Dana lijepo baš izgledaš! Trbusi su nam tu negdje ☺️
Lola sretno na porodu kad god bio... 💞💞💞
Black potpisujem svaku riječ. I ja se tako osjećam. Ne znam što želim, što bih trebala željeti, što je ok, što nije. Pogubljena sam skroz. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Epiduralna mene je strah iste, ali me možda malo više strah poroda, odnosno trudova. Ma kao što rekoh, pogubljena sam baš, nisam sigurna što želim... Što će biti kada dođe taj dan.🥴
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Indy, maleni je super, lijepo napreduje. Muzu je jako tesko jer ne moze do nas, a do daljnjeg nema naznake da bi tu popustili. Zbog svega nazalost niti ja ne smijem niti dotaknut svoje dijete, a kamo li ga dobit na koziranje 😣 petrova je uzasno stroga po tom pitanju.
Evo da ja probam objasnitii razkiku između epiduralne i spinalne. Na prvom porodu dobila sam epiduralnu a na drugom spinalnu.
Sa spinalnom si kompletno oduzet od prsa na dolje. Znači apsolutno nikakav osjećaj boli, dodira... dok sa epiduralnom se normalno mozes kretati i osjetiš dodir ali nema osjećaja boli. Jos je razlika sto imas epiduralni kateter pa ti tijekom poroda mogu dodavati anesteziju a sa spinalnom ti ju apliciraju i to je to.
Meni ni jedno ni drugo nije bilo bolno, neugodno niti sam imala nuspojave a muce me migrene od uvijek. Sada cu dobiti spinalnu jer idem na carski.
Eto oprostite na laickom objasnjenju :)
Mrvičak baš si hrabra, svaka čast, ja mislim da ću uzeti epi ako ću moći. Frka me… 🥴🥴🥴 I nisam baš hrabra očito, iako sam na vrlo jaku menstrualnu bol navikla već..
Kaktusica hvala gospodinu Kaktusu! 😊 Joj baš ti je bilo teško nakon poroda, užas.. Eto sada ćeš imati svoje i moći će ti pomoći bar malo. Čestitke na super ogtt-u! 🎉🎉🎉 Što se pismenosti tiče, ja odustala ovdje na forumu od iste, jer kad pročitam poslije što sam napisala slabo mi dođe. 🤣🤣🤣
CurlySue bravo na izdajanju i bravo na stavu! 😊
Bebac hvala ti na podijeljenom iskustvu! A da, čula sam i ja za mnogo loših primjera sa epiduralnom. Da me frkica je, al frka me i poroda… 🤣🤣🤣
Trudy super za pregled! 🎉🎉🎉 Ovi iz HZZO su zbilja užas, slabo mi dođe od njih. Meni nitko ništa ne odgovara, tako da u ponedjeljak idem osobno odnijeti sve papire i bok. 😏
Rio i ja imam dvojbe oko epiduralne… Još nisam na čisto. 🤔🤔🤔
Dora s jednim djetetom je teško, a kamoli s dvoje djece, tako da ti se unaprijed divim. No što ste vi teškog prošli u bolnici, muka, neizvjesnost, barem ćeš psihički biti ok kada dođeš doma jer će vas otpustiti kada bebe budu skroz fit 😍
Draga jesi ti pisala da imas baaaas jake menstrualne bolove i da znas na hitnoj zavrsiti?
Indy, maleni je super, lijepo napreduje. Muzu je jako tesko jer ne moze do nas, a do daljnjeg nema naznake da bi tu popustili. Zbog svega nazalost niti ja ne smijem niti dotaknut svoje dijete, a kamo li ga dobit na koziranje 😣 petrova je uzasno stroga po tom pitanju.
Jako mi je zao zbog toga sigurno dati je tesko ..strpi se valjda ce uskoro da popuste jel postoji mogucnost bilo kome da se zalis ?pa i bebica ce jos vise da napreduje ako vidi majku ...strpi se zao mi je zaista ..valjda ce uskoro da popuste
Carly kako tvoj lavic ??jel i vama odobrena posjeta ,ja i dalje mislim da je ne humano da otac be moze uzivo da vidi svoje djete ..ok .razumijem babe dede strine tetke nek se strpe al ocevi 😥..valjda ce uskoro bar to da dozvole u svim bolnicama ..
Znaci doslovno ocevi nisu ni mogli vidjeti negdje na hodniku svoje dijete i tako sve dok nisu dosli na dan otpusta? Su bar smjeli donjet eventualnu hitnu robicu zeni na ulazna vrata da sestra preuzme? Pa ipak su neke dulje zadrzane i radi iznenadnih carskih i tako to…
Nemam na ovo komentar zaista mislim da malo pretjeruju jel i to moze da se iskonotrolise nema toliko bas porodilja
Indy bit ce to sve super, vidjet ces. Ali bas zamisljam i kao sto si rekla, cudan je osjecaj doci tamo na carski i vec imas svoje dvije bebe u rukama.. Ma bitno da oni budu dobro.. Ja uvijek kazem kad vidim tko je sve rodio-mogu i ja. 😄
Curly joj mogu zamislit kako je to tesko kad ne mozes uzet svoju bebicu... 😥😥😥 Meni to isto malo previse strogo.
Bebac da, bila na hitnoj skoro svaki mjesec kada bih dobila mengu. 😏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curly hvala na iskustvu draga
Bas mi zao da ne moze muzic doci i da ne mozes dodirnuti malenog,pretuzno☹ bas se razlikuju bolnice...ali glavno da on lijrpo napreduje. Kskve ti cimerice?
Black da, i meni sve sasusena krv u nosu
Tetre netko pitao. Ja narucila iz studio nova, slucajno naisla.Doslo za 2dana. Mislila ethereal ili mali anđeo, ali jednima fale bijele drugima sarene. A cijene su sa sve 3stranice tu negdje. Ethereal je malo jeftiniji.
💙
Bebac da, bila na hitnoj skoro svaki mjesec kada bih dobila mengu. 😏
Onda ti je rodit nis naspram toga
Sortiraj odgovore
Najstariji