Vrapcic ja sam primjerila da mi nije svako stvrdnjavanje kontrakcija nego se i gornja beba nekako uskoprca pa kao da glavom il guzom izbije malo van..ali mi ni to ni bh kontrakcije nisu nimalo bolne, vise je cudan osjecaj..dobro da si mu poslala mail, ako ne odgovori do 20h-zovi ga! Znam da ti se ne ide sad na hitnu i vucara po bolnici u ovom stanju sa koronom i svim i zato okej da si njega kontaktirala, al ako osjetis da nije to bas normalno da tako kazem, odi radje u bolnicu pa sto kazu cure, spoje te na ctg i pogledaju pa si mirna!! Maksimalno daj sve od sebe da se mentalno opustis jer i to utjece! 😘😘 Javljaj sto se dogadja 💓💓
Meni tako bude pa ne znam jel beba, crijevs, kontrakcije...da vi niste spominjale ne bih znala sto je to,10ak sek traje i ne bude bolno...tako da ja i dalje ne znsm jesu li to uopce kontrakcije
💙
Poly cestitam, odlicno🎉🎉🎉
Vrapcic puno mi se to cini, mozda nisu kontrakcije ko sto kaze Dora, nego beba zivahna...javi sto kaze ginek, ali vjerujem da je sve ok, odmaraj, popij Mg
💙
Polly čestitan na urednom pregledu, uživaj 💓
Evo nešto vezano za svekrve i naše muževe https://ibb.co/DRQMsZQ
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ja sma sada imala ispad i epizodu plakanja. U kući sam stalno, a muž isto i tražim od njega da mi pomogne, on mora na to nekim bahatim tonom odgovorit. To "pomaganje" spominjem već mjesec dana otkada mirujem, a posebno zadnja dva tjedna kada mi je rečeno da je krenulo otvaranje. Ma od tada ništa nije uradio. Od robe, kuhanja, pranja posuđa(pokvarena mi perilica već mjesec dana), usisavača, zatezanje kreveta…. Ma apsolutno ništa! Ako ga ne napomenem neće niti stol za ručak da postavi ili digne s njega. Ne mogu više ponavljati, niti želim jer sam si bolesna koliko puta moram nekome tko zna kakvo mi je stanje reći da nešto uradi. To mi zapravo i ne treba ako ga ja moram napomenuti, a on se ne može sjetiti sam. Ja jednostavno ne mogu ne srediti te stvari. Ako se posuđe ne opere, usmrditi će se, ako ne operem rublje isto, ne mogu ga držati na štriku tri dana, na pod pazim zbog djeteta….
Sad sam se baš ispuhala, ali suze idu i dalje.
Probaj se smiriti. Oni ako ne nose iz vlastite kuce odgoj po pitanju raspodjele kucanskih posloba, tesko da ce ih zena nauciti pogotovo ako ih je mama sluzila kao sluskinja. Moj nikad nista ne radi po kuci, osim kad smo u svadji, onda kao najvece 💩 trazi sto nije napravljeno i toga se uhvati. Ja nisam na mirovanju, ali da jesam, tesko da bi i moj nesto radio po kuci. Tvoja situacija mi je bas zamisliva. Ono sto mozes je ne raditi nista, pa neka dovede nekog da pomogne ili plati. Ali problem je i to shvacam sto ne mozes gledati kako se nered gomila.
Joj curke moje, nema me par dana i imam što čitati. Krenula jutros u 8 i evo tek sada uspjela pohvatiti sve. Ja se vrtim ns kauču ko na ražnju, nervozna, sve me bolu, sve živcira uffff. Malo pucam pa se onda sjetim zbog koga sve to moram izdržati. Pomoći sa strane nemam osim supruga. Ali normalno nije to ni probližno, neka je od vas napisala da je muškima sve čisto. Skuha ručak i veš stavi i skupi. Što se tiče bolova zna mi se tokom dana stvrdnuti stomak i dolje skroz neki pritisak. Imam osjećaj da sam na wc cijeli dan.
Polly čestitan na urednom pregledu, uživaj 💓
Evo nešto vezano za svekrve i naše muževehttps://ibb.co/DRQMsZQ
Hahahahhaa 👍🏻👍🏻
A bas...
Vrapcic, kao sto su cure vec savjetovale, javi se doktoru da provjeri na ctgu. Ja sam zbog cestih kontrakcija hospitalizirana u 34.tjednu i smirivali mi kontrakcije lijekovima da ne rodim prerano. Zato bolje odi nego da bude frka kasnije.
Mrvičak, svi mi imamo boljih i gorih dana, vjeruj, prije dva tjedna ja sam se budila uvijek nekako 😢, baš mi sve smetalo i imala osjećaj da svi nešto protiv mene. Al otkad sam na mirovanju baš sam olabavila i sve mi ravno jer su nam naše mrve na prvom mjestu.
Sortiraj odgovore
Najstariji