Bebac držim fige za srce da bude sve ok. ❤️ Vjerujem da te to brine i ja bih bila također u brizi, no bit će sve ok i pod kontrolom, sreća da si upoznata s tim svim u da su oni upoznati, tako da će sve biti ok... 💗
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic meni je isto to odbojno bilo, ali danas sam dosta citala i mislim se, bolje da se ja sad strpim i isprobam to, jer nista ne gubim, nego poslije da kukam koliko imam savova i koliko boli i da se pitam da li sam mogla uticati na to. I to mi je jako jako intimno, tako da necu muza petljati, vec cu sama obaviti 🥴
Bebac držim fige za srce da bude sve ok. ❤️ Vjerujem da te to brine i ja bih bila također u brizi, no bit će sve ok i pod kontrolom, sreća da si upoznata s tim svim u da su oni upoznati, tako da će sve biti ok… 💗
Vraga su upoznati 😭 cura koja je nedavno rodila dobila je od jardiologa napismeno da ako bude tezi porod mora na carski zbog srca. Mos mislit, 9 h je radala i na kraju prirodno i tezak porod. Sva sreca pa je sve proslo. Zato zelim da muz itekako ide samnom... Ali necu o tome razmisljati, cim dalje misli od mene ❤️
Masiranje medice pa ja ni ne stignem do dole 😂 kad radim nuzdu br dva jedva se stignem obrisati, odiza mi smeta dupe odispred trbuh 😂😂😂
Cure evo i mene...ja vas ulovim pa izgubim i tako stalno u krug, jednostavno uz ove moje hahare nista ne stizem...i ja bih svoje najrade poslala u vrtic ali kako sad stvari stoje pitanje hoce li opce ici do 9 mjeseca, totalno sam u komi zbog toga jer sam misla kako cu se uspijeti bar malo odmoriti do poroda a kad ono tempo na najjace, bas mi se place...
Svi trbuscici koje sam vidla su stvarno lijepi 🤗😇
Porod mene je uzasno bolilo, ja bih vam preporucila da nista ne iskljucujete i unaprijed odlucujete..vidjet cete kako ce se porod odvijat...kad sam lezala u radaoni, muz uz mene, trud za trudom, bila sam toliko zedna ali ja od bolova nisam mogla njemu reci da mi doda vodu ili me posprica s vodom, to bi mi bilo bas pasalo..pa sam ga za drugi porod upozorila neka me stalno ispituje hocu li ovo ili ono da ja mogu samo kimnuti glavom...ja nisam bila materijal za epiduralnu jer su porodi jako brzo napredovali, a prvi put nisu ni mislili da cu tako brzo roditi jer kao prvi porod i dugo sam se mucila s trudovima bez razmaka dok su skuzili, a ja bez iskustva pa je ispalo kako je ispalo, pa je vjerojatno sve bilo i bolnije nego je trebalo, mislim da je drugi put ipak bilo nesto lakse...
Htjela bih vas upozoriti da pripazite na nesto u rodilistu, da poslije nemate problema, mi smo se opekli....FRENULUM - obvezno pripazite da vam pedijatar pregleda kod bebe to prije nego vas otpuste doma...to vam je ona kozica ispod jezika..ako je previse jezik spojen to vam moze utjecati na to da beba mozda nece moci dojiti, jer nece moci pravilno zahvatiti ciku (to se desilo zeni od muzevog kolege, ali kad se skuzilo vec je odavno bilo prekasno) i kasnije moze utjecati na djetotov nepravilni izgovor i onda se obvezno mora cvaknuti. Stvar je u tome da prvih par mjeseci bebina zivota frenulum nije prokrvljen i oni u rodilistu to mogu cvaknut na zivo, gotovo za par sekundi, beba ni nezna sta se dogodilo...a kasnije ako je zbog govora potrebno cvaknuti frenulum anestezija je obavezna. Mom prvom nisu to provjerili i na kraju ispalo da se trebalo cvaknuti...sreca u nesreci da je isao na jedan drugi manji operativni zahvat , naravno pod anestezijom, pa je dr odlucila usput i to cvaknut i uspijeli smo dojiti, a drugom su to cvaknuli u rodilistu (potrefilo se kod obojice)..imam osjecaj da su s njim izasli iz sobe i odmah se vratili koliko je to brzinski bilo, a dosao je spavajuci, suzu nije pustio..
Mocho 😘 vec mi je sad trbuh tezak, bas me strah kako ce to nakraju biti.
Rose hvala draga 😘
Mimoza, toga me i strah, ovo mi je vec velika razlika 😂
Vrapcic hvala 😘 razlika smo 3 tjedna cca, i ja sam niza mislim od tebe pa mi moj izgleda ogroman, al ti si mi ful vitka 🥰
Zmya zeno bas izgledas odlicnno.
Trudy, ma da rec cu mu, ne djeluje mi kao netko tko ce komplicirat stvari ako imam zbilja razlog zasto trazim da mi da uputnicu😘
Vrapcic koliko ste ju platili. Ja sam jucer od samsunga pronasla dvine tako manje i lg. Od samsunga je jedna 4999,druga 5600. Lg isto oko 5000. S tim da nekako kombiniramo da mozda uzmemo posebno susilicu i zguramo u wc, al isto manju, ne bi nam toliko smetala za prolaz kako nam se cini, ali moram jos istraziti.
Mrvicak 😘
Sto se tice menge, meni je drugi dan kaos, par neofena i prode nekako dan.
Ja u pon moram na posao pa cemondogovoriti sto dalje, jer nam vise nema rada od kuce, pa cu vidjet kako ce to jos funkcionirati.
Laku noc i lijepo spavajte 😘
Baby girl 💜
Medica…
Mimoza znaci probala sam... izdrzala sam 5 minuta, slabo mi je doslo i tlak pai, valjda zbog asocijacije an porodaj. Inace nije toliko neugodno, al moja glava... muz mi je stopao na sat, a sutra ce on rekao je probat.
Kako cu ja onda rodit muko mila.
Inace, prijavljujem hemic novi( ne hnam jel novi tj) al mi je bolan jako i bez samog dodira. Sad sam se sva rastuzila i rasplakala. Sutra ide muz u ljekarnu gradsku zagreb sto ste rekle da krema za hemice moze za trudnice. Kmek! :(
Glava me buba opet jako, sva sam si neka teska, napravila sam raw tortu od cokolade i narance, sutra vam pofotkam. Sad vas pozdravljam sve i zelim laku noc! 🤗
Fluffy hvala, odma sam ga popila!!
Zmya mrak si zeno 🥰🥰nadam se da ce proc glava..
Curly nadam se da će popustiti te mjere pa ćeš moći malenoga drzati,a bitno je da je dobro i da napreduje!!
Ja nemam uopce bolne menge,eventualno 2dan veci izljev i malo boli, nisam nikad popila tablete za to... a trudovi me nisu otvorili cijelu noc 1 prst,tako da bi drip samo da sto prije rodim ako bude ista situacija..
Laku noć cure,lipo spavajte!!!😘
Sortiraj odgovore
Najstariji