Ja sma sada imala ispad i epizodu plakanja. U kući sam stalno, a muž isto i tražim od njega da mi pomogne, on mora na to nekim bahatim tonom odgovorit. To "pomaganje" spominjem već mjesec dana otkada mirujem, a posebno zadnja dva tjedna kada mi je rečeno da je krenulo otvaranje. Ma od tada ništa nije uradio. Od robe, kuhanja, pranja posuđa(pokvarena mi perilica već mjesec dana), usisavača, zatezanje kreveta…. Ma apsolutno ništa! Ako ga ne napomenem neće niti stol za ručak da postavi ili digne s njega. Ne mogu više ponavljati, niti želim jer sam si bolesna koliko puta moram nekome tko zna kakvo mi je stanje reći da nešto uradi. To mi zapravo i ne treba ako ga ja moram napomenuti, a on se ne može sjetiti sam. Ja jednostavno ne mogu ne srediti te stvari. Ako se posuđe ne opere, usmrditi će se, ako ne operem rublje isto, ne mogu ga držati na štriku tri dana, na pod pazim zbog djeteta….
Sad sam se baš ispuhala, ali suze idu i dalje.
Mrvičak, ja san tu istu fazu imala prije tjedan dana po drugi put u trudnoći. Iživciralo me kad je iziša na balun umisto da je samnom, pa mu kažen da ne baca pasu hranu svakojaku po podu jer ne mogu više toliko čistit..onda se on zaboravi pa joj da masni komad mesa na pod ove sve zašporka i tako 😡😡😡.
Al sutradan san baš shvatila da su me užasno oprali hormoni, samo mene najviše od svega nervira to šta bi on to treba shvatit i ne proturječit mi. Ali on se uvridi pa se samo više zakačimo 🤷♀️ Al eto srića ta faza kratko traje.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Mrvičak, ti pazi na sebe, pusti sve, izdrži da ne radiš! Kad ne bude imao čistog tanjura ili čistih gaća će se sjetiti! Njima fali neka poveznica u mozgu za takve stvari, ja to uvijek kažem
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Fenjer mene ti nekad beba gore udara, nekad dolje nisko, malo lijevo, mslo desno..okrecu se, drmaju, protezu, ko ce ih znati😂🤣🥰
Mrvicak kuzim te skroz, moj opere suđe, ali sve drugo mu moram reci...rekla sam si da se necu zivcirati oko toga, nista sad nije vazno osim👶po njemu je uvijek sve cisto...napravi on, ali sve mu moram vise puta reci
💙
Ja sma sada imala ispad i epizodu plakanja. U kući sam stalno, a muž isto i tražim od njega da mi pomogne, on mora na to nekim bahatim tonom odgovorit. To "pomaganje" spominjem već mjesec dana otkada mirujem, a posebno zadnja dva tjedna kada mi je rečeno da je krenulo otvaranje. Ma od tada ništa nije uradio. Od robe, kuhanja, pranja posuđa(pokvarena mi perilica već mjesec dana), usisavača, zatezanje kreveta…. Ma apsolutno ništa! Ako ga ne napomenem neće niti stol za ručak da postavi ili digne s njega. Ne mogu više ponavljati, niti želim jer sam si bolesna koliko puta moram nekome tko zna kakvo mi je stanje reći da nešto uradi. To mi zapravo i ne treba ako ga ja moram napomenuti, a on se ne može sjetiti sam. Ja jednostavno ne mogu ne srediti te stvari. Ako se posuđe ne opere, usmrditi će se, ako ne operem rublje isto, ne mogu ga držati na štriku tri dana, na pod pazim zbog djeteta….
Sad sam se baš ispuhala, ali suze idu i dalje.Mrvičak, ja san tu istu fazu imala prije tjedan dana po drugi put u trudnoći. Iživciralo me kad je iziša na balun umisto da je samnom, pa mu kažen da ne baca pasu hranu svakojaku po podu jer ne mogu više toliko čistit..onda se on zaboravi pa joj da masni komad mesa na pod ove sve zašporka i tako 😡😡😡.
