Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    18. Ožujak 2020. 10:24

Anči i ja sam dugo koristima duphastone, mislim da je to sve u redu i da nemas razloga brinut! 😉
    Alisa priznaj da si to ti u zelenoj vestici 

• CurlySue
    18. Ožujak 2020. 10:24

Rose, kuzim te u potpunosti. Meni su jednom fulali s kremom pa su napravili jos goru stvar tako da otad pribjegavam nevenu i aloe veri. Ovaj plimicol mozes mislim i bez recepta uzet pa bi sigurno napravio manju stetu od raznih kortikosteroida.
    Pregled… Sutra mi je redovni pregled i evo upravo me zvala med.sestra jel kod mene doma sve ok ili je netko u izolaciji. Kad dodem pred dom zdravlja, moram ju nazvat da se spusti po mene jer nitko bez pratnje med.osoblja ne smije uci unutra 🙈😱
    Bitno da ima pregleda. 😊

• anČi1994
    18. Ožujak 2020. 10:25

Dora4

Anči i ja sam dugo koristima duphastone, mislim da je to sve u redu i da nemas razloga brinut! 😉
    Alisa priznaj da si to ti u zelenoj vestici

Hvala na savjetu :) 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 10:26

anČi1994

Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.
    Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se "zalijepio" za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.

Anci ja sam bila na pregledu isti dan kad je test pokazao trudnocu, i na uzv se nista jos nije vidjelo. Ginekologica mi je odmah prepisala Duphaston koji je cuvar trudnoce i folnu kiselinu, i da dodjem za tjedan dana da potvrdimo 100 posto trudnocu. Nakon cca 2 3 tjedna u dogovoru s gin sam ih prestala piti. Sigurno ima razlog sto ti ih je dala, kada te narucila za kontrolu? 

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 10:32

Curke moj muž i ja se ne možemo prestati smijati kad vidimo našeg Vilija Beroša na tv-u, zbilja vjerujem da se on i njegov tim trude koliko mogu, ali na početku korone bio sav raščupan, kosa neuredna i neukrotiva, a jučer se stigao ošišati prije nego je zatvorio sve frizerske salone, sad je lijepo sređen... A kad se stigao ošišati!? Valjda ga žena izgrdila da je sav bio ne uredan, a na tv-u non stop 😂😂😂 Joj muž i ja nemremo od smijeha doći k sebi, čovjek priča o ozbiljnoj temi, a nama budalama smiješno 😂😂😂
    A da ne velim kak je Plenkovića kosa neuredna, sav razbarušen, on ne ide po salonima 😂 Vidite da se testirao i na koronu 😂 A jesam budala, haha, ja uvijek takve gluposti skužim 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    18. Ožujak 2020. 10:33

CurlySue hvala❤canesten koristim tjedan dana, to ti je isto sto i plymicol, ali ne primjecujem bas promjenu, mozda manje svrbi, ali mi se flekica cini veca...nemam pojma sto da radim, vidjet cu sto Fluffy kaze, sad sam i prijateljici poslala

💙

• anČi1994
    18. Ožujak 2020. 10:34

Vucica

anČi1994

Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.
    Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se "zalijepio" za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.

Anci ja sam bila na pregledu isti dan kad je test pokazao trudnocu, i na uzv se nista jos nije vidjelo. Ginekologica mi je odmah prepisala Duphaston koji je cuvar trudnoce i folnu kiselinu, i da dodjem za tjedan dana da potvrdimo 100 posto trudnocu. Nakon cca 2 3 tjedna u dogovoru s gin sam ih prestala piti. Sigurno ima razlog sto ti ih je dala, kada te narucila za kontrolu?

Za tjedna dana moram ici opet na kontrolu

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 10:35

Moram još samo Marića komentirati, sav je odjednom uredan i sređen 😂 Joj i ja sam pukla 😂😂😂 Puštam političare i prebacujem se na trudničke teme 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    18. Ožujak 2020. 10:36

Vrapčić123

Curke moj muž i ja se ne možemo prestati smijati kad vidimo našeg Vilija Beroša na tv-u, zbilja vjerujem da se on i njegov tim trude koliko mogu, ali na početku korone bio sav raščupan, kosa neuredna i neukrotiva, a jučer se stigao ošišati prije nego je zatvorio sve frizerske salone, sad je lijepo sređen… A kad se stigao ošišati!? Valjda ga žena izgrdila da je sav bio ne uredan, a na tv-u non stop 😂😂😂 Joj muž i ja nemremo od smijeha doći k sebi, čovjek priča o ozbiljnoj temi, a nama budalama smiješno 😂😂😂
    A da ne velim kak je Plenkovića kosa neuredna, sav razbarušen, on ne ide po salonima 😂 Vidite da se testirao i na koronu 😂 A jesam budala, haha, ja uvijek takve gluposti skužim 😂😂😂

Drago mi je da si vesela i opustena danas🤣😂🤣ja to nisam nista primjetila, ma doduse nisam bas ni gledala😂🤣😂

💙

kaktusica
    18. Ožujak 2020. 10:37

Znacumi, napravila narudzbu na Tvornici zdravlja, platila karticoam i stize za 2 min mail da je narudzba otkazana, a uredno su mi skinuli 400kn i naplatili. I sta sad da radim? Jel to automatski pa ce mi naknadno vratiti? Radi se o Dinersu. Super, a bas sam narucila krcato toga jer je nas ducan opustosen. Vrapcic ti si me bila pitala, trgovina s Nutrigold proizvodima kod nas se zove Butiga zdravlja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.