Anči i ja sam dugo koristima duphastone, mislim da je to sve u redu i da nemas razloga brinut! 😉
Alisa priznaj da si to ti u zelenoj vestici
Rose, kuzim te u potpunosti. Meni su jednom fulali s kremom pa su napravili jos goru stvar tako da otad pribjegavam nevenu i aloe veri. Ovaj plimicol mozes mislim i bez recepta uzet pa bi sigurno napravio manju stetu od raznih kortikosteroida.
Pregled… Sutra mi je redovni pregled i evo upravo me zvala med.sestra jel kod mene doma sve ok ili je netko u izolaciji. Kad dodem pred dom zdravlja, moram ju nazvat da se spusti po mene jer nitko bez pratnje med.osoblja ne smije uci unutra 🙈😱
Bitno da ima pregleda. 😊
Anči i ja sam dugo koristima duphastone, mislim da je to sve u redu i da nemas razloga brinut! 😉
Alisa priznaj da si to ti u zelenoj vestici
Hvala na savjetu :)
Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.
Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se "zalijepio" za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.
Anci ja sam bila na pregledu isti dan kad je test pokazao trudnocu, i na uzv se nista jos nije vidjelo. Ginekologica mi je odmah prepisala Duphaston koji je cuvar trudnoce i folnu kiselinu, i da dodjem za tjedan dana da potvrdimo 100 posto trudnocu. Nakon cca 2 3 tjedna u dogovoru s gin sam ih prestala piti. Sigurno ima razlog sto ti ih je dala, kada te narucila za kontrolu?
Curke moj muž i ja se ne možemo prestati smijati kad vidimo našeg Vilija Beroša na tv-u, zbilja vjerujem da se on i njegov tim trude koliko mogu, ali na početku korone bio sav raščupan, kosa neuredna i neukrotiva, a jučer se stigao ošišati prije nego je zatvorio sve frizerske salone, sad je lijepo sređen... A kad se stigao ošišati!? Valjda ga žena izgrdila da je sav bio ne uredan, a na tv-u non stop 😂😂😂 Joj muž i ja nemremo od smijeha doći k sebi, čovjek priča o ozbiljnoj temi, a nama budalama smiješno 😂😂😂
A da ne velim kak je Plenkovića kosa neuredna, sav razbarušen, on ne ide po salonima 😂 Vidite da se testirao i na koronu 😂 A jesam budala, haha, ja uvijek takve gluposti skužim 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
CurlySue hvala❤canesten koristim tjedan dana, to ti je isto sto i plymicol, ali ne primjecujem bas promjenu, mozda manje svrbi, ali mi se flekica cini veca...nemam pojma sto da radim, vidjet cu sto Fluffy kaze, sad sam i prijateljici poslala
💙
Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.
Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se "zalijepio" za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.
Anci ja sam bila na pregledu isti dan kad je test pokazao trudnocu, i na uzv se nista jos nije vidjelo. Ginekologica mi je odmah prepisala Duphaston koji je cuvar trudnoce i folnu kiselinu, i da dodjem za tjedan dana da potvrdimo 100 posto trudnocu. Nakon cca 2 3 tjedna u dogovoru s gin sam ih prestala piti. Sigurno ima razlog sto ti ih je dala, kada te narucila za kontrolu?
Za tjedna dana moram ici opet na kontrolu
Moram još samo Marića komentirati, sav je odjednom uredan i sređen 😂 Joj i ja sam pukla 😂😂😂 Puštam političare i prebacujem se na trudničke teme 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke moj muž i ja se ne možemo prestati smijati kad vidimo našeg Vilija Beroša na tv-u, zbilja vjerujem da se on i njegov tim trude koliko mogu, ali na početku korone bio sav raščupan, kosa neuredna i neukrotiva, a jučer se stigao ošišati prije nego je zatvorio sve frizerske salone, sad je lijepo sređen… A kad se stigao ošišati!? Valjda ga žena izgrdila da je sav bio ne uredan, a na tv-u non stop 😂😂😂 Joj muž i ja nemremo od smijeha doći k sebi, čovjek priča o ozbiljnoj temi, a nama budalama smiješno 😂😂😂
A da ne velim kak je Plenkovića kosa neuredna, sav razbarušen, on ne ide po salonima 😂 Vidite da se testirao i na koronu 😂 A jesam budala, haha, ja uvijek takve gluposti skužim 😂😂😂
Drago mi je da si vesela i opustena danas🤣😂🤣ja to nisam nista primjetila, ma doduse nisam bas ni gledala😂🤣😂
💙
Znacumi, napravila narudzbu na Tvornici zdravlja, platila karticoam i stize za 2 min mail da je narudzba otkazana, a uredno su mi skinuli 400kn i naplatili. I sta sad da radim? Jel to automatski pa ce mi naknadno vratiti? Radi se o Dinersu. Super, a bas sam narucila krcato toga jer je nas ducan opustosen. Vrapcic ti si me bila pitala, trgovina s Nutrigold proizvodima kod nas se zove Butiga zdravlja.
Sortiraj odgovore
Najstariji