Al sutradan san baš shvatila da su me užasno oprali hormoni, samo mene najviše od svega nervira to šta bi on to treba shvatit i ne proturječit mi. Ali on se uvridi pa se samo više zakačimo 🤷♀️ Al eto srića ta faza kratko traje.
Ma ovo stvarno nisu hormoni već ljutnja na njrgiv bezobrazluk. Da sam zdrava trudnica, ne bih ništa tražila od njega, ali sam je vidio prijeteći porođaj u trudničkoj podcrtan sa crvenim markerom i mirovanje, ali muško kao muško, idiot svjetski, eto!!!
Mrvičak, ti pazi na sebe, pusti sve, izdrži da ne radiš! Kad ne bude imao čistog tanjura ili čistih gaća će se sjetiti! Njima fali neka poveznica u mozgu za takve stvari, ja to uvijek kažem
A očito moram tako napraviti. Nema druge
Draga moja mrvicak misli na sebe i na svoju curicu. Cuvaj se.. A oni muski, to je prica za sebe... Njima kao da treba vremena da im se lampice u glavi ukljuce.
A očito moram tako napraviti. Nema druge
Moja kolegica je imala istih "problema" s muzem, onda mu je zaljepila svoj ulozak iskoristeni na ogledalo i rekla da ce mu svaki dan tako nesto biti ako se ne trgne 😂 i navodno se popravio nakon toga. Mislim da mu trebas malo pokazati na sto kuca slici kad se par dana nista ne radi, muski pale na guranje. A mozda je i on umoran s posla, mozda ga muci nesto, probaj pricati prije nego ljepis uloske 🙈
Hvala cure na cestitkama i podrci ,zaista ova grupa vrjedi jel nas niko ne moze bolje razumjeti od nas samih koje ovo sad dozivljavamo ...A sto je tice Dal ce Mujo ,Suljo ili Haso da bude sve mi to dodje na isto .😆 ..Mrvicak nedaj se mislim da svako od nas ima te napade plakanja ..ja kad sam napokon dobila test pozitivan i jos kad su mi rekli 2 bebe ja sam bila van sebe od srece a moj dragi on je dobio paniku sta cemo kako cemo ???na kraju sam morala damu obecam da nece da ga boli sa se smiri to su muskarci ..Ja svog ignorisem kad pocne jel oni mislim sad imaju problem jel nisu vise centar svjeta i tesko im se sa tim pomiriti ..Sto mozes uradi sto ne ostavi vjeruj najvaznija si ti i beba ..A ako se ti nerviras onda je i beba iznervirana ..Sad pogotovo moramo da ostanemo jake i pozitivne .
Fenjer mene ti nekad beba gore udara, nekad dolje nisko, malo lijevo, mslo desno..okrecu se, drmaju, protezu, ko ce ih znati😂🤣🥰
Mrvicak kuzim te skroz, moj opere suđe, ali sve drugo mu moram reci…rekla sam si da se necu zivcirati oko toga, nista sad nije vazno osim👶po njemu je uvijek sve cisto…napravi on, ali sve mu moram vise puta reci
Pa zar je tako dugacka vec beba u 18. tjednu 😱😱 ajme spekula moja vise nije spekula nego loptica hahah
Mrvičak a jadne mi trudnice, uvijek nas nešto muči, onda neki kažu blaženo stanje 😂😂😂
Fenjer mislim da sam ja svoju curicu baš na tome mjestu osjećala, ispod pupka malo na desno. A možda je i moguće da ti je beba na oba mjesta, jer ti je beba sada oko 15 cm dužine. Tako da je moguće 😊
Mrvičak draga, ti se zaista zbog otvaranja moraš paziti, ali ja te razumijem jer i ja volim da je sve uredno i na mjestu. No ponekad se muškima moraju zaista crtati neke stvari... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ma nekad je zaista bolje se malo isplakati, inače bi jadne poludjele. Drži se draga, tu smo mi pa se možeš uvijek nama pojadati 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji