Mrvicak kuzim te, 10 dana sam mirovala i to mi je bilo puno, po prirodi sam control freak i mrzim kad nesto ne mogu sama i moram pitat nekog svaku sitnicu i objasnjavat zasto nesto treba napraviti i zasto to treba bas sada a ne sutra. Al to mi je bila dobra vjezba. Naucila sam se i nakon tog strogog mirovanja da je moj odmor najbitniji i da nista nije hitno. Desilo se i meni i njemu da je sudje ostalo preko noci i da je pod bio prljav i da se ves dvaput morao oprati jer je predugo ostao u perilici 😅 Ali sve se kad tad napravilo. A hormoni me znaju oprat samo tako i neki post na fb me u sekundi baci u plac...
Jahanara, sorry tek sam sad usla opet na forum pa citam zaostatke.
Frendica mi je rekla da je morala imati svoje spavacice, da oni nisu davali.
Ja bi najiskrenije da dobijem njihove i gotovo, kad sam malog rodila nisu meni njihove bile tako krute i neudobne i bar nisam imala to jos u koferu, jer kud s tolikim stvarima..
Danijela, Indy, Fenjer, Vrapčić, Ena (valjda nisma nekoga preskočila) stvarno vam hvala na odgovorima. Ma ja sam jednostavno kao što je neka od vas napisala kontrol freak. 🙈🤦♀️
Fenjer baš si me nasmijala s tom idejom 😂😂
A evo ja curke moram svog dragog pohvaliti. On je meni slozio rucak/veceru! 😍🥰🍔 i jos oprao sude poslije 🤗
https://ibb.co/Sm2zVqv
A evo ja curke moram svog dragog pohvaliti. On je meni slozio rucak/veceru! 😍🥰🍔 i jos oprao sude poslije 🤗
https://ibb.co/Sm2zVqv
Aaaaaa top🍔🍴odmah sam ogladnila
💙
Danijela, Indy, Fenjer, Vrapčić, Ena (valjda nisma nekoga preskočila) stvarno vam hvala na odgovorima. Ma ja sam jednostavno kao što je neka od vas napisala kontrol freak. 🙈🤦♀️
Fenjer baš si me nasmijala s tom idejom 😂😂
Vucica😘
Ja sma sada imala ispad i epizodu plakanja. U kući sam stalno, a muž isto i tražim od njega da mi pomogne, on mora na to nekim bahatim tonom odgovorit. To "pomaganje" spominjem već mjesec dana otkada mirujem, a posebno zadnja dva tjedna kada mi je rečeno da je krenulo otvaranje. Ma od tada ništa nije uradio. Od robe, kuhanja, pranja posuđa(pokvarena mi perilica već mjesec dana), usisavača, zatezanje kreveta…. Ma apsolutno ništa! Ako ga ne napomenem neće niti stol za ručak da postavi ili digne s njega. Ne mogu više ponavljati, niti želim jer sam si bolesna koliko puta moram nekome tko zna kakvo mi je stanje reći da nešto uradi. To mi zapravo i ne treba ako ga ja moram napomenuti, a on se ne može sjetiti sam. Ja jednostavno ne mogu ne srediti te stvari. Ako se posuđe ne opere, usmrditi će se, ako ne operem rublje isto, ne mogu ga držati na štriku tri dana, na pod pazim zbog djeteta….
Sad sam se baš ispuhala, ali suze idu i dalje.
A jako mi je zao...
Jeste li razgovarali o svemu, sto on kaze?
Nije utješno, ali pomoc ce nam tek trebati i u tome trebate biti skupa. Skupa ste dijete i napravili.
Najprije se smiri, posjedni ga i razgovarajte.
Drzim fige da sve bude kako treba i da ce te zajedno sve moci❤
Ako ne bude razuman, zaprijeti mu s nama, imaš vojsku žena iza sebe😁😊
Fenjer ja sam bebu osijetila s lijeve strane(i to skroz u kutu, vjerovatno zbog moje maternice) onda je jedan dan doslovno ludovala po sredini tocno ispod pupka, pa mir 3 dana vec bila u panici, da nije te korone bila bi na hitnoj, i evo jutros se opet javila s lijeve strane
Cure koje se plase carskog meni bio prvi, proslo super bolilo prvi dan ostale dane sama sve oko bebe, iskreno se nadam da ovaj nece bit carski jer imam traume od komplikacija koje su bile poslije, kako mi je reko doktor rijetka sretnica kojoj se to desilo
Da godine idu s tortom il bez nje, evo vec 33 na ledima😁
Cure ako imam bh kontrakcije vrlo vrlo često da ih počnem mjeriti na koliko su? Jer ovo danas koliko ih imam je zaista strašno puno....
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ni moj muz bas ne kuzi sto znaci strogo mirovanje, na pocetku je bio vise zinteresiran a sad kad se ja vise krecem on sve vise okolo, valjda misli da mogu😤 i smijem
Sortiraj odgovore
Najstariji