Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    08. Svibanj 2020. 20:30

Mimoza, plan je veceras!
    Danas sam kuhala caj lista maline prvi put.
    Sad masaza, probam sa lubicem, nisam uzimala ulje, javim dojmove. 
    Sta kazete da trbusi narastu zadnji mjesec najvise? 
    https://ibb.co/rG9nFdX
    Pa di? Dokle? Dupe mi konkurira stomaku, ne moze to tako. Odbrojavamo sitno, na mj dana smo od termina! 🤭
    Odoh radit torticu 🥰

Rose1
    08. Svibanj 2020. 20:38

zmya

Mimoza, plan je veceras!
    Danas sam kuhala caj lista maline prvi put.
    Sad masaza, probam sa lubicem, nisam uzimala ulje, javim dojmove.
    Sta kazete da trbusi narastu zadnji mjesec najvise?
    https://ibb.co/rG9nFdX
    Pa di? Dokle? Dupe mi konkurira stomaku, ne moze to tako. Odbrojavamo sitno, na mj dana smo od termina! 🤭
    Odoh radit torticu 🥰

Ma sva si predivna, fit i gotovo🥰kupaci prekrasan

💙

Vrapčić123
    08. Svibanj 2020. 20:39

Bebac zbilja to misliš? 😊😊😊 Ja si nekako mislim da će me boliti onako skroz izdrživo ili ću umirati od bolova još jače jer imam kaos unutra, ožiljaka, priraslica, maternica operirana, đumbus.. 🤔🤔🤔
    Zmya baš si zgodna žena! 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    08. Svibanj 2020. 20:48

Ena bas tako kad vidim ko sve ima djete ..al sta cu nisam kriva sto su moji indijanci naopako okrenuti sami odlucili da se rode tako ...bice kako mora da bude ...sve je uredu ..zmya stomak je narastao vidi se razlika od proslog puta al i dalje mislim dasi super fit ..samo se cure masirajte i radite sve sto mislite da ce da vam pomogne i da vas opusti ..da vidimo ko ce prvi sad da nas obraduje ....

• Bebac24
    08. Svibanj 2020. 20:53

Vrapčić123

Bebac zbilja to misliš? 😊😊😊 Ja si nekako mislim da će me boliti onako skroz izdrživo ili ću umirati od bolova još jače jer imam kaos unutra, ožiljaka, priraslica, maternica operirana, đumbus.. 🤔🤔🤔
    Zmya baš si zgodna žena! 😍

Da ja nemam jako bolne menge, popijem godisnje 2x lekadol ako su prvi dan jace. I mene je porod od tih bolova bolio ma mrvu vise. Sva bit u trudovima je da bole na min pa popuste, cak i manje. I kad ih nrma ne boli ama bas nista kao da vam nije nista. 
    Sjecam se da sam samo jednom mislim pred kraj se ulovila za leda i kao da bi ih pocupala jer me eto bolilo tu mrvu vise al nakon tog sam brzo bila na izgonu i proslo

• Bebac24
    08. Svibanj 2020. 20:53

Zmya wow zrno, ti si prava manekenka ❤️❤️

• Bebac24
    08. Svibanj 2020. 20:56

Moj je takav bio u 5 mj 🤭
    Taman ti je. Jos malo ce narast nece toliko puno ne 😊
    Sad sam napravila kolaz tvoj i moj, moj je dupli ali sam i ja teza 😂

ena0206
    08. Svibanj 2020. 21:05

Indy hahahhahahhahaha indijanci.. Joj jesam se nasmijala. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Zmya 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Trudy
    08. Svibanj 2020. 21:16

Netko me pitao za bris. Ja sam danas 33+3, radio mi ga je jer iduci put idem na pregled kad budem 36+, a onda mozda ne bi stigli napravit nalaz.
    .
    Ma ne znam jesam taj hzzo obavila ili ne, na pola sam te glupe papire ispunila. Mislim super uputa- ispunite sva tri papira. A na stolu jedno 10 papira, sve izmijesano… pa ti biraj
    .
    Dana ako si imala problema sa zeljezom pitaj da ti da, reci mu sve sto je bilo, ne vjerujem da ce radit probleme. Btw, ja sam danas samo maskicu imala, zaboravila sam rukavice. Al kad mi je radio utz, kako sam na ledjima lezala, jedva do daha dosla pa me pustio da skinem i masku. I trbuscic bas lijepo napreduje
    .
    Dora kuzim te za premorenost. Zato i mene strah kako cu s bebacem i malcem, jer muz mora maturu odradit, to znaci da bi po cijele dane skoro bila sama. Dojenje je i mene iscrpilo bilo skroz na pocetku. A gladna sam bila vjecno. I pila hektolitre vode. Znala sam i nocu pit vise od litre.
    .
    Ajme lola, 38.tjedan, wow
    .
    Mimoza mozes slikat upute za masazu medjice? Ja isto planiram… kupila danas i datulje. Isla trazit caj lista maline, al nisu imali.
    .
    Curly zbilja se nadam da ce ti uskoro dat bebaca, nije mi ovo u redu 
    .
    Zmya moj trbuh je triput veci, haha. Tako da ovaj tvoj mi ne izgleda strasno velik.
    ..
    Ne da mi se boldat ni stavljat smajlice naknadno 😁

Brbicaa
    08. Svibanj 2020. 21:16

Zmya bas si top trudnica 😍😍😍😍 uopce ti trbuh ne izgleda veliko
    Curke, ja sam luda vise. . Znaci okej, nezgodno mi se namjestit za spavanje, s jednog boka na drugi, zasad zaspat mogu samo na desnom.. Ono sto me muci je glava.. Kako god jastuk namjestim, vise ili nize isto mi je, hvata me mucnina i slabost kao da mi je cirkulacija prekinuta u vratu.. Jedino s cim ovo mogu usporedit je kad sam u frizera pa dok sam na onom njihovom bazenu.. Ne znam vise sta da radim, dode mi da se zveknem necim po glavi svaku noc da zaspem 😅🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.