Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    17. Ožujak 2020. 16:43

Mimoza i meni ruke jako ispucale, stalno mazem, nije ni cudo koliko ih peremo
    Leonie mnoge cure se zale na menstrualne grceve, odmaraj, pij Mg, sve je to normalno

💙

Rose1
    17. Ožujak 2020. 16:43

Žuža

I gdje da si pobogu narucim spavacice a da jedna ne kosta 200kn. A nosit cu to vjerojatno samo u bolnici i to je to. Dora sta ti imas na sebi? 😂😉🥰🤣🤣

Cure su spominjale Pepco

💙

Bezzo1991
    17. Ožujak 2020. 16:44

Rose, aaa šparoge, evo nisam ovakve vidjela nikad, navikla sam na zelene i tanke, al dobro je hahah, misterija otkrivena, hvala 😘
    Snoopy, jesam, s otoka Visa sam :) Jesi i ti ili ljetuješ tu pa pitaš?

Leonie90
    17. Ožujak 2020. 16:54

Hvala cure, vi me uvijek umirite.
    Zuza i ja sam optimist nekako i sve mislim ma dici ce se 🙊

17. Ožujak 2020. 16:55

Bezzo s oceve strane su od tamo, ljetujemo, ali najvise volimo doci na kraju sezone zbog guzvi 🙂 mislim da ce ova godina biti prva da preskacemo dolazak na otok, mada je muz htio da odemo malo prije ljeta ali vidis kakva je situacija sada sa svime..

17. Ožujak 2020. 16:59

Vrapcic123

Leonie i ja osjetim bebu. Sljedeći put ću detaljnije ispitati malo za te menstrualne bolove i bh kontrakcije, uglavnom bh ne smiju biti pravilne, odnosno da ne smiju biti u pravilnim razmacima od 5 ili 10 minuta recimo. A nadam se zaista da su ovi menstrualni bolovi normalni… Jer ih u zadnje vrijeme znam osjećati… 🙄😏

Ja stalno imam menstrualne bolove, a hvala Bogu bh kontrakcije su nešto slabije nego prije dva tjedna. Ali pojavila se bol u preponama pa hodam kao Obelix 😂😂

mimoza
    17. Ožujak 2020. 17:01

Bezzo evo Rose je otkrila misteriju 😁 sparoge su bijele svijece 😁 I ja sam ih ovdje prvi put probala i puno bolje su mi od zelenih, mesnatije 😊
    Rose da, to je sve od cestog pranja ruku ili od deterdzenta za sudove. 

17. Ožujak 2020. 17:07

Bok curke! Da vam zahvalim, spasile ste me bolnih zubiju/desni, nista me danas ne boli, bas sam se preporodila! 😘😘😘
    Da vas pitam, kada ste u pocetku osjetile bebe, gdje ste ju osjetile? Zadnjih par dana osjetim svoj mjehuric dolje desno na rubu gacica, a sada danas skoro pa istovremeno osjetim isto to i na sredini trbuhu i desno dolje. Jel to moguce? Jel beba tako dugacka? 😱😍 ili ja umisljam? hahaha

17. Ožujak 2020. 17:09

Ja sma sada imala ispad i epizodu plakanja. U kući sam stalno, a muž isto i tražim od njega da mi pomogne, on mora na to nekim bahatim tonom odgovorit. To "pomaganje" spominjem već mjesec dana otkada mirujem, a posebno zadnja dva tjedna kada mi je rečeno da je krenulo otvaranje. Ma od tada ništa nije uradio. Od robe, kuhanja, pranja posuđa(pokvarena mi perilica već mjesec dana), usisavača, zatezanje kreveta.... Ma apsolutno ništa! Ako ga ne napomenem neće niti stol za ručak da postavi ili digne s njega. Ne mogu više ponavljati, niti želim jer sam si bolesna koliko puta moram nekome tko zna kakvo mi je stanje reći da nešto uradi. To mi zapravo i ne treba ako ga ja moram napomenuti, a on se ne može sjetiti sam. Ja jednostavno ne mogu ne srediti te stvari. Ako se posuđe ne opere, usmrditi će se, ako ne operem rublje isto, ne mogu ga držati na štriku tri dana, na pod pazim zbog djeteta....
    Sad sam se baš ispuhala, ali suze idu i dalje. 

Bezzo1991
    17. Ožujak 2020. 17:17

Snoopy, uh ako sezona propadne možda ti baš bude idealno za doć malo na otok, mora se ovo smirit do tad oko virusa, a sezona teško da će se oporavit, vjeruj mi iako imam apartman, volila bi da se ovo ljeto sve malo rasčisti. 
    Ispucale ruke, dragi se isto žali na to pogotovo jer on ugl pere suđe (ja kuham i sve ostalo, ne brinite 😂) i na poslu se alkoholom maže stalno i sav popuca pa mu namažem kantarionovim ulje, dosta pomogne stvarno. 
    Mimoza, kad naletim na svijeće, kupujem pa probam 😂💪
    Pričala sam za vikend baš s rođakinjom koja je rodila na carski i pitala sam je jel stvarno toliko boli rez, ona je rekla da je njoj to super prošlo, da je bol više dosadna, citiram "kao da si se porezao na papir" i da je već nakon 7 dana skinula punte i sve 5. S druge strane da je cura koja je vaginalno rodila imala jedan šav loše ušiven i da je umirala od bolova i pokušaja hodanja...eto, izgleda to je sve individualno, kako imaš sreće, kako te potrefi...svakako ćemo se oporavit kako bude da bude. Sjetim se samo kako su me mučnine mučile prva 3 mjeseca pa sam ih već dosad skoro zaboravila, tako ćemo i to sve ✌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.