Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    17. Ožujak 2020. 18:37

Mrvičak moja lijepa!! Ovo nazalost mislim da nema veze s hormonima nego reagiras na bezobrazluk i nemar s njegive strane..Ajde obrisi suze i glavu gore, nek ide u krasni ako se ni u ovom trenutku ne moze malo svoje komocije odrec i shvatit da trebas pomoc, ne ti nego vi jer sve sto si nabrojala ne radis sama za sebe nego za cijelu obitelj, ukljucujuci i njega! Kad dodjes k sebi veceras ili sutra probaj bez da potpuno popizdis objasnit mu da se lose osjecas jer ne mozes i ne smijes imat tempo kao prije, ali skupa ste to dijete napravili i skupa, sa Davidom cinite obitelj i da trebas njegovu pomoc i podrsku. Ne u nekim mentalnim (premda apsolutno i to) stvarima nego u fizickim. Napisi mu sta sve treba i sto su njegovi zadaci! 
    Ti mu nisi mater nego zena, nisi tu da radis sve za njega nego s njim!! Draga, disi, ti i beba prije svega! 💓 

Dora4
    17. Ožujak 2020. 18:38

Zuza na sebi imam cipkaske crne tangice...cice su slobodne..mmm a ti?? Hahahaah
    Za sad se jos moze radit razmjena stvari preko sestara. Ja imam one skroz male rucnike jer mi veci ne bi nikako stali u torbu, nema u bolnici bas previse mjesta. Meni je problem jer se ne mogu sagnut pa mi torba stoji na ormaricu gore. Super je ako imas neki kofer u njega spakiraj, mozes da drzat pod krecetom otvorenog i samo nogom pomaknut u prolaz izmedju kreveta pa dohvatis (ako se mozes saginjat)! Obavezno japanke za odlazak na tusiranje. 
    Radje ti sebi uzmi veliki sampon, ako bude zabrane pa ne budes mogla do novih malih bit ce ti nezgodno. Za kosu uzmi fen. Preko dana nosim tajice i majice, po noci dvodjelne pidjame. Volim se presvuc da imam osjecaj dana/noci, ali vecina cura je cijeli dan u pidjami. Nemam niti jednu jedinu spavacicu za dojenje 😬 jako sparam robu i kako stvarno lezim cijeli dan i ne znojim se, sad bome nosim istu majicu i 3 dana, tajice tjedan dana, gace jedino mijenjam svaki dan, carape sam do sad, al mislim pocet po 2 dana jer dobar dio dana provedem bosa..

Dora4
    17. Ožujak 2020. 18:41

Mocho, samo malo po malo, ne moras i nemoj sve odjednom ☺️ 
    Bezzo, da, trebala sam biti do kraja, al vidjet cemo s obzirom na nove okolnosti 😬 Mi se trudili i odradili svoje, ali bome i doktori svoje 💪🏼
    Ancy mljac, bas se lijepo potrudio dragi!! 🍔☺️
    Vrapcic ajd ti radje zapisuj i mjeri pa da znas, ja se nadam da je samo do sirenja pa danas evo malo intenzivnije..koliko si ih imala po prilici ako se sjecas?
    Snoopy ti ga bar mozes tu i tamo malo skicnut makar, ja vise ni to hahah 😂🤣
    Znala sam da su ovo sparoge, a i cinilo se da mimoza voli mesnatije, evo je i javno priznala 😋 (i ja 😏)
    Fenjer super za zubeke!! Daaaa, to je bebica 🥰💓

17. Ožujak 2020. 18:43

Mrvicak gledaj sebe i cuvaj se/vas. Sudje, roba, pod ma sve to moze cekati vjeruj mi, a ako si probala razgovarati s njim i nije mu doslo do mozga onda primjeni nikitinu tehniku..pa ces vidjeti upitnike.
    Bezzo kazem ja muzu nebi nas ni pustili na otok sada iz istre da ih ne zarazimo 🤣. Slazem se, zadnjih par godina je bas kaoticno, ja nemam nista protiv turista i shvacam da je ljudima na otocima puno teze nego nama na kopnu di imamo sve pristupacno i da moraju od necega/nekoga  zivjeti. Prije 2 godine sam isla 3 puta u sezoni dolje i vise stvarno nema pravila koji je mjesec, stalno je kaos.

