Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    18. Ožujak 2020. 09:20

Dora4

Alisa sretno i da bude dobar ogtt 💪🏼
    Na forumu je veselo, pregledi prolaze uredno, bebice su dobro i to je najvaznije, a ostalo ce hrabre snazne mame sve izdrzat 🥰
    U bolnici meni osobno sve jednako, ali sve veca napetost se osjeca 😬
    Vrapcic onda cu ti samo rec da vjerujes svom dr.maksimalno i da je divan, kako u Petrovoj nikad ne znas tko ce ti radit aspiraciju i transfer, silno me veselilo da me zapalo da mi upravo tvoj dr. radi transfer jer je to bio nas zadnji postupak, nekako sam imala bas osjecaj da ce biti uspjesan jer je toliko posveceno obavio vracanje stanica🤭
    Anavo, IndyJe Indy, bas idemo prema toj okrugloj 30ici, samo hrabro 🥰🤗
    Vucica aj se ti lijepo upisi u nas Klub Riba Na Suhom i budi na miruReci ce cure da te nagovaram jer sam i sama bez akcije, ali vidis da ti skodi 😋 nadam se da si do popodne ko nova i da neces morat ni zvat, odmaraj maksimalno, lijevi bok i sve to, znas vecKaktusica, di si nam jutros? Jel bila sestra izvadit krv?

Dora, hvala na info!
    Bitno da smo sve okej unatoč vanjskim okolnostima ❤️

Curka je ❤

Trancie
    18. Ožujak 2020. 09:21

jutro cure :)
    Pisala sam odgovore pa mi sve nestalo.... sad nemam pojma što sam imala kome reći....
    Mrvičak nadam se da si bolje danas i da si uspjela nešto utupit mužu, pusti sve nek se gomila, baš te briga, ti i beba ste najbitnije, valjda kad počne padati preko stvari mu se upali kliker :) 
    Vrapčić nadam se da se smiruje to, ali isto ti zovni opet provjeriti sa ginekologom ako te uz to i boli, bolje puhat na hladno. Nadam se da je sve ok :)
    Dora drži se.... valjda će ovo sve proći što prije, mada još nismo ni blizu vrhunca ove zaraze, a imam osjećaj da neki i nemaju empatije prema drugima i baš ih briga pa se normalno šetaju i po gradovima i institucijama... 
    Čitam ovo u Mostaru što su došla dvojica i još slagala da imaju gripu i primili ih na pulmološki odjel. Užasno....
    Kod nas su na poslu ograničili rad na 1 sat sa strankama uz prethodnu najavu, tako da smo i mi takoreći zatvoreni...
    Polly čestitke na pregledu!!!!!
    Meni je danas popodne, trta me isto, valjda će sve bit ok!!!! sinoć sam baš uspoređivala stomak (sliku) sa malom i sada... pa ovoliki je bio s malom u 26 tjednu i sad je nekako puno viši, s njom je nekako nisko bio.... kod nas je doktorica sve otkazala osim trudnica pregleda... 

kaktusica
    18. Ožujak 2020. 09:21

Jutro mice ☕☕
    Dakle, napisala post koji je zauzeo 2 strane i onda mi zazvoni mobitel i ja izadjem s foruma 🤯🤯🤯

kaktusica
    18. Ožujak 2020. 09:28

Znaci, nemojte se smijati i smatrati me ludom ali jutros je trebala doci ta patronazna sestra, ja sinoc stavila u hodnik mali stol s balkona i 2 stolice, maknula tepih iz hodnika (stazu) i sve pripremila. Hodnik je dosta sirok i velik i nisam.htjela da.ulazi u dnevni. I pogledam sinoc na facebook tu sestru i vidim da je zadnjih mjesec dana prosla uzduz i poprijeko cijelu bivsu YU i sire 😂 Pa sam.odustala od vadjenja do daljnjega. Ako se pitate zasto mi muz ne izvadi, doktori to ne rade, jednostavno nisu ucili osim ako nisu isli u srednju medicinsku a on je isao u gimnaziju. Znaci, daje inekcije, epiduralne, nabada centralnu venu, bode ko lud gdje treba, ali krv, jebemu sunce - ne vadi! Osim na slamku 😂
    Vrapcic htjela sam ti reci da to sto osjecas mozda i nisu bh kontrakcije. Moguce da su ti i crijeva ili ti se beba namjesta, tako i meni zna biti po cijelo popodne uzasno krut trbuh, cak i duze ali nije da se recimo ukruti na neko vrijeme pa popusti, jednostavno bude tako napet cijelo vrijeme.

Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:28

Trancie sretnooo, bit ce sve superrr i bit ces happy

💙

Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:32

kaktusica

Znaci, nemojte se smijati i smatrati me ludom ali jutros je trebala doci ta patronazna sestra, ja sinoc stavila u hodnik mali stol s balkona i 2 stolice, maknula tepih iz hodnika (stazu) i sve pripremila. Hodnik je dosta sirok i velik i nisam.htjela da.ulazi u dnevni. I pogledam sinoc na facebook tu sestru i vidim da je zadnjih mjesec dana prosla uzduz i poprijeko cijelu bivsu YU i sire 😂 Pa sam.odustala od vadjenja do daljnjega. Ako se pitate zasto mi muz ne izvadi, doktori to ne rade, jednostavno nisu ucili osim ako nisu isli u srednju medicinsku a on je isao u gimnaziju. Znaci, daje inekcije, epiduralne, nabada centralnu venu, bode ko lud gdje treba, ali krv, jebemu sunce - ne vadi! Osim na slamku 😂
    Vrapcic htjela sam ti reci da to sto osjecas mozda i nisu bh kontrakcije. Moguce da su ti i crijeva ili ti se beba namjesta, tako i meni zna biti po cijelo popodne uzasno krut trbuh, cak i duze ali nije da se recimo ukruti na neko vrijeme pa popusti, jednostavno bude tako napet cijelo vrijeme.

Ma bolje da ti onda ne vadi, jos ti treba da od nje nesto pokupis...a da, znsm da doktori ne vade...ma ni ne treba ti ta pretraga, sve je to super, samo mi zabrijavamo

💙

Vrapčić123

Maggy evo sada sam ordinaciju zvala, pa kažu baš tako kako si i rekla. Ležanje, wc i malo prohodati po stanu i to je to. Ma bit će to ok, pazit ću se... 👍
    Yvette hvala draga 😘 Ma bit će to ok, vjerujem! Za što radiš test imunizacije? Nadam se da će ti se taj čudnovati iscjedak primiriti... 😏 Brzo će utorak! 
    Rose ma ja vjerujem da će to biti ok, pazit ću se i to je to 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette

Rose briseve sam radila nekoliko mjeseci prije postupka, nismo ponavljali u trudnoci. Doktor je smatrao da ne treba, da oni po klinickoj slici otprilike vide potrebe za tim pretragama i da ne treba 🤷‍♀️ Do sada mi je dokt stvarno bio na mjestu i sve tocno rekao, tako da ne znam ni sama...meni zuti iscjedak prati od starta, jos od utrogestana bez drugih simptoma. Malo mi je lakse kad citam da ti prijateljici nije bilo nista a imala je, valjda nije ni meni. Ma briga mene za mene nego samo da se docepam sigurnih tjedana, jer upale su uglavnom razlog prijevremenih poroda. 
    Vucica nemam pojma ti testovi imunizacije, pretpostavljam da su to antitijela jer sa RH neg krvna grupa, pa moram sada ponavljati i opet za 4 tjedna.
    Dora nisam koristila nista osim Vagisana. Nekako mislim da nije candida, nista me ne smeta. Koliko su sigurne te vaginalete u trudnoci? Ne znam dal da probam prije antib. ili bolje da cekam da ne stsvljam napamet

yvette
    18. Ožujak 2020. 09:34

Joj tek sad vidim kada sam poslala da je sve s brda s dola napisano i pola slova pojela 🤦‍♀️

Polly
    18. Ožujak 2020. 09:37

Hvala vam curke ❤️
    Pitala sam gin za ogtt, kaže da ga neću raditi s obzirom na situaciju s koronom, nema potrebe. Meni još bolje, ne bunim se, al kako zna da nema potrebe? Nisam ni krv vadila tako skoro 😏
    Jučer je mužić osjetio curku prvu put 😍 Počela se ritati i uzmem mu ruku na trbuh i čekamo... Kad je udarila tako se trznuo da smo vrištali od smijeha, reko šta je s tobom 😆😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.