Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 09:55

Alisa super da su tako oprezni u Breyeru. Sretno sa ogtt - om 🤞
    Trancie hvala ti, baš sam jutros zvala ordinaciju i kaže da ležim i mirujem obzirom da me boli kada hodam, također i zbog tih menstrualnih bolova. A pazit ću se i biti će ok! Sretnooo na pregledu i javi nam lijepe vijesti! 😊
    Svea bude se to smirilo, vjerujem da će biti sve ok 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4

Dora4

Rose ajoj, zao mi jekak se nije malo vise angazirala, jel ne vidi da ima trudnicu ispred sebe..
    Si probala mozda obicnim bepanthenom?
    Vucice testovi senzibilizacije pokazuju dal slucajno, bez obzira na krvu grupu i rh faktor imas mozda i neki pozitivan antigen koji se onda mora pratit i kontrolirat tijekom cijele trudnoce 😉

Mozes biti i rh pozitivna pa imati neki antigen 

Dora4

yvette

Marta moj Vagisan je bio isto na bazi mlijecne kiseline, i da, curi bas vodenasto. Meni bi bilo dosta toga kad bi ustala u noci na wc, cak sam i spavala botomless sa rucnikom ispod sebe radi curenja
    Dora nazalost nemam koga pitati. Ginekolog koji me vodi trenutno nije tu, a moj socijalni…ne znam sto reci za njega. Vrhunski strucnjak, ali prebukiran. Telefonski ne mozes doci do njega, jedino bi mogla osobno svratiti ali predugo se ceka, a to mi je u ovo vrijeme korone previse riski.

Izvanredna je situacija, mozda i uspijes dobit na telefon, probaj! 

Trancie
    18. Ožujak 2020. 09:59

Ja sam isto rh pozitivna i muž, ja sam samo u 1 trudnoći vadila tu krvnu grupu, sad me nije slala... nemam ni ja pojma za te testove.... ode se samo zabrinem što mi sve ne odradi... 
    Zmya nadam se da si se približila Hrvatskoj :)

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 09:59

Kaktusica izgleda da ipak jesu te bh, samo ih je bilo zbilja puno, jučer valjda prek 30x, tijekom noći. Tako da sada po uputama doktora mirujem dok se ne primiri skroz. I nisi luda što se vađenja krvi tiče, tako bih i ja nešto izvela sigurno i odudtala na kraju🤦‍♀️😅

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    18. Ožujak 2020. 10:00

Marta nisam koristils, ali vjerujem da je normalno, ja sam u ivfu stavljala crinone pa mi bilo vodeno, a drugim curama grudice, ovisi i o ph rodnice i ko zna cemu

💙

• anČi1994
    18. Ožujak 2020. 10:07

Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed. 
    Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se "zalijepio" za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla. 

• CurlySue
    18. Ožujak 2020. 10:08

Dora, uz sve danasnje komentare, ne smijem ti niti poslat sliku svih krafni koje mi je muz upravo donio iz ducana 😂🙈
    Rose, inace imam jako osjetljivu kozu i otkad sam otkrila aloe vera gel (iskljucivo onaj zeleni marke Esi), sto god mi se se dogada s kozom, rjesavam s tim. Od alergijskih reakcija pa na dalje, al drzim u hladnjaku. Mozda da probas s tim. Za sve ostalo imam Plimicol, to daju i za bebe pa mislim da ne steti ni u trudnoci 😉

• anav05
    18. Ožujak 2020. 10:11

Alisanazemlji

Cure, hvala vam! ❤️
    Evo, čekam treće vađenje krvi. U breyeru sam.
    Nitko se ne smije zadržavati unutra nakon pretrage.
    Sama sam u čekaoni. Svi smo sa maskicama! Totalni sf! Obzirom da sam došla pješice i nisam autom dopustili su mi da budem s njima u laboratoriju. 😊
    Preporučam da ikako možete, da obavljate privatno. Nema gužva. Svi čekaju ispred laboratorija dok ne dođe red na njih.

Hm,hm...ti si u onoj zelenoj vestici možda, ako si u Breyeru Bundek?😅😁😁
    Ja sam bila jutros vaditi krv😊😊

18. Ožujak 2020. 10:11

Rose1

Fluffysretnooo, javi!!!
    Vrapcicdrago mi je sto cujes bebicu pa si i mirnija, a nadam se da ce danas biti manje kontrakcija ili da ih nece ne biti
    Dorasuperrr sto cujes❤❤, znaci vrijeme za ctg

Alisasretno na ogtt
    Kaktusica jel gotovo vađenje krvi?
    Mrvicak jesi sto rszgovarala s muzicem?

Jesam. Sjela ga kao moje vrtićancr kada nešto zgriješe i sve mu objasnila. Ispriča se. Reka je da će se potrudit obavit sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.