Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 08:18

Leonie da očito je jučerašnji dan bio neki dan D za te kontrakcije i menstrualne bolove!? Možda od ove ludnice i stresa!? No ja sam se jučer baš super osjećala psihički, samo glazbu slušala, nisam uopće gledala vijesti o glupoj koroni i raduckala po kuhinji. Al eto kontrakcije i ti menstrualni bolovi dođu bezveze očito!? Tko bi ih znao!? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Dora prekrasno je što svaki dan čuješ bebice, tj.srečeka. 💙❤️ Joj sjećam se kada sam na IVF išla i tamo kod sestre u blizini su uvijek žene ležale na ctg i ja sam si mislila blago njima pa čuju srce svojih bebica, da ja ili sve te žene oko mene možda nikada nećemo čuti srčeko 😍 I eto, gle nas sad, osluškujemo srčeka i bebe kako luduju u nama 🙏💜 Milina! Tako da vjerujem da će sve biti ok 🥰 Da, Hilarus poliklinika je u pitanju. Inače znam njihovo radno vrijeme i sve, al ovih dana sve nešto naopako, pa se nadam da rade normalno. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    18. Ožujak 2020. 08:21

Alisanazemlji

Jutro curke!
    Nisam bila aktivna par dana. Jednostavno nisam stigla.
    Je li ima šta novo? Pa ako mi može koja ukratko prepričati? 😘
    Dora, kako je u bolnici?
    Vrapčić, što se desilo?
    Ja sam upravo na OGTT-u. Popila sam tekućinu u koju su mi stavili limuna zbog čega mi je bila baš fina ❤️
    Inače, radim od doma, imam jedno dežurstvo tek sljedeću nedjelju pa sam okej. Vjerojatno ću su tospojiti sa kratkim komplikacijama ili bolovanjem pa na to nadovezati ukupni godišnji za ovu godinu te 45 dana prije termina..

Takva je i moja matematika.
    Jucer sam stavila sve na papir.
    Nema drugačije, treba se čuvati što god ovaj virus sad radio....
    Ja sam danas 25+3, dobila 3 kg tako da preskačem obzirom na situaciju OGTT, kaže dok. nisi puno dobila i ok, bježi iz labosa ikakvih.
    Inače od pon radim od doma...

• indy34
    18. Ožujak 2020. 08:23

Dobro jutro svima,nadam se da ce danas da dan bude bez kontrakcija ili bar minimalni ..Zmya sretan dolazak jos malo ,svaka ti cast ..Dora ja kad procitam koliko si ti nedelja 😆😆.onda mi tek dosje do mozga o pa i ja sam toliko uvjek nekako zaboravlm nesto mk se desilo u glavi pa mi se cini mnogo daleko al nekako i nije priblizava se ...uzivajte danas koliko je to moguce ..saljem vam mnogo pusa 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 08:23

Dora4, Rose, Mrvicak, Vrapcic i ostale hvala svima na potpori pogotovo ranojutarnjoj ❤️🌹odmah je lakse I uspjela sam jos malo odspavat. 
    Vrapcic da bas tako jutros mi je opet bio jako tvrd trbuh ali cijeli od dole skoro do cica kao lopta... Sad se opustio malo.
    Sve je pocelo jucer predvecer nakon “akcije“ 😊 pa sam se zabrinula da nije od toga 😣 probat cu lezat danas sto vise mogu, a ako se nastavi popodne mi radi ginekologica pa cu nazvat. Sad me vise ne grci ali kad se dizem ili zakasljem malo me zacne bol... 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 08:31

Dora4

Evo prosla vizita 🙂 ohrabrujuce mi je sto su prosli po sobama jer je bas bilo stresno jucer kad je sestra rekla da vizita ne ide u sobe..onak oci ko sova, sto se dogadja? ma nisam pitala, znam da su kosti, bebaci su dobro, svako jutro idemo na to slusanje otkucaja srceka 🥰
    Od danas cu ic 1x dnevno na ctg jer sam usla u 27.tjedan, to su kao neki protokoli, sale se doktori kao da mi malo popune vrijeme 😂
    Javi sto su ti rekli kad ih dobijes 😘😘 p.s. jel to hilarus poliklinika?

Bas lijepo da ih mozes cuti svaki dan ❤️❤️ jedva cekam pregled sad je vec proslo skoro 4 tjedna i iako ga osjetim svako malo lijepo je bas vidjeti na ekranu ❤️

18. Ožujak 2020. 08:32

Jutro cure!
    Sretno na pregledima danas!
    Zao mi je za bolove i kontrakcije, ocito svi pomalo trebamo smanjiti tempo.. 
    Vucice jesi li ti to upravo prijavila akciju?!? Dora cujes li ti ovo? I onda sam ja zlocesta zbog krafni..🤣

18. Ožujak 2020. 08:34

Mislim da sinoc nisam napisala.. 
    Polly cestitam na dobrom pregledu 😊
    Mirta cestitke na curici 😍

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 08:38

Alisa nadam se da si nam ti dobro 😊 Ma imala dva dana za redom (a jučer posebno puno) tih bh kontrakcija, valjda preko 30x u jednom danu, znači nisu stajale cijeli dan, a ni noć, uz blage menstrualne bolove povremeno. Pa mi doktor rekao da mirujem. Tako da se nadam da će se primiriti.
    Ana vrhunska kilaža, +3 kg je stvarno malo. Tako je moja prijateljica dobila ukupno 5 kg mislim u cijeloj trudnoci, beba zdrava bila i ostala dan danas, sve super bilo 👌👍
    Vučica čitala sam da se vrlo često te kontrakcije znaju pojaviti ženama nakon odnosa zbog orgazma i onda se tako izazovu kontrakcije. Mi smo u sušnom razdoblju već jako dugo, tako da ne znam hoću li to uopće znati više raditi 😂😂😂😂😂 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    18. Ožujak 2020. 08:40

Snoopy2

Jutro cure!
    Sretno na pregledima danas!
    Zao mi je za bolove i kontrakcije, ocito svi pomalo trebamo smanjiti tempo..
    Vucicejesi li ti to upravo prijavila akciju?!? Dora cujes li ti ovo? I onda sam ja zlocesta zbog krafni..🤣

😂😂😂😂 🤫🤫🤫🤫 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 08:46

Vrapčić123

Vučica čitala sam da se vrlo često te kontrakcije znaju pojaviti ženama nakon odnosa zbog orgazma i onda se tako izazovu kontrakcije. Mi smo u sušnom razdoblju već jako dugo, tako da ne znam hoću li to uopće znati više raditi 😂😂😂😂😂

Ooooo znat ces 🤣🤣 kako kazu ko voznja bicikla 😅 
    Toga sam se i ja prepala, ali ovo je prvi put da mi je bas tako nakon, inace nikakvih problema... Sad je OK dok lezim al popodne cu zvat Dr. Koliko si ti sad na mirovanju i do kada? Sorry sigurno si vec pisala ali tesko mi je pohvatat sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.