Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    17. Ožujak 2020. 18:14

Nikita206

Mrvičak, ti pazi na sebe, pusti sve, izdrži da ne radiš! Kad ne bude imao čistog tanjura ili čistih gaća će se sjetiti! Njima fali neka poveznica u mozgu za takve stvari, ja to uvijek kažem

😂😂😂👌

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

m_maaree
    17. Ožujak 2020. 18:15

Mrvicak zao mi je sto pored sveg stresa jos i s tim imas muku.. Mozda da sjednes s njim i ozbiljno porazgovaras i pokazes mu ozbiljnost situacije.. Mozda sto nemam taj problem pa ne mogu razumjeti.. Evo i ja mirujem,napravim eucak i upalim masinu.. ostalo mi muz ne da,iako dodje s posla svw ostalo on obavi.. Nadam se da ce se malo trgnuti,a ti miruj i misli na sebe i bebicu.. Zazmiri dan dva pa ce sam skontati da neke stvari ne idu..

Rose1
    17. Ožujak 2020. 18:15

mrvičak

Danijela, Indy, Fenjer, Vrapčić, Ena (valjda nisma nekoga preskočila) stvarno vam hvala na odgovorima. Ma ja sam jednostavno kao što je neka od vas napisala kontrol freak. 🙈🤦‍♀️
    Fenjer baš si me nasmijala s tom idejom 😂😂

Vecina nas je control freak, ali sada su samo bebice bitne...lako za cistocu, to je najmanje bitno...ti odmaraj i cuvaj sebe i bebicu❤ja sam odlucila da se necu sekirati, ono sto napravi, napravi...vecina njih je tskva,100put im treba reci

💙

Rose1
    17. Ožujak 2020. 18:17

Vrapčić123

Cure ako imam bh kontrakcije vrlo vrlo često da ih počnem mjeriti na koliko su? Jer ovo danas koliko ih imam je zaista strašno puno….

Joj, ja ti se ne razumijem, ali ako su precesto, mozda da zvcnes ginek...

💙

• indy34
    17. Ožujak 2020. 18:24

Rose1

Vrapčić123

Cure ako imam bh kontrakcije vrlo vrlo često da ih počnem mjeriti na koliko su? Jer ovo danas koliko ih imam je zaista strašno puno….

Joj, ja ti se ne razumijem, ali ako su precesto, mozda da zvcnes ginek…

Lezi i pokusaj dase umiris ako se ne smiri nakon sat dva moraces da pozoves nekog i opises svoje simptome ..Mozda si se umorila vjeruj ja cesto puta mislim nije to nista al ne mogu mnogo toga da uradim brzo se umaram i brzo me stomak zaboli i moram da legnem sjedenje samo pogorsa stvar 

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 18:27

Rose, Indy hvala curke. Pokušat ću se umiriti, pa ću vidjeti kako će se ponašati onda i hoće li se smiriti... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    17. Ožujak 2020. 18:28

Vrapcic koliko cesto???

💙

Jahanara
    17. Ožujak 2020. 18:28

Ivcy1306

Jahanara, sorry tek sam sad usla opet na forum pa citam zaostatke.
    Frendica mi je rekla da je morala imati svoje spavacice, da oni nisu davali.
    Ja bi najiskrenije da dobijem njihove i gotovo, kad sam malog rodila nisu meni njihove bile tako krute i neudobne i bar nisam imala to jos u koferu, jer kud s tolikim stvarima..

Hvala ti na odgovoru😀 kad sam radjala 2015.nisu dali da svoje koristimo, morali smo njihove. 

Amneris
    17. Ožujak 2020. 18:32

Vrapčić123

Vrapčić meni su par dana zaredom prošli tjedan bile baš jako učestale pa sam zapisivala cijeli jedan dan točno vrijeme kad me strefe. Bilo ih je jedno 11 tokom cijelog dana. Ali moj doktor apsolutno tome nije pridao neku važnost, kao to je sve po njemu normala u trudnoći. Ovaj tjedan već par dana nemam skoro nijednu. 🤷‍♀️ Su ti učestalije kad si aktivnija?
    Mrvičak za izludit su ti muški stvarno, kao djeca. Sve im moraš nacrtat, jednostavno su doslovna bića i ponekad baš plitko razmišljaju (ako razmišljaju)! Čuvaj živce💪🏻

Ivcy1306
    17. Ožujak 2020. 18:34

Jahanara

Ivcy1306

Jahanara, sorry tek sam sad usla opet na forum pa citam zaostatke.
    Frendica mi je rekla da je morala imati svoje spavacice, da oni nisu davali.
    Ja bi najiskrenije da dobijem njihove i gotovo, kad sam malog rodila nisu meni njihove bile tako krute i neudobne i bar nisam imala to jos u koferu, jer kud s tolikim stvarima..

Hvala ti na odgovoru😀 kad sam radjala 2015.nisu dali da svoje koristimo, morali smo njihove.

Ja sam 2016.radjala u 11.mjesecu i takoder imala njihove. 
    Ma ocito i oni mjenjaju ta svoja pravila svako malo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.