Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    09. Svibanj 2020. 06:34

Dobro jutro drage moje 😘
    Evo mene opet po starom, budenje prije 6.
    Leonie, nemam pojma jos nista, vidjet cu u ponedjeljak. Probat cu radit koji dan vjerojatno pa cu vidjeti kako cu se osjecati. Ostalo mi je 4 tjedna za odraditi prije porodiljnog. Joj prepone, znam kako ti je. Cak mi se bol s prepona siri na 🍑 pa imam osjecaj  da me i ona boli na dodir 🤦‍♀️
    Brbice, joj koji ludi snovi. Meni je postalo najdraze kad nista ne sanjam 😑
    Fenjer, znam kako ti je. Ja sam isla u 2 na wc, pa u 5.30 i popila euthyrox pa sam cula kao da netko tesko dise 😂nadam se da je neka ptica il nesto i poslje toga nikako zaspat, bas nam je veselo

Baby girl 💜

Trudy
    09. Svibanj 2020. 07:05

Dobro jutro nocne ptice 😁 i ostalima isto 😊
    Ja sam se oko 3 probudila za okrenut se i nastavila spavat, mrtva sam bila..
    Znam da sam i ja neke muke sanjala al se vise ne sjecam sta, vjecno neke gluposti..
    Moram priznat da dok je prvi mali na zadak bio nisam nikakvih tegoba imala- nit mi je smetalo lezanje na ledjima, nit mi je tim nogama sve unutarnje organe masirao, nikad mi se nije pisalo 😁 a sad sve navedeno 😁 al dobro, samo nek ovaj ostane ovako pa da ne moram na carski 😊

Dora4
    09. Svibanj 2020. 07:26

Dobro jutro i lijep pocetak vikenda svima!!! 🥰🤗🌳🌞🦋🌸
    Cestitke nasim subotarkama koje pune tjedne 🥳🥳💕
    Lola slobodno nam se javi draga, olaksaj si bar da izbacis verbalno iz sebe ono sto te muci, strahovi se cesto barem mrvu smanje kad ih izgovorimo/napisemo! 
    U super si tjednima, odlicno si izgurala T i vjerujem da ce i s tobom i s bebicom biti sve u redu 😘😘
    Fluffy kad napravis cheese, znas di sam hahahah 😏
    Mocho mm mekani krevet trenutno zvuci primamljivije od mekanih krafnica 🤣
    Flasice/bocice za skroz male bebe svakako MAM bocice se najbolja preporuka, imaju najmanje dude i gore su stisnute izgledaju ko cica kad je dijete strpa u usta, mama pored mene daje bocice pa smo usporedile da jedino na tim MAM bocama duda ima oblik sise u ustima i napokon su joj njeni blizanci poceli jest normalno jer guranje ovih obicnih malih duda je bio kaos..tako da eto, preporuka iz prve ruke + sestre kazu da su te bocice zbilja najbolje (bar za nedonoscad i skroz male bebe jer imaju malecka usta)!
    Mimoza znaci fino se igras s medjicom, drago mi je! Nadam se da ce bit od pomoci 💪🏼 
    Indy i ostale, bit ce sve dobro, Indy je super napisala, samo nemojte dopustiti da vas strah paralizira! Bit ce sve dobro, vidjet cete!

Dora4
    09. Svibanj 2020. 07:27

Vrapcic mi s endometriozom vec imamo takav prag boli da mislim da je porod na toj razini boli(bar meni bio)! 😉 tako da, ako si to mogla trpit, vjeruj mi mozes i porod odradit bez problema 😘💪🏼
    Curly uzasno mi je zao sto ne mozes ni ti pomaziti malenog, najiskrenije ne mogu ni zamislit koliko ti je tesko jer znam koliko je evo meni tesko, a smijem gurat ruke u inkubator i koziranje i dojenje.. ovo mi se stvarno cini prevelika krajnost u petrovoj...draga moja zeno majko kraljice, upravo zbog toga naklon do poda da uz sve to ti uopce imas mlijeka i to u stvarno odlicnim kolicinama! Budi ponosna jer imas razloga ♡ iskreno se nadam da ce petrova uskoro popustit i da ces moc dobit bebeka na koziranje ili makar da smijes otvorit inkubator i pomazit ga..smijes li makar uc u tu prostoriju gdje je on i stajat pored njega?? Drzi se draga 😘😘
    Zmya kad se sjetim prvih fotki iz kine..super si se zaokruzila i neka si, halo, pa tvoj djecak raste posteno!! Odlicno!! 💙🥰
    Brbicaa uzas ...zao mi je za nespavanje, nazalost nemam prijedloga jer ni sama nisam spavala skoro uopce 😳😔
    Omg ovaj san je 🤢🤧
    Zvonkica hvala ti na ovome, nikad cula za to, pitat cu obavezno 😘
    Leonie draga, jesi se makar mrvu bolje nocas odmorila?
    Kaktusica cekam tvoj izvjestaj s novog nadmadraca 😏😍
    Barby 4h za iscitat tjedan dana? Hahahaha okej, ti si jos mila majka, meni treba nekad 4h da iscitam 20ak stranica i slozim komentare hahah 
    Ajme citam sad dalje Leonie, Kaktusica, Indy, fenjer, dana, Trudy..zao mi je, nazalost razumijem i znam sve ...budemo spavale za dvije godine kak kaze cimerica🤣

