Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 16:16

Nikita predivan pogled 💜💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    17. Ožujak 2020. 16:17

Dora ja isto imam problema sa suhom kozom na rukama, pogotovo dok sam radila pa dezinficirala ruke 10tak puta dnevno. To uzasno pece, pa svrbi i kao da koza popucal izmedju prstiju. Sad to sredstvo koristim za ciscenje poda u kuci ili ciscenje wc skoljke, jer me uzasno strah bakterija u trudnoci, pa cim mi neko dodje kuci u wc, ja poslije sve dezinficiram.
    Zuza ja znam za slucaj gdje se zena poslije carskog brze i bolje oporavila, nego poslije prirodnog. Tako da oba ta poroda imaju svoje i prednosti i mane. Vjerujem da ce nas biti jos na carskom, ali nije kraj svijeta, bitno je da nam bebe dodju zive i zdrave. Mi smo mame, sve cemo preziviti za njih.
    Vrapcic samo ti slikaj hranu, u moru tvojih zdravih tanjura, nadjem ja nesto i za sebe 😊

Mocho
    17. Ožujak 2020. 16:18

Zdravo krafnice 🍩 
    Ja vas citam redovito, ali nekako nisam pisala jer ste brze :) 
    Primila sam se malo ciscenja danas i imala velike planove, a vec nakon prve runde sam gledala kako da sto prije legnem na kuač 😅
    Poslala bih vam fotkicu, ali dok ja skuzim kako vi cete biti vec na drugoj temi ... ugl, lezim na kaucu i grije me sunce, balkonska vrata sirom otvorena i danas je bas toplo ❤ ☀️
    Saljem puno pozitivne energije kome god treba - zmya, žuža vama posebno!! Sve će to doći na svoje, i kraj puta i male štruce 👶

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 16:25

Leonie i ja osjetim bebu. Sljedeći put ću detaljnije ispitati malo za te menstrualne bolove i bh kontrakcije, uglavnom bh ne smiju biti pravilne, odnosno da ne smiju biti u pravilnim razmacima od 5 ili 10 minuta recimo. A nadam se zaista da su ovi menstrualni bolovi normalni... Jer ih u zadnje vrijeme znam osjećati... 🙄😏

Bezzo1991
    17. Ožujak 2020. 16:25

Mimoza, evo ubij me, ali šta je to šta izgleda kao svijeća? Ta tri duguljasta komada? Nikad nisam vidila to 😂🙄 Nisam ni losos jela nikad, al ga prepoznajem kao namirnicu, mi na Visu tu više jedemo našu Jadransku ribu, pa ga nisam imala prilike jest. Ali njamii izgleda sve.
    Čituckam vas malo, vidim da si Dora do daljnjeg u bolnici? Šta je netko već napisao, svima nam je isti klinac sad u ovim izolacijama doma, bila u bolnici ili doma. Bitno da su Ivica i Marica dobroo. Kako si lijepo ubola i sina i kćer, kapu skidam (i mužu isto 😂). Kad pogledamo još će ova dva mjeseca preletit i eto nas svaki čas možemo rodit. Prestvarno ovo postaje. ♥️ Vidim da se žale cure na bolove u preponama, meni je dala svašta nešto za vadit zbog te boli u simfizi koja me boli ko da se lomim i postoji šansa da se skroz odvoji u porodu pa strahujem malo. Šepam već jako dugo i dobila sijede u kosi, skroz sam neugledna trudnica 😂 Plus odgodila vjenčanje radi ovog virusa pa sam još i neudana 😂 Al bebolino raste, napreduje i to je jedino važno na kraju krajeva, svima nama 😍

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 16:28

Zmya draga nije ni čudno da si malo osjetljivija sada, em si trudna, em si na drugom kraju svijeta, em ova luda situacija. Tako da budi bez brige, to je normalno da te hvata. No uskoro ćeš biti doma. Imaš li koga zadužiti da vam kupi hrane i potrepština za normalno funkcioniranje obzirom da ćete morati u samoizolaciju po povratku? 😘

Žuža
    17. Ožujak 2020. 16:33

Dora jel ti muz smije donosit cistu robu? Radim si popis za bolnicu da spremim torbu ak prokrvarim. Ne mogu nosit 10 rucnika jer mi onda nece nista drugo stat u torbu. A ko zna koliko bi onda ostala i ak budem krvarila i sve mi ostane na rucniku ono, ne mogu ga ni stedit pa tipa koristit 2 dana 🙈 Moram sutra i u Muller po one male sampone i gelove za tusiranje da cim manje mjesta zauzmem. 
    Leonie ma moja dokica je bas klasa optimist i kaze da cemo jos vidjet za 3 tjedna. Al ak se nije od 15. tjedna digla, ne vjerujem ni da ce sad. Vidis da se ja vise pripremam za opciju krvarenja nego da sve bude kao ok 🤦‍♀️ Ja nisam klasa optimista 😂😂😂😂

Žuža
    17. Ožujak 2020. 16:34

I gdje da si pobogu narucim spavacice a da jedna ne kosta 200kn. A nosit cu to vjerojatno samo u bolnici i to je to. Dora sta ti imas na sebi? 😂😉🥰🤣🤣

17. Ožujak 2020. 16:35

Dora eee onda bolje krafne nego to..nisam ni ja daleko, i nama su zabranjeni odnosi tako da te razumijem  🤭
    Nikita bas su slatki, vidi ih samo kako se suncaju prasci 😍
    Bezzo ti si s Visa? 

Rose1
    17. Ožujak 2020. 16:40

Mimoza izgleda prefino, obozavam losos

Nikita uzivaj🌞
    Bezzo mislim šparoge

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.