Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    18. Ožujak 2020. 09:39

Vrapcic evo sad sam nasla :
    "Imunizacija je imunološki odgovor majke na susret s eritrocitnim antigenima ploda koje je naslijedio od oca. "
    Moram dakle sutra vaditi pa opet za mjesec dana. Vec sam jednom primila rhogam nakon spontanog pa pretpostavljam ako ne bude nalaz dobar da bi mogla opet...Pojma nemam. Ima li nas ovdje RH negativnih?

Rose1
    18. Ožujak 2020. 09:40

Cure hvala
    Rio mogu probati koji dan i to, hvala
    Yvette da, nju je to pratilo u obje trudnoce i stslno je govorila da je toga puno i da je gadno

💙

Trancie
    18. Ožujak 2020. 09:42

Rose hvala :) nadam se i ja da će tako biti....
    Kaktusice dobro si ti to odlučila i ja bi tako.... ko zna ko radi pregled, i meni je muka što moram ići danas , ali dom zdravlja je, ginekolog je na posebnoj strani pa mi je nekako lakše... popodne manje ljudi bude...
    Vrapčić da znala sam i ja imat užsne ko grčeve ne znam ni sama opisati, ali sam to prepisala probavi, jer kad bi ispustila vjetar bi mi lakše bilo, ali kao da bi mi bila blokada da ne mogu... a sad je period da se podiže maternica pa sve kontam da pritišće crijeva.....da nisu kontrakcije nikakve... ali isto bi kao tvrdo bilo (mada je meni to sve još manje )

Dora4
    18. Ožujak 2020. 09:43

Vrapcic super da si ih dobila, ajde onda lijepo stvarno probaj odmirovat 🙂 nemoj nista spremat i mrdat po kuhinji!!
    Yvette tu vag. su mi ovdje u bolnici rekli da mogu, samo je oni  nisu imali pa ju je muz kupio i donio! Mozes li ikog telefonom dobit za neku preporuku?
    Polly bas je carobno kad i oni napokon osjete udarce 
    Kaktusica neka si ti to lijepo otkantala, mislim da ti je to sigurnije! 
    Poprilicno sam sigurna da sam nekom nesto zaboravila napisat, aaa

Marta14
    18. Ožujak 2020. 09:43

Cure help! 
    Ne znam ak ce otvoriti: https://ibb.co/9rPnkdF
    Uglavnom vaginalete mlijecne kiseline, Gynial Activ. Stavila sam sinoc i jutros iscurilo vodeno, bas dosta kad sam ustala, i kasnije u 2x pomalo. Da li je koja slucajno koristila? Strah me da nije plodna 

Dora4
    18. Ožujak 2020. 09:45

Svea, Trancie, Alisa, Rio 😘😘😘😘

Vucica
    18. Ožujak 2020. 09:49

Yvette aha sad kuzim, ja sam plus pa valjda zato nisam za to cula, sretno!! 
    Polly joj to je super kad i tate mogu osjetit. Moj se zna toliko ritnut da ako drzim ruku preko trbuha lakat mi odleti u zrak 🤣🤣
    Kaktusica mozda si u pravu da to nisu BH sad me bas i probava pocela zezat  🤣🤣 Vidjet cemo

yvette
    18. Ožujak 2020. 09:50

Marta moj Vagisan je bio isto na bazi mlijecne kiseline, i da, curi bas vodenasto. Meni bi bilo dosta toga kad bi ustala u noci na wc, cak sam i spavala botomless sa rucnikom ispod sebe radi curenja
    Dora nazalost nemam koga pitati. Ginekolog koji me vodi trenutno nije tu, a moj socijalni...ne znam sto reci za njega. Vrhunski strucnjak, ali prebukiran. Telefonski ne mozes doci do njega, jedino bi mogla osobno svratiti ali predugo se ceka, a to mi je u ovo vrijeme korone previse riski.

Dora4
    18. Ožujak 2020. 09:51

Marta14

Cure help!
    Ne znam ak ce otvoriti: https://ibb.co/9rPnkdF
    Uglavnom vaginalete mlijecne kiseline, Gynial Activ. Stavila sam sinoc i jutros iscurilo vodeno, bas dosta kad sam ustala, i kasnije u 2x pomalo. Da li je koja slucajno koristila? Strah me da nije plodna

Bok Marta!
    Nazalost nisam koristila pa ne znam, a tko ti je i zasto propisao to? Mozes li nazvat doktora pa pitat, to ti je najsigurnije?!
    Mozda ti je samo rodnica odreagirala na vaginaletu, ne vjerujem da je plodna, ali ovako napamet je tesko procijenit ista. Jesi li procitala upute o lijeku, jel mozda navedeno u nuspojavama takvo sto..

kaktusica
    18. Ožujak 2020. 09:53

Rio13

Kaktusicaja cu ti izvadit krv 🤣 ako sam mogla pokretnoj meti koja mi pokusava odgrist facu, ti si peace of cake 😎

Haaa, nisam ni ja puno bolja 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.