• anav05
    09. Svibanj 2020. 07:33

Dobro jutro cure😊😊
    Meni su jučer bili majstori u stanu, ništa nisam stigla, pa još predvečer stigli starci. Dakle, luda kuća🤪
    Uspjela sam vas pročitati.
    Ja ću svakako uzeti epiduralnu, ako bude za to preduvjeta, nisam toliko hrabra za bez😅

Vrapčić, Trudy. Poslala sam papire za porodiljni ovaj tjedan, odgovorili su mi da je Zahtjev zaprimljen. Nadam se da je ro to. Probajte ih nazvati da ne idete i stojite opet u redovima...😔
    Curly, nadam se da ce ti dati maziti se malo s malcem, vjerujem da bi ti to znacilo vise nego ista😘
    Masaža. Hm, mislim da cu preskočiti. Malina, datulje kad dodje vrijeme pa kako bude🙂
    Ovo sam zapamtila onako na prvu. Idem skuhati kavu, jesti pa se tipkamo kako stignem.

Ljubim vas, čuvajte se🥰🥰🥰

Dora4
    09. Svibanj 2020. 07:41

Meni opet cice jako teske i pomalo kvrgave, kao trebala bi nakon dojenja izdojit tu istu cicu, a drugu pustit na miru za iduci put /svaka3h idem na sat vremenasve skupa/..ali to znaci po 6h pauze za svaku cicu.
    Navecer, kad idem prije spavanja iscijedim obje, ali znaci prva cica dodje na red u pola 6, a druga tek u pola 9 i to bude skoro 12h pauze, boli i neugodno je skroz.
    Odjebala sam taj sistem i odlucila probat dan dva nakon dojenja izdojit obje..mislim si, ionako sam na izdajanju milkala obje svaki put i uvijek je za 3h bilo opet mlijeka. 
    Ivica ionako ne pojede sve nego cca 10, a toliko se sigurno stugne napravit u roku 3h. 
    Ponuda i potraznja i bla bla, savjeti, kuzim sve, ali ja ionako nemam dovoljno za njih dvoje pa racunam ako se slucajno i krene pravit vise mlijeka to moze samo dobro bit, sta ne?

Sosrry, udavila sam sad, ali eto, morala sam s nekim podijelit ta razmisljanja..
    Probat cu slusat svoje tijelo jer mi je tako upalilo i ono kad mi se smanjila kolicina mlijeka nakon tjedan dana pa sam se poslusala i odlazila svaki drugi put na izdajanje i tako 2 dana, malo se fizicki, ali i psihicki rekuperala i 3.dan lijepo krenulo mlijekeco i ja se vratila u ritam svaka 3h..

Jucerasnji susret tateka i sineka je bio jos dirljiviji nego zadnji put jer ga je dobio u ruke, mene su doslovno srsi prolazili gledajuci ih..neopisivo, volis tog svog covjeka s kojim gradis zivot i evo u nasem slucaju, s kojim sam odrasla i razvila se u osobu koja jesam danas, gledas ga s koliko ljubavi, njeznosti i brige drzi to svoje/vase dijete, toliko zeljeno, planirano i iscekivano..ne mogu ni zamislit kako ce bit kad i Marica bude u svom jastucicu i tata ih bude drzao skupa!
    Ccc mozda i bolje da idu jedno po jedno da ne dozivim infarkt od navale ljubavi i emocija 🤔😁🥰

Dora4
    09. Svibanj 2020. 07:44

anav05

Dobro jutro cure😊😊
    Meni su jučer bili majstori u stanu, ništa nisam stigla, pa još predvečer stigli starci. Dakle, luda kuća🤪
    Uspjela sam vas pročitati.
    Ja ću svakako uzeti epiduralnu, ako bude za to preduvjeta, nisam toliko hrabra za bez😅

Vrapčić, Trudy. Poslala sam papire za porodiljni ovaj tjedan, odgovorili su mi da je Zahtjev zaprimljen. Nadam se da je ro to. Probajte ih nazvati da ne idete i stojite opet u redovima…😔
    Curly, nadam se da ce ti dati maziti se malo s malcem, vjerujem da bi ti to znacilo vise nego ista😘
    Masaža. Hm, mislim da cu preskočiti. Malina, datulje kad dodje vrijeme pa kako bude🙂
    Ovo sam zapamtila onako na prvu. Idem skuhati kavu, jesti pa se tipkamo kako stignem.

Ljubim vas, čuvajte se🥰🥰🥰

Juuupi stigli tvoji, sad njih upregni da ociste iza majstora 😉
    Uzivaj s njima, krafnice ce biti ovdje i u pon ili kad vec idu tvoji nazad..
    😘😘

Dora4
    09. Svibanj 2020. 08:03

Porod ..nekad se nista ne moze planirat.
    Vrapcic ovo sad najvise pisem zbog tebe jer po opisima vidim da smo u slicnoj, ako ne istoj gabuli sa dijagnozama.
    Dakle, ctg mi nije ocitavao trudove uopce, trbuh je bio mekan, a mene su ledja rasturila. 
    U samo sat vremena sam se otvorila od 1 do 10 i Ivici je vec glavica krenula virit van, a kako je Marica bila poprijeko i imam s tom anemijom i anti E imunizaciju s krvi situaciju, nije bila opcija da njega rodim vaginalno pa nju na carski jer bi izgubila previse krvi i pitanje kako bi sve zavrsilo. Zato je ucinjen hitam carski i stvarno, u roku nekoliko minuta su i obrijali i uspavali i izvadili ih. 
    Ono sto bih naglasila u svemu ovome, tih zadnjih sat vremena, bilo je bolno, ali izdrzivo. nisam dobila nista za bolove jer nisu prepoznati trudovi i ja sam mislila da me ledja bole jer lezim ja njima. Kako su duplici onda se ctg mora namjestit sa 3 sonde pa nisam mogla na bok. Od tih sat vremena, zadnjih 10min je bilo stvarno bolno, ko endometrioza bolno, u razmacima po 30sec, da sam ostala jos koju minutu budna, rodila bi Ivicu sigurno. 
    Sestre su mi davale upute kako da disem i samo sam njih slusala, ispravljale su kad bi krenula "krivo disat". 
    Bila sam na mobitelu s muzem u dopisivanju izmedju trudova (koje tad nisam znala da su trudovi nego sam misla jebiga, boli, al proci ce, imamo jos vremena, ctg je super, izdrzat cemo koji dan), neposredno prije carskog sam ga nazvala da kazem da idem pod noz i da cu se javit kad me probude. 
    Sve u svemu, prezivi se sve, pogotovo tko je vec iskusio neizdrzivu bol  💪🏼💪🏼

• mamasita94
    09. Svibanj 2020. 08:09

anav05

Vrapčić123

Mila tako tako, samo ti miruj i pazi se. Strpi se, nekad je zbilja teško mirovati i ležati osobito kad je vani ovako divno. 😏
    Mrvičaki meni je bilo više toga prozirnog nego bjelkastog. Čuvaj se, prati i ako išta čudno osjetiš ili se uplašiš zovi doktoricu. Bolje biti sigurna. Ako imaš mail, pokušaj mailom.
    Pitanje curke: sjećam se da je neka od vas, tj. Više vas naručivalo lančić za dudu sa imenom bebe. Možete li mi reći gdje ste to naručile i ako se kojoj

SIlikonske vezice za dude, stranica na facebooku.
    Ja sam narucila s ove stranice i stvarno je divna vezica.
    80 kn, silikonska.
    Sama sam si iskombinirala sve, cura je ful simpatična😊

Imate vezice i na stranici Nea’s world kako na Facebooku tako i na instagramu j svašta nešto novo u ponudi :)

• indy34
    09. Svibanj 2020. 08:30

A Dora kod tebe mi je jos uvjek nestvarno sta se desilo i ta akcija?!vidim i kod tebe je stomak bio mekan kod mene je oduvjek stomak tvrd jel se uvjek nekako izboce pa je bas tvrd..ja sam stigla do kafe ..izgleda da je ovo bas navikavanje 🤣 tako da to cemo tako da prihvatimo i idemo dalje ..ja cu svakako da odspavam poslepodne ako budem mogla jel i to se nekad desi da jednostavno ne mogu da spavam .zelim vam svakako lijep dan i naravno Cestitke svima na punim nedeljama 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.