And nazovi i provjeri, meni je sestra kad sam zvala za nalaz rekla da sam ga obavila u zadnji cas, od pon primaju samo hitne slucajeve u laboratorij.
Vrtici- od moje prijateljice dijete gdje ide u vrtic su joj rekli da oni nece imati dezurstvo, jednostavno je donesena odluka da vrtic nece raditi. Zao mi je nje jer pokriva sama smjenu na poslu, i kada je pitala seficu kud ce s djetetom, ova je pocela vikat da nema tko radit. Inace se radi o velikoj firmi, a ona je otisla u novu poslovnicu koja je otvorena. Ona joj je na kraju rekla da ce dovest dijete na posao jer joj je ova rekla da je Ona poslovođa i mora snositi odgovornost, neka se snađe. Mislim uzas..
Leonie uzas kakva bescutna sefica 😥 di ce ta sa svojim djetetom il ga vjerovatno ni nema pa uopce ne razumije..
Tako je, u zgu neki radi za potrebe(citaj normalno), a neki su zatvoreni i gotovo..al po meni bi onda trebali svi dobit da ili rade od doma ako mogu ili ne rade tih 2 tjedna i dovidjenja..ne razumijem jel ljudi ne mogu shvatit da je bolje i spusit 2 tjedna posla nego mjesece?!
Drago mi je da se slazete sa mnom... onaj tko radi u vrticu ili skoli znat ce da su to uvijek isti roditelji. Pa jebemu misa, ja bi ih sad cuvala samo da ne moraju u vrtic.
Nego, meni se danas bas ukrutio trbuh i bio takav jedno sat-dva, pretpostavljam da nisu montrakcihe jer one ne drze toliko. Vjerojatno je od probave, crijeva su mi se tako napuhala, sad mi je lakse malo, uf.
Vrapcic kako si ti, jel se cura javlja?
Montrakcihe 😂😂 Shvatilale ste da sam mislila napisati kontrakcije 😁 Oprostite na mojim pravopisnim greskama, tipkam s dvije ruke a da ne gledam sto
Hej curke!
Evo mi danas rucali pa bili u setnji na kraju odlucili otici do lesnine da pogledamo malo kolica na popustu. I na kraju kupili peg perego yipsi model , povukla ih je iz lesnine u Puli jer ih nigdje vise u Zgu nema. Kaze da im se prazne skladista a zbog situacije sa koronom i posebno Italijom da nema pojma kad ce dobiti robu...🙈
I pitanjce jedno koju kremicu bi preporucile za hemeroide. Znam da ste to pisale nedavno ali ne mogu sad naci vidim da pisete o svinjskoj masti i nekim prirodnim stvarima. Pitala bi ja gin ali idem tek za 2 tj na pregled pa mi dugo to cekati.
Montrakcihe 😂😂 Shvatilale ste da sam mislila napisati kontrakcije 😁 Oprostite na mojim pravopisnim greskama, tipkam s dvije ruke a da ne gledam sto
Hahahah automatski sam procitala kontrakcije i tek s ovom drugom porukom si me zbunila i vratila da vidim sto i di si krivo napisala
Mislim gotovo sigurno da ti je probava ili se beba tako okrenula i odspavala! Nemoguce da bi kontrakcija, pardon montrakciha toliko trajala...meni se isto nekad na mjestu ili dva(ovisi jel se jedno il oboje tako namjeste) zna napravit ko kvrga i potrajat, ali bas mi se cini da se to okrenu glavicom ili guzom vise prema povrsini trbuha pa da je od toga, nije bolno ni nista, ali bas je tako nekako ko kvrgica, a kontrakcije/montrakcihe mi se veca povrsina bas onako ukruti na pola minute minutu pa pusti..
Ancy super neka ste to rijesili! 🙂 zasad jos nisam u Klubu Hemića pa ne znam, ali nasa zlatna Fluffy ce ti se sigurno javiti s nekom preporukom! 😉💗 Korisnija je od 3 doktora!
Dora definitivno si u pravu i povezane su sa stresom, prethodnih dana su mi bili neki ludi da i evo danas. No sreća pa nisu bolne uopće, više neugodne. 😏😏😏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica hvala na pitanju, danas sam odlično, čim mi se malena javila i nakon toga se javljala ponovno! Uglavnom, mislim da se totalno premjestila negdje drugdje... Udara me sada, ali nekako drugačije, ni slično kao prije... 🥰 Mrvica mala moja izludila me već 😁 Kako si ti?
Vrapcic, Dora, meni je taj jastuk najbolja investicija od početka trudnoće, tako lijepo spavam s njim, drago mi je da je i vama super
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dora pola riječi i slova mi se nije primili / poslali..
Htjedoh reći da su mi prethodni dani bili neki ludi i eto kontrakcija danas 🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji