Dobra je to stvar fenjer. Najvise mi je pomagalo kad sam tijekom noci morala bebi pelenu presvlaciti. Imala sam iznad prematalice na zidu pretince i jos na kinderbetu drzac za pelene. Ovo na slici mi se cini i prakticnijim
Ja sam isto bas razmisljala sta bi osmislila jer mjesta za komodu nemam, a mora biti blizu sve sto mi bude trebalo. Budem bas narucila. ☺️
Pozdrav cure, evo da vam samo javim novosti i zašto me nema. Tata je pozitivan, od danas u bolnici, mamu danas testirali, sutra će rezultati makar 99% da je pozitivna jer je stalno s njim doma bila, danas joj se uz kašalj javila i temperatura. Muž i ja u izolaciji još 5 dana jer 9 dana nismo bili u kontaktu s njima pa to čini 14 dana ukupno. Nas dvoje srećom nikakvih simptoma nemamo pa se čini da je sve u redu. Samo ću vam reći da je ovo sve totalni kaos!! Ove brojke u medijima su ništa, ne testiraju dovoljno ljudi. Moj tata je bolestan od prošlog petka i zvao epidemiologa da bi ukazao na svoje simptome, na šta su mu rekli: to nije sigurno korona, gdje bi mi stigli kad bi na svaku temperaturicu išli testirati. Odgovorno je ostao cijelo vrijeme doma (koliko ih ne ostane nakon takvog naputka epidemiologa?) dakle zaražen, u utorak tek saznao da je bio u kontaktu sa novim pozitivnim koji je liječnik i koji mu je sredio testiranje jer tko zna jel bi ga uopće testirali da nije preko veze - op pozitivan. Danas u bolnici je inzistirao da mu slikaju pluća i vade krv, jedva se izborio za to, ništa od pretragammu nisu htjeli napraviti. Da bi večeras saznali da čovjeka koji je hospitaliziran 3 dana prije njega, u utorak, hitno prevoze iz Ka u Zg jer ima uznapredovalu upalu pluća i u našoj bolnici mu ne mogu više pomoći. Dakle 3 dana je ležao bez da su mu slikali pluća, a radi se o plućnom virusu!!!! Da moj tata nije danas inzistirao, bila bi ista priča i s njim. Ugl pod stresom sam cijeli dan, zvala gin da mi prepiše normabel, pokušavam se smiriti koliko mogu, ali bi im išla glave s ramena skinuti. Ja sam do jučer isto šetala po vani i olako sve shvaćala, ali sad kad vidim iz prve ruke kakav nam je sustav, debelo sam se zabrinula i ovo neće biti dobro!! Čuvajte se, budite doma i ne izlazite van, epidemiploginja koja me zvala mi je isto rekla jer to sve tek kreće! Zaraženih ima moooore za koje se ni ne zna!! Oprostite na ogromnom postu
Nisam napisala da je nalaz mom tati pokazao upalu pluća u samom nastajanju... Tako da ima pomoći s lijekovima. Da ga nisu slikali bilo bi alarmantno i s njim.
Ajme Polly, baš mi je žao grozna situacija i glupi doktori... Nadam se da će sve proći uspješno, očito ti je tata borac
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Polly ne daj se ❤ Bit ce oni dobro,sreca pa se iole na vrijeme sve otkrilo.. A ovo je bas kaos postao izgleda.. ti se ne daj i misli na bebu,tvoji ce biti dobro ❤❤
Mare, nije toliko presudno lezanje na lijevom boku, al je najbolje, pogotovo ako te muci zgaravica, zbog samog polozaja zeluca i zadrzavanja kiseline. Naravno da se preko noci okrecemo x puta i tko zna u kakvim smo sve polozajima. Ti sebi izaberi koji ti najbolje odgovara zbog bolova koje osjecas 😉
Polly, zao mi je zbog tate, ali s obzirom da je rana faza, ima nade za lijekove. Drz se 🤞
Evo i mene za laku noc...
Dorice draga, jako mi je drago da vas je doktor danas pregledao i da je sve dobro ❤️💙 cuvajte se i dalje i budi tako vedra za bebolince 😘
Polly uzas uz tatu 😟 nadam se da ce ipak sve proc ok 😘
Meni je danas isto neki usr** dan. Kad su stavili te trake na igraliste i lokot osjecam se stvarno lose i depresivno 😟 muz mi se isto cuo s nekom kolegicom kojem je epidemiologinja rekla da ocekuju da se korona smiri tek negdje oko srpnja 😭 i ne mogu prestat mislit na to. Meni su jos 3 mjeseca do poroda, pretpostavljam da nista od tecaja za porod, a moguce da nece ni muz jos tada moc bit pratnja. I kazem njemu to, on mi odgovori da mu nije neka zivotna zelja bit na porodu. Znam da nije al bas me to pogodilo. I sad jos Mila pogledam ovaj video i procitam sto je napisala Polly i zbilja ne znam hocu li uopce spavat od uzrujanosti 😭
Oprostite ako sam vas izdeprimirala al bas me streslo sve ovo 😞
Hvala vam cure... I mene je mučilo najviše do prije par dana hoću li stići sve pripremiti za malu zbog zatvaranja dućana, hoću li sama ići roditi i biti u bolnici bez posjeta. Sve mi je to postalo svejedno, samo da mi tata ozdravi, jedina i najveća briga trenutno. Prvi put sam osjetila sad na svojoj koži taj preokret u glavi, od laganini bit će sve dobro, moramo se samo paziti, to se dešava drugima - do ogromnog straha za bližnjeg i ipak se desilo mom tati. Odjednom sam se uozbiljila, naljutila se prvo na sebe, a onda i na sve druge neodgovorne. Budimo pametni ljudi dragi ❤️
Hvala vam cure… I mene je mučilo najviše do prije par dana hoću li stići sve pripremiti za malu zbog zatvaranja dućana, hoću li sama ići roditi i biti u bolnici bez posjeta. Sve mi je to postalo svejedno, samo da mi tata ozdravi, jedina i najveća briga trenutno. Prvi put sam osjetila sad na svojoj koži taj preokret u glavi, od laganini bit će sve dobro, moramo se samo paziti, to se dešava drugima - do ogromnog straha za bližnjeg i ipak se desilo mom tati. Odjednom sam se uozbiljila, naljutila se prvo na sebe, a onda i na sve druge neodgovorne. Budimo pametni ljudi dragi ❤️
Nedaj se Polly drzi se ..bice ti Tata sigurno dobro i sams si rekla daje hvala bogu pocetak ..Prezivjecemo porode bez pratnje ,cak i to da nema posjete ,kupicemo nekako i robicu svu za bebe ,samo da budemo svi zdravi .mi nase bebe i nasi najblizi ..Mislim zaista da moramo da budemo kuci i dase pazimo ,apelujmo i na druge isto jel samo od drzave ne mozemo da ocekujemo mnogo .Laku noc svima
Polly, žao mi je sta evo i ti imas takva iskustva u svojoj blizini. Bas danas sam cula za identicnu situaciju obitelji di su svi razvili temperaturu, a cak su bili u samoizolaciji, i nitko nije reagirao. Isto su nekako preko veze dosli do tog da im makar dijete testiraju, i naravno pozitivno. Jos se cekaju nalazi roditelja. Oni su iz Zg, tako da ono sto govore da je u Rijeci prvi pozitivan slucaj zabiljezen kod djeteta nije istina. Ima ih jos. I tko zna koliko takvih slucajeva ima. Mislim da nam je samo dobro to sve predstavljeno da je pod kontrolom. Mene najvise smeta kako se ljudi ponasaju neodgovorno...vec i pticice na grani znaju da cemo ovom najprije stati na kraj ako se maksimalno prilagodimo novonastaloj situaciji...al evo ljudi u samoizolaciji hodaju okolo po ljekarnama, trgovinama...i sta reci onda.
Vrapcic, bila sam kod svojih doma...pola dana provele sestra, mama i ja na balkonu. Predvecer sam pekla pizzu, eto zabavile smo se. Al koliko god skrenes temu i misli s korone, cim otvorim face ili vijesti, odma bombardiranje s koronom. Bas sam jako zabrinuta za sve sto nas ceka...i zdravstvena situacija kad se smiri, sto slijedi s ekonomijom..ne pise nam se dobro.
Trudy draga, imamo mi ovdje sve jedna drugu...u takvoj smo situaciji sve, i jednako zabrinute, ali ima nas. Nisi sama u tom. I ne nerviraj se radi muza, oni muski nekad stvarno tr stvari ne mogu prozvakat oko poroda koliko god volili nas i bebe. Treba i to razumijeti, s razlogom su dobili taj Y kromosom, jer nisu izdrzljivi kao mi zene 😀. Dok mi rodimo, ovo ce se sve lagano smirivat, mozda bide jos trajalo al bit ce sve u puno manjoj mjeri prisutno...suosjecam sa zenama koje su u ovom trenutku u rodilistu. Vjerujem da im je grozno...partner im niti ne moze doci u bolnicu vidjeti ih. ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji