Alisa sretno i da bude dobar ogtt 💪🏼
Na forumu je veselo, pregledi prolaze uredno, bebice su dobro i to je najvaznije, a ostalo ce hrabre snazne mame sve izdrzat 🥰
U bolnici meni osobno sve jednako, ali sve veca napetost se osjeca 😬
Vrapcic onda cu ti samo rec da vjerujes svom dr.maksimalno i da je divan, kako u Petrovoj nikad ne znas tko ce ti radit aspiraciju i transfer, silno me veselilo da me zapalo da mi upravo tvoj dr. radi transfer jer je to bio nas zadnji postupak, nekako sam imala bas osjecaj da ce biti uspjesan jer je toliko posveceno obavio vracanje stanica 🤭
Anavo, Indy Je Indy, bas idemo prema toj okrugloj 30ici, samo hrabro 🥰🤗
Vucica aj se ti lijepo upisi u nas Klub Riba Na Suhom i budi na miru Reci ce cure da te nagovaram jer sam i sama bez akcije, ali vidis da ti skodi 😋 nadam se da si do popodne ko nova i da neces morat ni zvat, odmaraj maksimalno, lijevi bok i sve to, znas vec
Kaktusica, di si nam jutros? Jel bila sestra izvadit krv?
Snoopy da, tvoje krafne su jos mila majka kad cure krenu prijavljivat akcije..s tim da ....u trenutnoj situaciji gdje su mi i krafne nedostupne, da se ponudi oboje nisam bas ziher da bi odabrala akciju..hahahhaah jer znam da bi nakon akcije bila sretna, ali i dalje gladna 😂😂😂
Jutro curke!Curke doktor mi sinoć odgovorio na mail u 22.30 i samo rekao da mirujem. Malo mi je lakše kada nije takvu paniku digao, inače bi mi valjda rekao da dođem prije zakazanog pregleda, no sjetila sam se naknadno da idiot nisam napisala da zadnjih dana osjećam i te blage menstrualne bolove uz ove bh… Tako da čekam neko razumno vrijeme i zovem ordinaciju, nadam se da rade, a ne bih se iznenadila da ne rade u ovom ludilu i da je on u bolnici non stop. Inače sam naručena 30.3. pa ću ih pitati ima li potrebe da dođem i ranije na pregled. I ja ne znam sad što znači to mirovanje? Samo wc i krevet ili mogu malo raduckati po kuhinji recimo!? I da kontrakcije nisu stale, cijelu noć kod okretaja s boka na bok sam osjetila tvrdoću trbuha i teško sam se okretala. Tako da ću današnji dan provesti u krevetu. I evo ima ih i jutros ali kao blaže. Nadam se da se smiruju.
Zmyadraga sretno vam bilo i nadam se da ćete stići i da će biti sve ok. 😘
Vučicamogle bi to biti bh po opisu. Tako se ja baš teško okrećem u krevetu koliko mi se stisne / stegne trbuh i nisu ugodne baš.
Doradraga nadam se da si ok i da se primirilo to dolje, ti bolovi što si imala.
Rose, Mala i mene frka tih vodenih kozica.😳
Ti lijepo strogo miruj, krevet, wc i stol za klopu makar to možeš i u krevetu i tako par dana. Čitala sam da je važno biti hidriran, rdedovito prazniti mjehur, ni slučajno trpiti i velika nužda obavezno svaki dan. Ja se doslovno šopam sa magnezijem i s vremena na vrijeme uzmem i Espumisan jer sam primijetila da mi nadutost takođet utječe na kontrakcije. I da kad je tako jako uzmi 2 mg Normabela, ako ga nemaš posudi od nekog.
Vrapcic drago mi je da je sve ok, vjerovala sam nekako da hoce.
Ja sutra idem vaditi krv, rh faktor i testovi imunizacije.
Privatno mi kazu da testove imunizacije ne radi nitko osim bolnice pa sam zvala one zdrav.ustanove sto izvade krv i transportiraju, rekli su mi da su dobili naputak samo hitni slucajevi i onkoloski bolnici. Rekla sam im da sam trudnica i da mi je ta pretraga neodgodiva, ali nista. Sreca u nesreci je da sam zvala bolnicu i kazu da ne dolazi puno ljudi.
Iscjedak nakon vagisana se nije povukao, pa sam narucena iduci utorak i za to. Nadam ss da napokon krecem sa antibiotikom jer ucer sam opet imala zelenkastu grudicu opet, jos sam se na zuckast iscjedak navikla ali kada vidim zeleno, nije mi dobro 🤔 Tko zna kakvu upalu vucem
Dora4 samo da decko ne vidi ovaj post ostat cu bez mobitela 🤣🤣🤣 Ma salim se za bebu sve, ali ipak cu prvo provjeriti jeli stvarno u tome problem 😅😅
A da vrijeme leti stvarno kao da sam jucer drzala test u rukama. Mislila sam da mucnine nikad nece proc a sad ih se jedva sjetim. Malo me panika hvata polako :) ali pozitivna panika
Vrapcic bez brige, bit ce upravo kak cure pisu, ko voznja biciklom, tvrdo medju nogama i udri do cilja 😂😂😂 moram prestat dok me netko ne prijavi i ne izbaci s foruma 🙈🙈🙈🙈
Fluffy sretnooo, javi!!!
Vrapcic drago mi je sto cujes bebicu pa si i mirnija, a nadam se da ce danas biti manje kontrakcija ili da ih nece ne biti
Dora superrr sto cujes❤❤, znaci vrijeme za ctg
Alisa sretno na ogtt
Kaktusica jel gotovo vađenje krvi?
Mrvicak jesi sto rszgovarala s muzicem?
💙
Yvette a jesi jos sto osim vagisana probavala?
Ja sam onaj Canesten combi 1 stavila, to je samo 1 vaginaleta al je turbo, nadam se da je od toga proslo ..jer sam zapravo sluzavi iscjedak imala samo onaj petak kad sam otisla na hitnu..sretno s testovima i da ih sto brze rijesis i budes na miru!
Vucica 😂😂🤭
Vučica odlično da ti se primirilo, svejedno zvrcni doktora, pa ćeš biti skroz u miru. 😊👍 Ja sam ti išla na ivf postupak i doktor nam na početku odmah savjetovao bez odnosa i mirovanje, pa onda bilo sve, pa onda imala nekakvo krvarenje, pa bilo sve ok. I nakon toga krvarenja bilo sve ok. Pa nam čak i odobrio odnose, no ipak od straha nismo imali odnose uopće, sada nedavno krenule te glupe bh koje su česte i sad rekao mirovanje. A 30.3 je pregled pa do tada očito mirovanje. Ma sve je to ok, samo da je bebica dobro ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji