Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:01

Dosla od dermatologice i skroz razocarana, nije bila uvjerljiva, cini mi se da nema pojma i jos mi rekla da sta je samo jedno žarište??!! S onim drvcem pogrebla i kaze lisaj, a ne gljivice. Dala mi kremu triderm sto nije preporucljivo u trudnoci...ne znwm sto da radim, canesten ne pomaze, jos mi gore cini mi se...Fluffy imas kakav savjet??? Imam doma i beloderm isto kortiko.Muka mi je

💙

Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:03

Vucice drago mi je da si bolje...ma to ti i bilo od akcije🤣😂🤣

💙

Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:05

yvette

Vrapcicdrago mi je da je sve ok, vjerovala sam nekako da hoce.
    Ja sutra idem vaditi krv, rh faktor i testovi imunizacije.
    Privatno mi kazu da testove imunizacije ne radi nitko osim bolnice pa sam zvala one zdrav.ustanove sto izvade krv i transportiraju, rekli su mi da su dobili naputak samo hitni slucajevi i onkoloski bolnici. Rekla sam im da sam trudnica i da mi je ta pretraga neodgodiva, ali nista. Sreca u nesreci je da sam zvala bolnicu i kazu da ne dolazi puno ljudi.
    Iscjedak nakon vagisana se nije povukao, pa sam narucena iduci utorak i za to. Nadam ss da napokon krecem sa antibiotikom jer ucer sam opet imala zelenkastu grudicu opet, jos sam se na zuckast iscjedak navikla ali kada vidim zeleno, nije mi dobro 🤔 Tko zna kakvu upalu vucem

A briseve si radila? Moja prijateljica cijelu trudnocu imala zeleni iscjedak, nikako to rijesiti, stalno vaginalete...sve ok bilo na kraju, rodila...govorili joj gljivice

💙

Dora4
    18. Ožujak 2020. 09:09

Rose ajoj, zao mi je  kak se nije malo vise angazirala, jel ne vidi da ima trudnicu ispred sebe..
    Si probala mozda obicnim bepanthenom?
    Vucice testovi senzibilizacije pokazuju dal slucajno, bez obzira na krvu grupu i rh faktor imas mozda i neki pozitivan antigen koji se onda mora pratit i kontrolirat tijekom cijele trudnoce 😉

Vucica
    18. Ožujak 2020. 09:09

Vrapčić123

Vučica odličnoda ti se primirilo, svejedno zvrcni doktora, pa ćeš biti skroz u miru. 😊👍 Jasam ti išla na ivf postupak i doktor nam na početku odmah savjetovao bez odnosa i mirovanje, pa onda bilo sve, pa onda imala nekakvo krvarenje, pa bilo sve ok. I nakon toga krvarenja bilo sve ok. Pa nam čak i odobrio odnose, no ipak od straha nismo imali odnose uopće, sada nedavno krenule te glupe bh koje su česte i sad rekao mirovanje. A 30.3 je pregled pa do tada očito mirovanje. Ma sve je to ok, samo da je bebica dobro ❤️

Vjerujem da bi u toj situaciji i ja na strogo iz preventive! Samo da sve bude dobro s nasim bebama,za drugo cemo lako! ❤️❤️ 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 09:10

Rose1

Vucice drago mi je da si bolje…ma to ti i bilo od akcije🤣😂🤣

Kad se sve uzme u obzir i nadam se da je 🤣🤣🤣 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 09:14

Dora a to su standardne pretrage? Mislim nitko mi nije to spominjao
    Rose ako je lisaj mozda ima nesto prirodno bas za to, probaj proguglat a da se smije u trudnoci... 

Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:15

Dora4

Rose ajoj, zao mi jekak se nije malo vise angazirala, jel ne vidi da ima trudnicu ispred sebe..
    Si probala mozda obicnim bepanthenom?
    Vucice testovi senzibilizacije pokazuju dal slucajno, bez obzira na krvu grupu i rh faktor imas mozda i neki pozitivan antigen koji se onda mora pratit i kontrolirat tijekom cijele trudnoce 😉

Prepisala mi bez beda tu kremu i kaze vec si dosta trudna nece stetiti...citam upute, a i znam da nije to dobro u trudnoci...ja bih to istrpila do kraja trudnoce, ali sto cu ako se prosiri...tuzna jako, ne znwm sto da radim

💙

Alisanazemlji
    18. Ožujak 2020. 09:15

Cure, hvala vam! ❤️
    Evo, čekam treće vađenje krvi. U breyeru sam. 
    Nitko se ne smije zadržavati unutra nakon pretrage. 
    Sama sam u čekaoni. Svi smo sa maskicama! Totalni sf! Obzirom da sam došla pješice i nisam autom dopustili su mi da budem s njima u laboratoriju. 😊
    Preporučam da ikako možete, da obavljate privatno. Nema gužva. Svi čekaju ispred laboratorija dok ne dođe red na njih. 

Curka je ❤

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 09:16

Dora jako mi je drago čuti da ti je upravo on bio na transferu i da vam je uspjelo, pa sada čekate dvije mrvice 💙❤️ Ma mi smo prezadovoljni s njim, stvarno je dobar čovjek i doktor. 👌👍😊
    A što se akcije tiče, ma kad krenemo sve s akcijom nakon što rodimo i nakon što se oporavimo od poroda ovo će postati neka sexy hot grupa  
    😂🤦‍♀️😂🤦‍♀️😂🤦‍♀️😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.