Granice se EU zatvaraju sutra u 12:00. Kada je zmya na tlu Eu?
Mislim da sve drzavljanje Eu moraju da zbrinu,sto bi znacilo da svi moraju dase posalju u mjesto boravka a zabranice se ulazak samo ne eu drzavljanima ..
Laku noc,lijepo sanjajte ,danas je svakako bilo mnogo lijepih vjedti i sutra nek se nastave ssmo dobre vjesti ..😘
Laku noc cure.
Vrapcic nadam se da ce se smiriti.
Moje nije prestalo jos uvijek, ako ne prodje do sutra ujutro, idem kod doktorice.
Alo krafnice, evo nas u Dubaiju. Malo setali da noge splasnu, sad za tri sata let za Zg. Zatvaranje granica nije problem jer idemo kuci, al je problem ako letove otkazu, iako cini mi se da taman stizemo pred neveru sa svime.
Nismo nista spavali, bebolino je partijao cijelo vrijeme. U 1 sam zalegla, u pola 6 sam vec setala i dizala se, rebra zuljaju, nikako se namjestit, kukovi, ovo ono, a dobro, nisam trenutno pospana, probat cu jos malo kunjat do Zg-a. U Dubaiju guzva na aerodromu, hrpa ljudi uopce ne nosi maske ni nis, ne znam sto im je!
Javim se kad stignemo, mwah!
Alo krafnice, evo nas u Dubaiju. Malo setali da noge splasnu, sad za tri sata let za Zg. Zatvaranje granica nije problem jer idemo kuci, al je problem ako letove otkazu, iako cini mi se da taman stizemo pred neveru sa svime.
Nismo nista spavali, bebolino je partijao cijelo vrijeme. U 1 sam zalegla, u pola 6 sam vec setala i dizala se, rebra zuljaju, nikako se namjestit, kukovi, ovo ono, a dobro, nisam trenutno pospana, probat cu jos malo kunjat do Zg-a. U Dubaiju guzva na aerodromu, hrpa ljudi uopce ne nosi maske ni nis, ne znam sto im je!
Javim se kad stignemo, mwah!
Super draga da je velik dio puta vec iza vas, skupi snage za jos ovaj komadic!! Mislimo na tebe skroz i sve navijamo da se cim prije docepas svog doma, komfora i mira!! Mozes ti to 😘😘😘😘
Jos malo Zmya probaj se naspavat i sretan put 😊
Mene neki grcevi probudili a od sinoc mi nekako tvrd trbuh sad se vrtim po krevetu i ne znam sta je... Onako na mahove me probada u donjem dijelu trbuha 😰 nadam se da su to ti BH nisam jos ovako nesto osjetila
Vucice drzi se draga!! Mene isto nesto malo frce dolje, mislim da jeod zivaca..ne spavam evo uopce dizala se vec 4x na wc..
Jel ti onako intenzivno i jako da mislis da bi bilo dobro u bolnicu?
Ja sad dijelim bolove na "dobro je, boli, al ce proc" i "neko sranje se dogadja, za ovo idem po sestre"
Probaj procijenit, da si u bolnici jel bi sad isla potrazit nekog? Ako da, spremaj se i na hitnu, ako ne, probaj nesto popit malo ili pojest, vratit se u krevet i nac neki polozaj pa zaspat..😘😘
Vucicedrzi se draga!! Mene isto nesto malo frce dolje, mislim da jeod zivaca..ne spavam evo uopce dizala se vec 4x na wc..
Jel ti onako intenzivno i jako da mislis da bi bilo dobro u bolnicu?
Ja sad dijelim bolove na "dobro je, boli, al ce proc" i "neko sranje se dogadja, za ovo idem po sestre"
Probaj procijenit, da si u bolnici jel bi sad isla potrazit nekog? Ako da, spremaj se i na hitnu, ako ne, probaj nesto popit malo ili pojest, vratit se u krevet i nac neki polozaj pa zaspat..😘😘
Joj stvarno ne znam to si i ja razmisljam... Ici na hitnu ili nije nista... Mali se rita osjecam ga otkad sam budna to me malo smiruje. Drzi se i ti probaj zaspat, na sigurnom si... Ja idem po linoladu i bananu ako to ne pomogne dizem dragog...
Mala1 i ja strahujem od vodenih jer ih nisam imwla, ali i tako smo sada u izolaciji, pazim da nisam s malom djecom koja ih nisu preboljela, drzim fige da bude sve ok
Zmya mislimo na tebe, jos malo🥰
Vucica draga nikad mira, uvijek nas nesto probada, ako je neizdrzivo, odi...mozda se smiri, popij Mg
Dora i ti budna...ja moram biti u 7u Medicu, idem zbog onog na ruci, brinem, mazem, ne prolazi...ne znsm jel mi uopce dobru dijagnozu dao dok pa da provjerim
💙
Dobro jutro cure!!!
Sretnooo danas na pregledima i neka nam je dan sto mirniji🙏🤞
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji