Polly oprosti, sad isla ponovno citati i vidim da si napisala da je saznao da je bio u kontaktu s pozitivnim lijecnikom. Od šoka to preskocila. Drz se draga, svi mislimo na vas sve❤
💙
Jutro curke, nadam se da ste danas sve bolje 😊
Polly, jos jednom, drz nam se. 😘
Lezanje na lijevom boku… Da ponovimo 😁 svi polozaji su ok dok vam ne smetaju, na ledima mozete stiskati suplju venu, sto vama smanjuje dotok krvi, no to cete osjetit jer ce vam polozaj postat nelagodan... Desni bok je ok, no s povecanjem trbuha moze vam stisnut jetru, sto opet moze dovest do bolova. Lijevi bok je najidealniji jer sprjecava istjecanje kiseline iz zeluca i time prevenira zgaravicu, a i maternica zbog polozaja organa ima vise mjesta. 😊 Eto, nadam se da ste zadovoljne odgovorom 😃
Kilaza… Normalan prirast tezine racunaju kao 300tinjak g tjedno, i racunaju od pocetka trudnoce. Neke zene uopce ne dobiju na tezini u prvom tromjesecju i sve je individualno. Npr. kod debljih zena se prirast tezine sporo krece jer vec imaju 'zalihe' od ranije i tako... Ja sam u 25 tt na +4 s tim da sam 2kg dobila u zadnjih mjesec dana. Niki, ako si masovno imala mucnine, normalno je da je kilaza bila manja i tijelo je sad nadoknadilo gubitke, a i voda ima veliku ulogu ako si inace sklona tome. Reci ce ti sigurno da pripazis jer je bilo naglo, no ako je ogtt uredu, znaci da si je samo tijelo vratilo sto mu treba. 😉
Ispricavam se na dugom postu, bas sam se raspisala. 🙈
Polly zao mi je sto vam se to sad desilo, ali vjeruj u pozitivan ishod svega. Bit ce roditelji dobro. Jos uvijek se cudim kako je pokupio virus od doktora. Ocito nigdje nismo sigurni. Uz tebe smo ❤️
CurlySue slazem se sa tvojim objasnjenjem u vezi polozaja spavanja/lezanja. Mislim da nema potrebe sto se toliko opterecujete na kojoj ste strani. Dobit cete odgovor od svog tijela.
Polly jako mi je zao za roditelje, sreca pa je tata na vrijeme otkrio isto se nadam da ce biti i sa mamom. Dali mi mozes reci kada je tata bio u kontaktu sa tim dr tj nakon koliko dana od tog je dobio simptome?
Ja nezz na koliko sam kila, sigurno +12-13. Na +11 sam bila prije 3 tj kad sam razbila vagu, sad nikako da muz nade u trgovinama i kupi.
Moj gin nije panicarila za kile ni u prvoj a pogotovo ne sad u drugoj..
Ja nemam bas nista spremno za malog, ni za bolnicu. Al ako ovako nastavi vise od mj dana nakon Uskrsa cu poceti nabavljati stvari bar za bolnicu.
Kunjada mi je donesla nesto sta je ostalo njoj pa neke stvari ne moram ali u globalu nemam nista😂
Evo ja si morala prati kosu preko kade, e skoro sam ostala na kraju u onakvom zgrbljenom polozaju uhh
Tu kod nas je jos danas lijepo vrijeme pa cemo ga opet iskoristiti i biti u dvoristu.
Curke cuvajte sebe i neka se vasi paze, ovaj virus uzima puno vise maha nego se prikazuje da.
Hvala vam na podršci, od srca ❤️❤️ Mama isto pozitivna. Tata je dobio terapiju pa mu je pala temperatura, barem nešto... Ali da su pod nadzorom i skrbi, nisu. Time sam se i ja tješila, barem će brinuti o njemu u bolnici. Sve šta čitamo i slušamo u vijestima je toliko uljepšano.. Očito ako si zaražen si samo broj i bitno da si izoliran od drugih i da ne širiš dalje, a kako ćeš se oporavljat nije ih briga, to su barem pokazali u našoj bolnici u Karlovcu. Ne napravit nikome sliku pluća par dana ležanja sa plućnom bolesti graniči sa ludošću. Ma mora biti dobro, sportaš je, ne puši, nema nikakvih bolesti, mama isto tako pa se nadam da će i ovo ludilo proći.
Sortiraj odgovore
Najstariji