Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 15:48

Ena tvoja priča sa curicom / dečkićem je legendarna 😂😂😂😂
    Leonie meni to zna biti, evo jučer baš bilo. Mislim to na menstrualne bolove. A danas me eto muče bh kontrakcije 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Amneris podsjeti u računovodstvo jer moja se kolegica zahvalila što sam je podsjetila, da bi ona zaboravila na to. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    17. Ožujak 2020. 15:49

Bebac  super izgledaš! 🤗
    Svea čestitke na dobrom  pregledu! 🎉
    Maminosunce dobrodošla i sretan rođendan! 🥂🎂
    Trudy, Zara, Dora, Indy čestitke na 26 tjedana, vucica tebi na okruglih 28! 🥰
    Zmya sretan put! 😊
    Što se tiče pošte, zatvorila bih ih isti tren. Masu puta nam se dogodilo da smo svi doma, ali gospon poštar svejedno bez pardona samo ubaci obavijest u sandučić da je pokušao dostaviti paket, ali da nitko nije bio kod kuće. 😡
    Željezo mi je uvijek bilo iznad gornje granice, sad sam u normali. 😊
    Yvette stvarno si zgodna. 👌
    Žuža žao mi je što se posteljica nije dignula, no ipak najvažnije je da je s bebom sve u redu. Pregrmit ćeš ti i krvarenje i carski radi svoje mrve. 💪😘
    Hahaha Dora, ma tvoj pogled je najbolji 😂😂

mimoza
    17. Ožujak 2020. 15:50

Dora nisi ni svjesna koliko ti ljudi zavidi na tom pogledu. Imas dezinfekciono sredstvo, pored toalet papira, najtrazeniji stvar kod nas u De 😂
    Indy a moze li Mujo i Suljo, kod nas je Suljo popularniji od Hase 😁
    Mene je danas vrapcic inspirisala za zdravi rucak 😁 ucim od najboljih https://imgur.com/kTRsuS9
    Yvette prava si zgodnica, isto smo trudne, al kod mene je prava trbusina 😂 ti svoj jos mozes i sakriti 😁

Bezzo1991
    17. Ožujak 2020. 15:53

😘 svima, nisam se dugo javljala, nekako sam se odlučila malo primirit od svega. Odmaknule ste mi debelo ne samo stranicama nego i novootvorenom grupom pa ne znam šta se događa, ime grupe je ekstra, svaka čast ko se sjetio 😂 🍩 Nadam se da ste sve na broju i da vam trudnoće teku uredno i da se sve držite. 💪

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 16:00

Mimoza ooo bravo, obožavam losos 😋 Dobar tek vam želim 😋 Meni danas na meniju varivo sa mladim zeljem i slana pita od hokaido buče. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    17. Ožujak 2020. 16:06

S obzirom da nam radim ručak ovo je moj trenutni pogled  https://ibb.co/Dg0Qry7

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Leonie90
    17. Ožujak 2020. 16:09

Vrapcic hvala ti na odgovoru. Tjesi me jedino to sto osjetim bebicu.
    U medjuvremenu sam procitala sve zaostatke..
    Yvette preezgodna si 😍 
    Zmya sretan ti put i drzi se. Kako je netko spomenuo, mozda uspijes privatno negdje obaviti.
    Mamino sunce sretan ti rodjendan 🥳🥳
    Žuža joj, i mene ta informacija ceka iduci tjedan- ako mi ne odgode pregled.. bas me streslo to kada sam procitala.. dakle, nema vise nade da se digne i da ides na prirodni?
    Netko je spomenuo dhl vezano za ovo za postu- nama su zadnja dva paketa s mytherese dhl- ovci predali posti. Shipping smo platili 20€, a ovi su uredno ostavili papiric doma da se paket podigne i da nije nikog bilo. Kad je decko otisao po paket- oni ga uopce nisu dopremili iz centralnog skladista do nase poste, i poslali ga doma i nek dodje sutra, ali nek nazove prije za svaki slucaj. Straasno koliko su neodgovorni. A da ne pricamo koliko se krade kod njih. Sve treba odmah otvoriti i provjeriti.

Dora4
    17. Ožujak 2020. 16:10

Ena tako je, najvaznije da su zdravi bebaci 💪🏼
    Zmya joj ljubice, znam, al vjerovatno ti je i od toga sto odlazis od tamo i sto se vracas vamo, svaki kraj putovanja je nekako nabijen emocijama, pogotovo u ovakvim okolnostima! Samo hrabro, mozes ti to! P.s op op mac 🤤 maskara i olovka za obrve vec mogu odradit svoje i priustit ti malo vise komocije ako bude kakav stujard ☺️😏 samo se pravi da ne poznas muza hahaha
    Mimoza ovaj tren si mi dala ideju da ga ispraznim u bocu vode i posaljem muzu za vrijeme "primopredaje" 😂😂😂😂😂😂😂
    Ma to sranje mi je toliko pojelo i izgrizlo ruke da sam prestala koristit, znaci svebi, pece, zateze, otvorile mi se ko ranice na pregibima kod clanaka i izmedju prstiju, uzas zivi..
    Mljac sto dobro izgleda rucak i jos na crnom tanjuru, volim tako neobicne stvari 🤤😊
    Bezzo bas sam nekidan pitala di si u zemlju propala?! Neka si se iskljucila ako ti je bilo potrebno, vidim sutra lijepih 25! Nadam se da ste bebica i ti dobro 😘😘

Dora4
    17. Ožujak 2020. 16:11

Nikita aaa kako uzivaju na suncu 🐶🐱

• CurlySue
    17. Ožujak 2020. 16:13

Amneris, bit ce ti uplaceno, kao sto ti je i Vrapcic rekla, samo po isteku 90 moras to zatrazit. Ja sam pitala u racunovodstvu pa su me uputili na tajnistvo 😂 al u svakom slucaju, sigurno je 3300. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.