Trudy cajic probaj u Galeni ili onoj biljnoj na Mlaki, stari grad ima mozda ako je tamo uopce ducsn s cajevima …za međicu naravno jos rano, ali mene nekako strah toga i nekako pomisao na to jao.
Ma isla sam u onu pored knjiznice (jel to galena?), Ic ce muz u utorak.
A malog ipak necu do 1.6. u vrtic slat
Da,da, to je galena, cudno da nemaju.
A sto se tice vrtica i bolje…jako malo djece se prijavilo za skolu i vrtice
I ja sam se iznenadila. Al u pon da dobivaju robu
Cijeli dan mi forum ne da ulogirati se. 😡
Dora, jako mi je drago da ti mužić opet stiže i da će vidjeti Ivicu u novom izdanju.
-
Vrapčić, ja sam prije prvog poroda isto završavala na hitnoj na injekcijama za vrijeme m, redovito, al porod me isto strašno jako bolio. Sreća kratko je trajalo, al upravo zbog toga što su moji prirodni trudovi bili prejaki pa me brzo i otvarali. Nakon proda, menge i dalje bole, al izdrzim uz dva brufena.
-
Zmya, kao zmaj si!!! Vrh
-
Dana, kolaž je wow.
-
Ja se evo mislim za tu masažu međice. Budem razmislila.
Bebac joj nadam se da si u pravu! 😍 Kada ovako slušam tebe koja si to prošla i to ne tako davno manje me frkica. 💪 Jel tebe strah obzirom da ti je sve poznato?
Rose blago tebi jer te ne boli kad dobiješ m. Dakle mene toliko boli da sam par puta svijest izgubila, i tako je od prve menstruacije. Na Sv. Duh me znaju već, puštaju me odmah na hitnu unutra u ordinaciju kad me vide. Čak su mi rekli da dođem čim dobijem mengu, da pokušam spriječiti bolove unaprijed. 🥴
A jao, to je prestrasno, ne mogu vjerovati...mnoge moje prijateljice boli i povracaju i svasta, ali ne tako i tablete im pomognu i mogu funkcionirati...kazu da se nskon poroda i to smiri pa drzim figice
💙
Bebac joj nadam se da si u pravu! 😍 Kada ovako slušam tebe koja si to prošla i to ne tako davno manje me frkica. 💪 Jel tebe strah obzirom da ti je sve poznato?
Rose blago tebi jer te ne boli kad dobiješ m. Dakle mene toliko boli da sam par puta svijest izgubila, i tako je od prve menstruacije. Na Sv. Duh me znaju već, puštaju me odmah na hitnu unutra u ordinaciju kad me vide. Čak su mi rekli da dođem čim dobijem mengu, da pokušam spriječiti bolove unaprijed. 🥴
Jos nije 🤭🤭😂😂😂
Prezivila sam prvi put pa cu valjda i ovaj.. Nije me strah boli, to znam da ce proc cim rodim, jedino sta me brine je da mi srce ne poludi. Ali ne razmisljam o tome. Kako bude bude ❤️
Trudy https://ibb.co/VWfqRt5 evo slikovito prikazano. U biti trebas staviti kapljicu ulja na palac i kaziprst. Palac nekih 1-2cm staviti u vaginu i iznutra masirati njime medjicu, a kaziprstom izvana, pokretima praviti slovo U.
Zatim se moze polagano palcem vuci medjica prema vani kao na slici br.4. Bitno je naravno imati kratke nokte i prije svega oprati ruke. Ukoliko postoji neki viganlni infekt, masaza se ne preporucuje. Svaki dan se treba masirati u trajanju 5-10min
Rose uf često ti kod mene tablete nisu funkcionirale ni djelovale uopće 🥴 A eto tako je to valjda, ali se nadam da ću možda s porodom bolje proći... 🤔🤔🤔
Mrvičak joj sjećam se da i tebe jako boli tijekom menstruacije, užas, užas, baš mi je žao da ti je kao i meni. A ja se kao nadam da ću izdržati to sve lakše zbog "iskustva s bolovima" no nikad se ne zna koliko to sve može trajati. Meni ti se jako popravila situacija kada sam promijenila kompletnu prehranu, kada sam se upoznala sa "prehranom okidačima" i kada sam ih eliminirala u potpunosti, onda je počelo biti bolje.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zmya bas si top trudnica 😍😍😍😍 uopce ti trbuh ne izgleda veliko
Curke, ja sam luda vise. . Znaci okej, nezgodno mi se namjestit za spavanje, s jednog boka na drugi, zasad zaspat mogu samo na desnom.. Ono sto me muci je glava.. Kako god jastuk namjestim, vise ili nize isto mi je, hvata me mucnina i slabost kao da mi je cirkulacija prekinuta u vratu.. Jedino s cim ovo mogu usporedit je kad sam u frizera pa dok sam na onom njihovom bazenu.. Ne znam vise sta da radim, dode mi da se zveknem necim po glavi svaku noc da zaspem 😅🤦🏻♀️
Neka ti muz izmasira vrat i ramena svaki dan. Da malo cirkulacija proradi.
Druge nema..
Probali, ni to ne funkcionira.. Nista od spavanja, tolika me vrucina oblila, srce mi se uzlupalo, povraca mi se ... Prosjedit cu noc ocito 😣
Zmya 🤤🔥🔥 prezgodna si. Sto se tice trbuha, valjda ti je takva gradja. Sreca tvoja, pa ces imati manje viska koze na trbuhu.
Trudyhttps://ibb.co/VWfqRt5evo slikovito prikazano. U biti trebas staviti kapljicu ulja na palac i kaziprst. Palac nekih 1-2cm staviti u vaginu i iznutra masirati njime medjicu, a kaziprstom izvana, pokretima praviti slovo U.
Zatim se moze polagano palcem vuci medjica prema vani kao na slici br.4. Bitno je naravno imati kratke nokte i prije svega oprati ruke. Ukoliko postoji neki viganlni infekt, masaza se ne preporucuje. Svaki dan se treba masirati u trajanju 5-10min
Hvala 👍
Masaza međice: curke ovo što kaže Mimoza je u pravu, pazite ako je kakva infekcija u pitanju, tada nikako masirati, također je potrebno pitati doktora je li to preporučljivo u vašem slučaju trudnoće, pa prvo pitajte doktore. Meni ta masaža sva neka bljak... Al eto stavila upravo to na popis pitanja za doktora, al tako mi to uopće glupo spominjati doktoru da je to strašno... A morat ću izgleda. 🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji