Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    18. Ožujak 2020. 07:49

Jutro curke! Nisam vas stigla citati jucer, nadam se da ste mi sve dobro. Mene su sinoc poceli muciti nekakvi lagani menstrualni bolovi, isto ko i jutros. Da vam budem iskrena, vise nisam sigurna jeli to i probava da moram na wc a ne mogu ili je nesto do maternice. U svakom slucaju, sad idem na pregled pa cu vidjeti. Javim se, pozz😘😘

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 07:51

Zaboravih navesti da je beba lijepo aktivna jutros, tako da me i to smiruje dodatno. Barem vjerujem da je s malom sve ok. 
    Sretno danas svima na pregledima i čuvajte se! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    18. Ožujak 2020. 07:53

Opaa Zuza komad, prestani, slinica mi se stvara kao kad pomislim na krafne 😂🤭😘 jos kad se sjetim da ti je isprana bijela potkusulja napeta na trbuhu hahahah mrnjauuu 🐱
    Mrvičak hahahah napisi na cicke Operi ves/sudje/pod 😂🤩 i rijesen problem 🤗
    Pcelice ooo da i meni bas puno znaci grupa i nadam se da nastavljamo jako i periodu ispred nas 😊🥰
    Bebac 😘😘 Nadam se da ce braticu krenut na bolje uskoro! 🙏🏼
    Vrapcic sunce moje, ajde ti pusti danas kuhinju i odmori, imas li normabel od 2mg ili od 5mg pa prepolovi? Cimni ih svakako, mozda se moze i netko od kolega javit i rec savjet? Drzi se 
    Mene izgleda ova rupa u krevetu do te mjere zeza da me kukovi boli pa se valjda reflektira na zdjelicu i donji dio ledja! Bila sam se tusirat i bas mlaz usmjerila na te dijelove pa je bolje, al evo vec 13.dan sam u rupi, ledja pate, pokusavaju zadrzat poziciju, al tesko..dobro, nek je svo zlo u tome! 

Fluffy sretno na pregledu draga! 

Dora4
    18. Ožujak 2020. 07:53

Vrapčić123

Zaboravih navesti da je beba lijepo aktivna jutros, tako da me i to smiruje dodatno. Barem vjerujem da je s malom sve ok.
    Sretno danas svima na pregledima i čuvajte se! 😘

Sigurno je sve okej 

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 08:01

Dora nemam normabel, no zovem ih svakako čim se otvori ordinacija. Vjerujem da će sve će biti ok. 😘 Joj draga moja, ja spavam na nekom anatomskom madracu pa me kukovi bole non stop, a mogu misliti što je sa tobom jadnom koja spavaš u rupi 13 dana 🤦‍♀️😳 Ma ti se stvarno dobro držiš za svoju dječicu i svaka ti čast ❤️💙 Al svakako pitaj za to kada bude vizita ili netko od osoblja. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Ožujak 2020. 08:04

Jutro drage moje!
    Evo dosla sam na posao ali izgleda da me salju doma.
    Procitala isto kao Bebac 10 str i vise ne znam sto sam htjela reci!
    I meni je drago sto sam u ovoj pozitivnoj grupi gdje smo si sve podrska 
    Sretno curke moje na pregledima danas, nadam se da ce nas kao trudnice budu primali i pregledavali normalno! 

Leonie90
    18. Ožujak 2020. 08:05

Fluffy javi kako je proslo i sto ti je rekla. Ja cu svoju nazvati.
    Vrapcic imam osjecaj kao da su nam se svima javili jucer menstr.bolovi/ kontrakcije.
    Dora sanjala sam da ti je doktor rekao da je najbolje za tebe da ostanes u bolnici jos malo. Nadam se da ce biti suprotno od moga sna.

Dora4
    18. Ožujak 2020. 08:05

Evo prosla vizita 🙂 ohrabrujuce mi je sto su prosli po sobama jer je bas bilo stresno jucer kad je sestra rekla da vizita ne ide u sobe..onak oci ko sova, sto se dogadja? ma nisam pitala, znam da su kosti, bebaci su dobro, svako jutro idemo na to slusanje otkucaja srceka 🥰
    Od danas cu ic 1x dnevno na ctg jer sam usla u 27.tjedan, to su kao neki protokoli, sale se doktori kao da mi malo popune vrijeme 😂 
    Javi sto su ti rekli kad ih dobijes 😘😘 p.s. jel to hilarus poliklinika?

Dora4
    18. Ožujak 2020. 08:08

Ancy i bolje da si doma u ovoj ludoj prici ..
    Leonie hahaah vec me i sanjas 🙈 u pravu si za kontrakcije, ja imam osjecaj da nam je to od ove masovne panike sa svih strana, di god, sto god otvorim, s kim god pricam, samo jedna tema 🤢 sreca pa se s cimericom puno smijem i smisljamo sto bi rado jele 😊

Alisanazemlji
    18. Ožujak 2020. 08:09

Jutro curke!
    Nisam bila aktivna par dana. Jednostavno nisam stigla.
    Je li ima šta novo? Pa ako mi može koja ukratko prepričati? 😘
    Dora, kako je u bolnici?
    Vrapčić, što se desilo?
    Ja sam upravo na OGTT-u. Popila sam tekućinu u koju su mi stavili limuna zbog čega mi je bila baš fina ❤️
    Inače, radim od doma, imam jedno dežurstvo tek sljedeću nedjelju pa sam okej. Vjerojatno ću su tospojiti sa kratkim komplikacijama ili bolovanjem pa na to nadovezati ukupni godišnji za ovu godinu te 45 dana prije termina..

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.