Dora4
    17. Ožujak 2020. 18:45

Vrapcic, ja ih isto kao Amneris znam imat i 10ak dnevno neke dane, ali mi nema veze sa aktivnoscu jer stvarno mirujem..ali ima sa zivcima, kad sam pod extra stresom i brigama bude ih vise..a nekad i dva prije nego mi trbuh jos naraste 

17. Ožujak 2020. 18:50

Dora4

Mrvičakmoja lijepa!! Ovo nazalost mislim da nema veze s hormonima nego reagiras na bezobrazluk i nemar s njegive strane..Ajde obrisi suze i glavu gore, nek ide u krasni ako se ni u ovom trenutku ne moze malo svoje komocije odrec i shvatit da trebas pomoc, ne ti nego vi jer sve sto si nabrojala ne radis sama za sebe nego za cijelu obitelj, ukljucujuci i njega! Kad dodjes k sebi veceras ili sutra probaj bez da potpuno popizdis objasnit mu da se lose osjecas jer ne mozes i ne smijes imat tempo kao prije, ali skupa ste to dijete napravili i skupa, sa Davidom cinite obitelj i da trebas njegovu pomoc i podrsku. Ne u nekim mentalnim (premda apsolutno i to) stvarima nego u fizickim. Napisi mu sta sve treba i sto su njegovi zadaci!
    Ti mu nisi mater nego zena, nisi tu da radis sve za njega nego s njim!! Draga, disi, ti i beba prije svega! 💓

Pa da nema tebe, ne znam što bi mi u ovoj grupi!!!!
    Da, večeras ću kada se još malo primirim, pokušat opet na lijepi način. Ne bude li išlo lijepit ću papiriće po stanu. 

Polly
    17. Ožujak 2020. 18:50

Evo i nas s pregleda 🤗 603 grama imamo, sve super, sve mjere odgovaraju tjednima. Okrenuta je prema dolje trenutno, zatvorena sam skroz i baš zadovoljna 😊 Dobili smo i lijepe 3D sličice kao i svaki put 🥰 Idući pregled 24.4.

17. Ožujak 2020. 18:54

Vrapčić, joj te BH kontrakcije stvarno idu na živce. Koliko su ti česte? Koliko su bolne? Koliko si bila aktivna? Pitam ovo sve jer ako se ponavljaju pravilno (primjerice svako 10min) nije dobro, ako se jave više od 4 u 1 sat (doktorica mi to napomenula), ako stvarno bole, ako su se javile i nakon manje aktivnosti, moj savjet ti je otići do hitne. Niti zvati dr jer neće ti ništa pametnije reći od nas koje smo to prošle, već odi da te spoje na ctg. Moja dr je rekla da se ne mislim ni sekunde i da idem pravac na hitnu.bolje puhati na hladno 

Dora4
    17. Ožujak 2020. 18:59

mrvičak

Dora4

Mrvičakmoja lijepa!! Ovo nazalost mislim da nema veze s hormonima nego reagiras na bezobrazluk i nemar s njegive strane..Ajde obrisi suze i glavu gore, nek ide u krasni ako se ni u ovom trenutku ne moze malo svoje komocije odrec i shvatit da trebas pomoc, ne ti nego vi jer sve sto si nabrojala ne radis sama za sebe nego za cijelu obitelj, ukljucujuci i njega! Kad dodjes k sebi veceras ili sutra probaj bez da potpuno popizdis objasnit mu da se lose osjecas jer ne mozes i ne smijes imat tempo kao prije, ali skupa ste to dijete napravili i skupa, sa Davidom cinite obitelj i da trebas njegovu pomoc i podrsku. Ne u nekim mentalnim (premda apsolutno i to) stvarima nego u fizickim. Napisi mu sta sve treba i sto su njegovi zadaci!

Pa da nema tebe, ne znam što bi mi u ovoj grupi!!!!
    Da, večeras ću kada se još malo primirim, pokušat opet na lijepi način. Ne bude li išlo lijepit ću papiriće po stanu.

Ma daj, kao i ja bez vas! Prolupale bi, al smo zato tu da se ojacamo, ohrabrimo i podsjetimo jedna drugu da smo mi u ovom stanju najvaznije i da imamo pravo izboriti se za sebe i za bebu! Bolje ga sad dozvat pameti pa da zna i kad rodis da mora preuzet dio odgovornosti i obiteljskih obaveza..jbg, ne mogu zauvijek ostat djecarci..i mi rado pustile sve i high life, udri brigu na veselje, ali smo zrelije i svjesnije da nece pticice doc i napravit poslove nego da nas ceka..no, moj stav je da ih svakako treba osvijestit i dati im do znanja da vise nisu pubertetlije iza kojih ce matere skupljat carape nego odrasli muskarci koji imaju zadatak predstavljati sigurnost i potporu zeni i obitelji u cjelini, a to itekako ukljucuje i preuzimanje kucanskih poslova! Samo mirno, izbori se za sebe sad da ti bude lakse i kratkorocno i dugorocno. Vjerujem da se obrasci ponasanja mogu i moraju mijenjat s obzirom na to da se i okolnosti zivota mijenjaju!!🤓

Nikita206
    17. Ožujak 2020. 19:03

Rio, ista situacija je i kod mene  polako se uči, i da ostao je nekoliko puta bez čistih bokserica, kao što je Dora napisala nisam mu ja mater. Sad me kao više pazi, ali svejedno to muško čišćenje je tako nemarno da bi slobodno mogla ići za njim "popravljati", pa mu pokušam mirno ukazati na to. Al to je svakodnevno pa sam već sama sebi dosadna 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.